Rysio- do przeglądu i remontu zęby, brzydko pachnie z pysia, apatyczny, mało je, była biegunka, chwilowo "zaleczona".. 12 lat, a więc potrzebne badania krwi..powtórzenie szczepienia, odrobaczenie..
Czarnulek - miał grzybicę sierści, raczej "zaleczona", wyraźnie chudnie, wymiotuje, (wczoraj trochę sierścią i żółtą mazią), nie chce jeść, kaszle, chyba się przezięcił, bo nie chce przychodzić z dworu do domu, zęby do przeglądu, ma 10-11 lat, więc też badania krwi..
Kacper - chrapliwie oddycha, Agnieszka podejrzewa zapalenie płuc, ma apetyt, zęby w strasznym stanie, przestał jeść suche, ma biegunkę, kuleje na jedną nogę..
Maciek - Agnieszka podejrzewa SUK, jest gruby, apetyt ma, zęby do remontu.., nie był w ogóle szczepiony!
Tosiek- podziębiony, ma apetyt, ma koślawe nogi, latem miał 2x biegunkę..
Poziomka - zęby do przeglądu, teraz od wczoraj choruje..Agnieszka dziś idzie z nią do weta lub po poradę, ma zadzwonić do mnie po wizycie, raz szczepiona
Pawełek - jest bardzo chudy, kuleje na tylną nogę, ma na niej guz eozynofilowy.., raz szczepiony
Gryzelda - odrobaczenie, nie była jeszcze szczepiona
Horacy - odrobaczenie, nie był jeszcze szczepiony
Wszysrkie koty: odrobaczenie, pierwsze lub powtórzenie szczepienia, zdało by się testy..
z orientacyjnych wyliczeń po konsultacji z wetem: potrzeba średnio 100,- na kota.. myślę, żeby zacząć od Czarnulka, Kacperka i Rysia..; choć dziś pojawił się problem z Poziomką..
mamy na leczenie 50,- od jaaana

Agnieszka prosiła, aby leczyć swoje koty w lecznicy Sfora, na ul. Przybyszewskiego, tam ma już kontakt z wet. Ewą Pacławską i dobry dojazd do lecznicy.
Agnieszka niestety nie ma konta.. a więc, jeśli się zgodzicie, wpłaty byłyby na moje, a ja po uzgodnieniu z wetem konkretów - potrzeb zdrowotnych i wydatków (i po obliczeniu wpływu), po wystawieniu faktury, rozliczałabym wydatki na wątku, wstawiając fotę faktury z opisem czynności lekarskich..
czyli: ile mamy do dyspozycji, jaka jest potrzeba.. faktura, rozliczenie..
spróbuję namówić Agnieszkę na założenie konta bankowego.. a jak już będzie z nami na wątku, też łatwiej będzie komunikować się..
wczoraj widziałam się z Agnieszką, codziennie jesteśmy w kontakcie telefonicznym