Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 6:45 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Irlandzka Myszka pisze:Chce pomoc. Bardzo proszę o dane do przelewu.

masz pw
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 23, 2010 6:46 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Szalony Kot pisze:Dajcie numer konta jeszcze...

masz pw
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lis 23, 2010 6:49 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Słuchajcie, to tak jest z tymi trutkami... Nikogo nie bronię, absolutnie, ale mniej więcej od 2 tygodni leczymy Kacpra na pnn i w lecznicy jest masa zwierząt podtrutych trutkami na szczury - własnie takie mają objawy, gwałtowne, z krwotokiem. Jedne odchodzą, inne walczą o zycie. Wet powiedział, ze to taki sezon,l ludzie wykładają trutki bo zwierzątka przyłażą do domow na zimę. Dał szlaban na wychodzenie kotom i zwracanie uwagę na to co mają w pysku psy.
Taki czas..
Jakiś rok-dwa temu, na wieść, że administracja ma wyłożyć trutki w piwicy w moim bloku przeraziłam się i przestraszyłam o koty - wtedy wet mi powiedział, ze teraz już się kładzie takie trutki, które są bezpieczne dla kotów i powodują odruch wymiotny. Więc nie wiem jaka jest prawda. MOże to zalezy od administracji i tego, ile chce pieniędzy wydać? :roll:

Marzenia11

Post » Wto lis 23, 2010 7:23 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Promyku, kochanie walcz, nie poddawaj się!
Smarti, bardzo dobrze zrobiłaś, że poprosiłaś, aby go ratować za wszelką cenę, kibicujemy mu odkąd pojawił się u Erin i choć ja w tym miesiącu już więcej nie mogę to ta lecznica zgodzi się na pewno na raty, a jak tylko dostanę wypłatę na konto to natychmiast coś więcej wyślę
Walcz Promyku, walcz złotko!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 23, 2010 7:25 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Ja mam w głowie ten swój wpis po pierwszych badaniach w lecznicy w sobotę: chłopak w miarę zdrowy, badania w normie :-(

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 23, 2010 7:35 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Mamy jakieś wieści?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 23, 2010 8:05 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Całe mnóstwo kciuków dla Promyka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I Smarti :1luvu: cieszę się, że uznałaś że pieniądze rzecz nabyta - też zrobiłam tak w podbramkowej sytuacji (choć nie tak ciężkiej i skomplikowanej jak ta) - Julince się udało, oby tak samo było z Promykiem :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lis 23, 2010 8:13 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Szalony Kot pisze:A ja bym jeszcze wywiesiła kartkę na bloku Erin.
"Sadysto! Przez Ciebie i Twoją trutkę mój kot krwawi drugi dzień w lecznicy.
Jesteś zadowolony?"

Identyko to samo mi przez glowe przeszlo!!!!

Wiecie, co mi tez jeszcze przez glowe przeszlo akurat? Co politycy nie potrafia zrobic - zjednoczyc ludzi do pewnego grona - to potrafi zrobic maly bezdomny koteczek. Tyle trzymania razem, tyle smutku, tyle kibicowania, tyle nadzieji, tyle pomocy - wprost niewiarygodne ale z tego powodu mi lzy teraz leca. Tak, tez sie martwie o Promyka, bo od pierwszych godzin z Iza bylam. Od paru lat juz wychodze z zalozenia, ze kazda istota ma jakis powod, zeby na ziemi byc, moze powod ten Promyka jest pokazac, ze jest milosc na swiecie i nie zginie, dopoki beda ludzie jak my trzymac razem.

Smarti moje pieniazki dopiero dzis na poczte moge zaniesc, bo wczoraj juz mieli zamkniete. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 8:27 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Czy coś wiadomo po nocy ...? tak bardzo bałam się tu wchodzić ... NIECH zdarzy się cud ...niech się zdarzy... :ok: :ok: :ok: tak dużo kotków ostatnio odeszło ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto lis 23, 2010 8:31 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Wiecie, co mi tez jeszcze przez glowe przeszlo akurat? Co politycy nie potrafia zrobic - zjednoczyc ludzi do pewnego grona - to potrafi zrobic maly bezdomny koteczek. Tyle trzymania razem, tyle smutku, tyle kibicowania, tyle nadzieji, tyle pomocy - wprost niewiarygodne ale z tego powodu mi lzy teraz leca. Tak, tez sie martwie o Promyka, bo od pierwszych godzin z Iza bylam. Od paru lat juz wychodze z zalozenia, ze kazda istota ma jakis powod, zeby na ziemi byc, moze powod ten Promyka jest pokazac, ze jest milosc na swiecie i nie zginie, dopoki beda ludzie jak my trzymac razem.

Dorotko, pięknie to napisałaś , ujęłaś w tych zdaniach chyba całe sedno tego wątku, który tak dobrze się zapowiadał.
Intuicja mi podpowiada, że Promysiowi się uda :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 23, 2010 8:35 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

:oops: Tak plynelo ze mnie, bo to wlasnie czulam w ostatnich dniach. Takiej mobilizacji jest trudno znalesc.
Mojej intuicji nic nie mowie, co ma myslec, bo ostatnio sie czesto poslizgnelam. Ale on walczy i przez przemawianie od Smarti do niego tez czerpie energie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 8:38 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Zaglądam i cały czas mocno kciuki trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lis 23, 2010 8:39 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Aż bałam się tu wejść.
Widzę, że nie ma najnowszych wieści z ostatniej chwili.
Co u Promyczka?

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto lis 23, 2010 8:55 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

musi być dobrze ...PROMYSIU walcz koteczku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto lis 23, 2010 9:03 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Chciałabym wspomóc Smarti i Promysia finansowo , ale nie wiem skąd wziąc numer konta .
Cały czas trzymam kciuki za kotulca .

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

[poprzednia][następna]