moje koty i ja(3) Pingwinek Dropsik szuka ds!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 20, 2010 20:13 Re: moje koty i ja (3)

ale sesje
i tymczasików
i nowodomkowych
:ok:
oby wszystkie znalazły takie dobre domki :ok:
A Docuś pewnie tak właśnie był karmiony
na stare lata pewnie niechętnie zmienia się nawyki żywieniowe :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob lis 20, 2010 20:56 Re: moje koty i ja (3)

mar9 pisze:
justyna8585 pisze:Jaki on śliczny...:) Pare dni temu kasowałam zdjęcia z komórki i własnie skasowałam Bruna zaraz po znalezieniu...Tak sie ciesze,że taki szczęściarz :1luvu:

no widzisz, od Ciebie dostał szansę, ja tylko znalazłam mu taki wspaniały dom, to taka satysfakcja, prawda? :-)))

Pani tylko uratowała mu życie...:)

pamiętam jak wtedy było zimno,a on sie pchał za ludźmi do klatki.jechaliśmy wtedy gdzieś i słyszałam tylko-'justyna,nie patrz na prawo".Już wiedziałam,ze pies,albo kot.

bardzo sie ciesze,bruno był chyba moim ulubionym ze wszystkich :)

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Sob lis 20, 2010 21:06 Re: moje koty i ja (3)

justyna8585 pisze:
mar9 pisze:
justyna8585 pisze:Jaki on śliczny...:) Pare dni temu kasowałam zdjęcia z komórki i własnie skasowałam Bruna zaraz po znalezieniu...Tak sie ciesze,że taki szczęściarz :1luvu:

no widzisz, od Ciebie dostał szansę, ja tylko znalazłam mu taki wspaniały dom, to taka satysfakcja, prawda? :-)))

pamiętam jak wtedy było zimno,a on sie pchał za ludźmi do klatki.jechaliśmy wtedy gdzieś i słyszałam tylko-'justyna,nie patrz na prawo".Już wiedziałam,ze pies,albo kot.

Zawsze tak jest, niektóre się bardziej pamięta, ja np. nigdy nie zapomnę Stefanka, to ciągle boli, boli mnie też zaginięcie Bytunia, Zuzi, śmierć innych kotów: Romeczka, Harriet, Basi, Ogonka, Uszatka, Mikusia, maluszków od Kruszynki, Tajgerka, Marcysia.
Dobrze, że te smutki przeplatają się z takimi dobrymi wieściami, prawda?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob lis 20, 2010 21:51 Re: moje koty i ja (3)

bardzo sie ciesze,bruno był chyba moim ulubionym ze wszystkich :)[/quote]
Zawsze tak jest, niektóre się bardziej pamięta, ja np. nigdy nie zapomnę Stefanka, to ciągle boli, boli mnie też zaginięcie Bytunia, Zuzi, śmierć innych kotów: Romeczka, Harriet, Basi, Ogonka, Uszatka, Mikusia, maluszków od Kruszynki, Tajgerka, Marcysia.
Dobrze, że te smutki przeplatają się z takimi dobrymi wieściami, prawda?[/quote]

Szkoda,że Pani nie da rady policzyć tych wszystkich kotów z Rudy-ode mnie z ulicy i ze schronu.Stefanka pamiętam i nawet pamiętam jak wyglądał,reszty nie bardzo.Dla mnie to był szok jak facet w lasku przy schronisku przywiązywał go do drzewa krzycząc coś w stylu,że idioci głupiego kota nie chcą wziąć.Tak naprawde Stefanek uratował te wszystkie kocie biedy,bo dzięki niemu Pani się odezwała :1luvu:

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Nie lis 21, 2010 10:12 Re: moje koty i ja (3)

Obrazek
:ok: za domki
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie lis 21, 2010 11:22 Re: moje koty i ja (3)

Bardzo się cieszę, że te dwa malce u Ciebie bezpieczne.
Tygrynio chyba naprawdę wzbudził Twój entuzjazm, musi być słodki, bo nie mogę zapomnieć radości w Twoim głosie, jak mówiłaś o nim przez telefon - wyszłam akurat z pracy, i gęba mi się śmiała, takie to było fajne, Twoja radość i opis 'na żywo', co ten mały wyczynia.
Jak tylko mała tri będzie mogła iść do siebie, zaraz go biorę. :D

