Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 13:59 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iza, wierzę, bo miałąbym takie same zapędy :wink:

Promysiu, masz już cudowny dom, teraz tylko zbieraj się do kupy chłopie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto lis 23, 2010 14:02 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

To cudowne wieści :ok: :ok: :ok: :ok: Dobrze, że mu się poprawia, że ma apetyt :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lis 23, 2010 14:03 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Boże, wczoraj tylko na forum nie zaglądałam, a tu taka dramatyczna walka się rozegrała... Smarti, brak słów, aby wyrazić wdzięczność za to, czego dokonałaś. Cała się trzęsę, mimoże na szczęście są już dobre wieści. Modlę się za Promyka, bo to on dał mi kolejną nadzieję na to, że zobaczę jeszcze Pumę, że być może Promyk to Puma... Niech dobre duchy będą z Wami, św. Franciszek i aniołowie niech nadal czuwają przy Promysiu - tak samo jak anioł, którego spotkał juz tu na ziemi i który nie pozwolił mu odejśc. Przeczytałam forumowy zapis tej dramatycznej walki, siedzę i ryczę, siedzę i piszę już sama nie wiem co. Smarti kochana, czekam już tylko na coraz lepsze wieści, czekam na fotografie... Napisz proszę nr konta na pw, bo trzeba Was teraz wspomóc.

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Wto lis 23, 2010 14:36 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Jedziemy z Lalunią w odwiedzinki do Promysia :D :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 23, 2010 14:38 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Smarti, wręcz brak mi słów :1luvu: Jeśli istnieją koci aniołowie tu na ziemi to Ty jesteś nim na pewno :kotek:
Dziękuję w imieniu Promyczka. Na razie tylko mogę tylko wesprzeć ciepłymi myślami, ale wiedz, że płyną one do Was nieustannie.
magdajedral

Post » Wto lis 23, 2010 14:40 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwonko, wygłaszcz naszego Promysia ode mnie :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 23, 2010 14:42 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Smarti, chylę przed Tobą głowę...
Gdy napisałaś tydzień temu, że weźmiesz go do siebie, wiedziałam, że jesteś najlepszym, co mogło Promyka spotkać. Teraz to się tylko potwierdziło. :1luvu:

Poproszę o nr konta...

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Wto lis 23, 2010 14:52 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Mamy jakieś świeże informacje?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 23, 2010 14:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwonka pewnie jest w lecznicy, bo Lalunia też musi być obejrzana przez weta.

Erin

Post » Wto lis 23, 2010 15:06 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

To pewnie juz w domu doczytam. Ale nieustannie sa kciuki.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 15:27 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Och ciekawa jestem tych lecznicowych wieści! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 23, 2010 15:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Piszę pw do wszystkich z numerem konta Smarti. Jak coś :)

I rany, tak się cieszę! Ja wiedziałam, że Iwonka to najlepsza na świecie jest :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 23, 2010 16:08 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Zrobiłam dokładnie to samo :wink:

Ogromna proiśba od smarti:
WPISUJCIE W TYTULE PRZELEWU IMIĘ PROMYKA :ok: :ok: :ok:

SMARTI MA DUŻO TYMCZASÓW I MUSI WIEDZIEC, KTORE PIENIĄŻKI SĄ DLA KTOREGO, ABY POTEM SIĘ ROZLICZYĆ

JEŚLI KTOŚ Z WAS JUŻ WYSŁAŁ PIENIĄŻKI I NIE WPISAŁ IMIENIA KOTA TO PROSZE O PW Z IMIENIEM I NAZWISKIEM ORAZ NICKIEM Z MIAU - w ten sposób zbiorę wszystkie informacje w jedną i prześlę smarti, żeby mogła dojśc od kogo jest wpłata
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 23, 2010 16:13 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Macie jakieś nowe wieści?

Erin

Post » Wto lis 23, 2010 16:16 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Marzenia11 pisze:Zrobiłam dokładnie to samo :wink:

Dostałam numer konta od trzech osób :mrgreen:
Przykro mi, że wpłacić nie mogłam też trzy razy, a jesli nawet raz, to chociaż porządnie :( Postaram się znaleźć coś na bazarki...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]