Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
paolka78 pisze:..i po pierwszej wystawie...nie było tak strasznie
. Chciałabym bardzo podziękować Magdzie za wsparcie i pomoc na mojej pierwszej wystawie oraz wszystkim sympatycznym hodowcą Ragusiów i za każde miłe słowo
. Dziękuje Ci Magdo.
paolka78 pisze:...chociażby to, że trzeba zabrać kłódkę do klatkil
OloK. pisze:paolka78 pisze:...chociażby to, że trzeba zabrać kłódkę do klatkil
Zamykanie klatek w ten sposób jest sprzeczne z regulaminem wystawowym FIFe, ktory - o ile nalezysz do klubu stowarzyszonego w FPL - i Ciebie obowiazuje.
FluszakPluszak pisze:Rzeczywiście - była blondynka, która przygladała się pudrowaniu Czika, to byłaś Ty.
kinus pisze:Paolka - Twoj post utwierdzil mnie w przekonaniu, ze dwa - trzy dni wyrwane z zycia na ukladanie numerow to faktycznie bezsens
next organizatorzy poukladaja wg numeracji i bedzie i rasowo i zgodnie z tym, czego najwyrazniej oczekuja wystawcy
Ave pisze:OloK. pisze:paolka78 pisze:...chociażby to, że trzeba zabrać kłódkę do klatkil
Zamykanie klatek w ten sposób jest sprzeczne z regulaminem wystawowym FIFe, ktory - o ile nalezysz do klubu stowarzyszonego w FPL - i Ciebie obowiazuje.
ten przepis obowiązuje wszystkich uczestników wystawy FIFe bez względu na przynależność klubową
Dunia pisze:kinus pisze:Paolka - Twoj post utwierdzil mnie w przekonaniu, ze dwa - trzy dni wyrwane z zycia na ukladanie numerow to faktycznie bezsens
next organizatorzy poukladaja wg numeracji i bedzie i rasowo i zgodnie z tym, czego najwyrazniej oczekuja wystawcy
kinus-ja myślę, ze Paolka po prostu podzieliła sie swymi wrazeniami z jej pierwszej wystawy
nie miała pojecia, jak to jest, wiele rzeczy było dla niej nowych
na pewno nie wie, że nie tworzy sie sektorów rasy i w jaki sposób przydziela sie kotom numery
oraz wielu, wielu innych rzeczy, które dla weteranów i doświadczonych wystawców są tak oczywiste, że aż nie przyjdzie im do głowy, ze dla kogoś moze być czyms niezrozumiałym
pewnie Paolka mogłaby sobie zadac trudu poszperania na forum, ale nie każdy wystawca, hodowca ma z kolei obowiązek czytania miau![]()
nie obrażaj się, wszyscy doceniają ogrom pracy, jaki włożyli organizatorzy
a że pojawiaja sie głosy krytyczne...no cóz, nie dogodzi się kazdemu
kinus pisze:ja sie nie obrazam, to po prostu byla taka wisienka na torcie tego, co mnie spotkalo "przyjemnego" rowniez na wystawie
dlatego wlasnie uwazam, ze to nie ma sensu, szkoda czasu
lepiej wziac syna na spacerniz zastanawiac sie jak usadzic pania ktora ma 3 koty w niedziele, dwa w sobote, a jednego w oba dni obok tego, co ma kota tylko w sobote, a drugiego w niedziele i sobote i zeby jeszcze to jakos sie zgralo rasowo i zeby raczej nikt, kto ma polowe klatki, nie siedzial na rogu, bo mu bedzie niewygodnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 8 gości