Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 11:49 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Promysiu teraz nie możesz zawieść prawie całego forum ciotek,trzymających kciuki tak mocno,że kostki zbielały.Wygrałeś pierwszą bitwę,teraz szykuj się na wygranie wojny.Smarti nic nowego nie napiszę,ale Twój upór,determinacja i siła są tak ogromne. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Proszę i ja o pw z nr.konta.25-go mam wypłatę,coś podeślę.Jak pół forum się zrzuci choć po parę złotych,to się okaże,że możemy Promysia leczyć w Szwajcarii[to tyko przenośnia,bo mam nadzieję,że nasi weci wystarczą]Dziewczyny proszę o hojność[jedna czekolada,lub paczka fajek mniej]Bo nam Smarti z rodziną z głodu padną i kto będzie o Promysia dbał? :mrgreen
Jeszcze raz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lis 23, 2010 11:51 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwonko, bardzo Ci dziękuję za to co robisz dla Promyczka i wszystkich kociastych. Robisz dokładnie to, co ja chciałabym robić, tylko nie mam warunków. Już od jakiegoś czasu planuję wspomóc Cię drobnym grosikiem, raz będzie to mniej, raz więcej, ale możesz liczyć na moją stałą pomoc. Bardzo poproszę o nr konta, przelew pójdzie zaraz po wypłacie.
A komu mogłabym przesłać jakieś rzeczy na bazarek?

Promyczku, masz już SWÓJ najwspanialszy domek i najwspanialszych Dużych, więc bądź dzielny i zdrowiej :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lis 23, 2010 11:52 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Grosz do grosza to pol kosza.

Uff...nadazam z czytaniem, bo ciut spokojniej.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 11:55 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Bianka 4 pisze:Promyczku, masz już SWÓJ najwspanialszy domek i najwspanialszych Dużych, więc bądź dzielny i zdrowiej :ok: :ok: :ok: :ok:

Też myślę że Smarti i jej TŻ już go nie oddadzą ;) Jak się tak walczy o kota to.. z resztą same wiecie ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 23, 2010 11:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Smarti tak właśnie pisała...

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 23, 2010 11:57 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

tyle kciuków, tyle ciepłych myśli - musi być dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lis 23, 2010 12:00 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Gibutkowa pisze:
Bianka 4 pisze:Promyczku, masz już SWÓJ najwspanialszy domek i najwspanialszych Dużych, więc bądź dzielny i zdrowiej :ok: :ok: :ok: :ok:

Też myślę że Smarti i jej TŻ już go nie oddadzą ;) Jak się tak walczy o kota to.. z resztą same wiecie ;)

To samo pomyślałam :D
Ja po zaledwie kilkudniowej (i nie aż tak poważnej) walce o życie Pluplusia też nie potrafilam już go oddać :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lis 23, 2010 12:01 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

No przecież Smarti już pisała, że Promyś jest jej :D Jakby zresztą mogło być inaczej? :D Jezuuuu jak ja się cieszę :dance2:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 23, 2010 12:01 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Ja tak miałam z Plamusią, Pyzą, Partycją i Pixelkiem :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 23, 2010 12:02 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

To mnie tez to jeszcze czeka?! 8O

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 12:05 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Wszystko na najlepszej drodze, Dorotko.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 23, 2010 12:08 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

jozefina1970 pisze:Smarti tak właśnie pisała...

Catnaperka pisze:No przecież Smarti już pisała, że Promyś jest jej :D Jakby zresztą mogło być inaczej? :D Jezuuuu jak ja się cieszę :dance2:

No racja :) Tyle emocji że umknęło mi to :oops:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 23, 2010 12:24 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Wszystkim proszacym o konto smarti wysle pw po godz.14-teraz mam net w telefonie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 23, 2010 12:31 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Smarti :D wielki szacun !!!
Ogromne uściski dla dzielnego Promysia !
Trochę dzisiaj wpłaciłam na twoje konto , postaram się dorzucić na początku grudnia.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto lis 23, 2010 12:35 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin pisze:Mnie jest ciągle słabo z wrażenia. Iwonko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przepraszam, może sprawiałam wrażenie upierdliwej, ale naprawdę chciałam być pewna, że zrobiono wszystko, co w ludzkiej mocy.

i bardzo dobrze-przecież pamiętasz jak wczoraj gadalyśmy na maxa zaryczane - mówiłam Ci że zrobimy wszystko dla niego co się da i przeciez ja też chcę jak najlepiej - jednego tylko nie chciałam - żeby nie cierpiał,tylko tego bym nie mogła znieść i tego najbardziej się wczoraj bałam .
a jak zobaczyłam że się przy mnie uspokoił to już miałam jasnośc!

teraz pojadę do niego
(wezmę też Lalunie na obejrzenia bo jakaś osowiała 8O 8O a przecież ona ma ADHD :mrgreen:,a chyba,bardzo nieśmiało i cichutko stwierdzam że podoba mi się ta klinika)

strasznie się boję
i ....
blagam Cię Promysiu żeby już bylo z Tobą tylko lepiej!!!

i jeszcze raz bardzo,bardzo dziękuję wszystkim za wplaty i dobre slowa jak już Promysio bedzie mocno stal na swoich obolalych od 42 godzin bezustannych kroplówek, kochanych łapkach to razem z Marzenią zrobimy szczególowe rozliczenie.

teraz jak pojadę to poproszę o morfologię bo z samego rana gołym okiem było widać wyrażną poprawę ,a o 10tej dostał nową wit k i żarełko dożylne , więc chciałyśmy dać mu spokój i nie toczyć krwi.
jade,dalej kciuki Promysiowi bardzo potrzebne :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Wto lis 23, 2010 12:44 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]