Foty wszystkich kotów zachwycające.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie lis 21, 2010 11:24 Re: moje koty i ja (3)

anita5 pisze:Bardzo się cieszę, że te dwa malce u Ciebie bezpieczne.
Tygrynio chyba naprawdę wzbudził Twój entuzjazm, musi być słodki, bo nie mogę zapomnieć radości w Twoim głosie, jak mówiłaś o nim przez telefon - wyszłam akurat z pracy, i gęba mi się śmiała, takie to było fajne, Twoja radość i opis 'na żywo', co ten mały wyczynia.
Jak tylko mała tri będzie mogła iść do siebie, zaraz go biorę. :D

Foty wszystkich kotów zachwycające.

bo on naprawdę taki jest, nie ściemniam :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie lis 21, 2010 11:28 Re: moje koty i ja (3)

justyna8585 pisze:
mar9 pisze:
justyna8585 pisze:Pani tylko uratowała mu życie...:)

Dobrze, że te smutki przeplatają się z takimi dobrymi wieściami, prawda?

Szkoda,że Pani nie da rady policzyć tych wszystkich kotów z Rudy-ode mnie z ulicy i ze schronu.Stefanka pamiętam i nawet pamiętam jak wyglądał,reszty nie bardzo.Dla mnie to był szok jak facet w lasku przy schronisku przywiązywał go do drzewa krzycząc coś w stylu,że idioci głupiego kota nie chcą wziąć.Tak naprawde Stefanek uratował te wszystkie kocie biedy,bo dzięki niemu Pani się odezwała :1luvu:

coś w tym jest, utrata Stefanka bardzo mnie zabolała, dalej boi ale to, że dalej tymczasuję wynika też z tego, że powiedziałam sobie: Stefanek chciałby, abym pomagała innym, równie jak on skrzywdzonym przez los i ludzi
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie lis 21, 2010 11:31 Re: moje koty i ja (3)

bozena640 pisze:Obrazek
:ok: za domki

dziękuję :D , ale cudeńko ten maluszek :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie lis 21, 2010 13:39 Re: moje koty i ja (3)

ale cudowne te twoje nowe tymczasy zreszta cała gromadka cudowna.Musisz miec wesolo w domu :)
trzymam :ok: :ok: za wszystkie kociaki ale najbardziej kibicuje Tomciowi :1luvu:
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Pon lis 22, 2010 1:07 Re: moje koty i ja (3)

Twoje futerka, Marysiu wyglądają kwitnąco... I jaki Bruno jest szczęśliwy w nowym domu :1luvu:
Tygrynio podobno jest przecudny, malutki i rozkoszny ;) Ja publicznie obiecuję się stawić niedługo na herbatkę i mizianie futerek 8) Wielkie kciuki za zdrowie tymczasików...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon lis 22, 2010 7:03 Re: moje koty i ja (3)

dzien dobry poniedzialkowo :)
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Pon lis 22, 2010 8:28 Re: moje koty i ja (3)

Zostałam zobowiązana do napisania takiego postu :mrgreen: :
Kiedyś w schronisku starsze koty opowiadały, że gdy mieszkały w domach Dużych to był taki czas, że do Dużych przychodził taki dziadek w czerwonym płaszczu, z białą brodą i workiem prezentów. Duzi nazywali go Święty Mikołaj, jak już porozdawał prezenty to wszyscy tak bardzo się cieszyli, śmiali. Wczoraj do nas też przyjechał taki pan z dużym workiem prezentów, Duża powiedziała, że to Święty Mikołaj ale to nie był dziadek w czerwonym płaszczu. Za to przywiózł nam tyle dobrego, i puszeczki i chrupki i żwirek. Jedzonko było pysssszzzneee, więc ja w imieniu swoim i pozostałych kotków dziękuję Świętemu Mikołajowi i Pani Mikołajowej, która pomagała kupować te wszystkie dobre rzeczy dla nas. Mikołaju, wybaczam Ci nawet to, że nie miałeś czerwonego płaszcza i białej brody, za to jedzonko, które nam przywiosłeś wszystkim bardzo smakowało. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To mówiłem ja, Tygrysek, w imieniu swoim i pozostałych kotków mieszkających ze mną.
:cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3:
Ps. Mikołaju, przyjedziesz znowu kiedyś do nas? no i zabierz ze sobą Panią Mikołajową, nie musisz nam nic przywozić, tak przyjedź, my bardzo lubimy gości.
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lis 22, 2010 11:31 Re: moje koty i ja (3)

Ostatnio edytowano Wto lis 23, 2010 18:41 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt ciężką grafikę zamieniłam na link
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon lis 22, 2010 17:51 Re: moje koty i ja (3)

Ojej, ale fajnie! :P
A jak ten Tygrysek umie pięknie pisać!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]