Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 10:41 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Smarti - on żyje dzięki Twojej decyzji i determinacji - nigdy o tym nie zapominaj :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 23, 2010 10:43 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Gibutkowa pisze:Smarti - on żyje dzięki Twojej decyzji i determinacji - nigdy o tym nie zapominaj :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak, to prawda :D :1luvu: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 23, 2010 10:47 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

:placz: jak bóbr ze szczęścia i z ulgi!
Promysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Smarti to dzięki Twojej decyzji on żyje! Przecież gdyby nie Ty to wczoraj być może miałby zastrzyk.Jesteś wspaniała! :1luvu: To była najlepsza decyzja w Twoim życiu :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 23, 2010 10:49 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Gibutkowa pisze:Smarti - on żyje dzięki Twojej decyzji i determinacji - nigdy o tym nie zapominaj :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

My też nie zapomnimy ... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto lis 23, 2010 10:53 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Wto lis 23, 2010 10:54 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Jak tylko dostanę przelew to też się dorzucę,poproszę o numer konta na pw.
I nieustająco trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto lis 23, 2010 10:55 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

no to się przyznam że strasznie się wczoraj bałam że się nie uda i jak się nie uda to mnie skrzyczycie ale z mężem postanowiliśmy że trudno-nie damy mu umrzeć przez "głupie trzy stówy"

na logikę wydawało mi się że ,jak już wszystko dostał to jeszcze tylko krew może mu pomóc.

dzięki Bogu i sile Promysia możemy nieśmiało powiedzieć ze chyba się udało...

jak sądzicie? bo ja myślę że jesli dalej będzie już tylko coraz lepiej to teraz możemy już myślec o dalszym leczeniu i wozić Promysia nawet po najlepszych wetach :)
bo przecież z tą jego biedniutką kratanią musimy coś zaradzić.
Myślę że muszą mi w klinice wydać opis endoskopii i wszystkich pozostalych badań,prawda?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 23, 2010 10:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Marzenia11 pisze:Ja jeszcze Bogu nie dziekuje ja go ciagle prosze. Jak sie wczoraj ucieszylam to potem bylo zle TFU,TFU,TFU,TFU. Po prostu badzmy w nieustannej mobilizacji w trzymaniu kciukow!!

Bo Panu Bogu też trzeba czasami nagadać i dać wyraźnie do zrozumienia, że Jego decyzje nie są tymi najlepszymi. Może Promyczek dostał jakieś zadanie tu na ziemi do wykonania. Poczucie odpowiedzialności ze strony ludzi, lekarzy, dobro powraca :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 23, 2010 10:57 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

To ja nadal trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i żeby było już tylko lepiej :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 23, 2010 11:01 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Catnaperka pisze::placz: jak bóbr ze szczęścia i z ulgi!
Promysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Smarti to dzięki Twojej decyzji on żyje! Przecież gdyby nie Ty to wczoraj być może miałby zastrzyk.Jesteś wspaniała! :1luvu: To była najlepsza decyzja w Twoim życiu :1luvu:

prawda jest taka że zadzwonili do mnie że radzą dac mu już zastrzyk bo za bardzo się męczy i chyba pomogło tylko to że chciałam go w tym czasie trzymać za łapkę a więc prosiłam żeby poczekali aż przyjadę,co zajęło może 15 min.
więc tylko to spowodowalo że przez ten czas trochę się uspokoił.
a jak już tam weszłam do niego i z nim gadałam to on się bardzo uspokoił-do tego stopnia że dał sobie ten kubełek z tlenem założyć na pysio gdzie wetka mówiła że wcześniej nie było nawet mowy więc całą klatkę natleniali.
i jak wtedy leżał to widziałam wyrażnie że to nie jest kicio do uśpienia!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 23, 2010 11:06 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwona jesteś szalnie dzielna, jestem pełna podziwu dla Twojej determinacji :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lis 23, 2010 11:11 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:
Catnaperka pisze::placz: jak bóbr ze szczęścia i z ulgi!

prawda jest taka że zadzwonili do mnie że radzą dac mu już zastrzyk bo za bardzo się męczy i chyba pomogło tylko to że chciałam go w tym czasie trzymać za łapkę a więc prosiłam żeby poczekali aż przyjadę,co zajęło może 15 min.
więc tylko to spowodowalo że przez ten czas trochę się uspokoił.
a jak już tam weszłam do niego i z nim gadałam to on się bardzo uspokoił-do tego stopnia że dał sobie ten kubełek z tlenem założyć na pysio gdzie wetka mówiła że wcześniej nie było nawet mowy więc całą klatkę natleniali.
i jak wtedy leżał to widziałam wyrażnie że to nie jest kicio do uśpienia!!

Promysio czekał na Ciebie... Czekał bo wiedział, że nie dasz go skrzywdzić, że go uratujesz... Przestraszył się pewnie jak usłyszał o zastrzyku i czekał, żeby Ci o tym powiedzieć, wiedział, że mu pomożesz... Jesteś wspaniała... Promyk ufa Ci najbardziej na świecie... Wiedział, że go nie opuścisz, nie zostawisz. To jest niesamowite... Niesamowita kocio ludzka miłość.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 23, 2010 11:14 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Też ryczę z radości, w pracy od dawna mają mnie za kocio nawiedzoną wariatkę :oops:

Smarti, podjęłaś wspaniałą decyzję :1luvu:

Promysiu, teraz ma być już tylko lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lis 23, 2010 11:25 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

ale radość!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Smarti wielki szacun :king: :aniolek: :flowerkitty:
teraz już migiem do zdrowia Promyczku :ok: :ok: :ok: :ok:

a tak się bałam zajrzeć
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 23, 2010 11:28 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Mnie jest ciągle słabo z wrażenia. Iwonko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przepraszam, może sprawiałam wrażenie upierdliwej, ale naprawdę chciałam być pewna, że zrobiono wszystko, co w ludzkiej mocy.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]