Czy Bolek przekonał się do swojego domku? str.26. Nowości :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 20, 2010 18:43 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Bolek moze przeciez u nas czakac do operacji i po oczywiście być na dt :ok:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Sob lis 20, 2010 19:34 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Nie miałam ''przyjemności'' robić oczek u kotka na Wesołej więc nie wiem jak to zrobią. Wiem natomiast, że swego czasu oczka operowała dla mojej Mamby dr.Agnieszka ze Zwierzaka i teraz kot ma się rewelacyjne!

Ładnie i dokładnie oczka kotkom ratowała również kilka razy ''moja'' dr.Karolina ale teraz jest niestety na macierzyńskim.

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Sob lis 20, 2010 20:39 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Myślę, że na te 3 dni nie ma co Bolka stresować i przenosić na dt. Wytrzyma już do wtorku. Potem pojedzie po prostu do ellzy. Poza tym przenoszenie go teraz do Zwierzaka, zmiana lekarza, kiedy tutaj jest już wszystko załatwione też nie będzie korzystne. Wydłużyłoby to czas oczekiwania na operację, a każdy dzień zwłoki to dzień do tyłu dla Bolka :( O 21 mam dostać kosztorys od lekarza.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Sob lis 20, 2010 21:42 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

A więc tak. Doba pobytu 10zł. Powieki + kastracja to 200zł. Sama przepuklina 150zł. Co daje łącznie 350 zł ale oni ze zniżką wezmą 300 zł za te 3 operacje. Tak mi powiedział doktor. Ile do tej pory kosztowały leki to on nie wie, bo na ten temat trzeba rozmawiac z dr Kalinowską. Wcześniej dr Kalinowska mówiła, że ile będzie kosztowała doba pobytu Bolka to jeszcze nie wie dokładnie - musi się zastanowić bo takiego przypadku jeszcze nie mieli, więc myśle, że ta cena może się jeszcze zmienić bo 10zł to bardzo mało moim zdaniem, ale oby tak było. Pozdrawiam

Luspa

Post » Sob lis 20, 2010 23:39 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Kochane dziewczyny, Boluś oprócz tych operacji o których piszecie będzie na pewno potrzebował następnych leków (antybiotyk, leki p/bólowe, p/zapalne), dobrej karmy, witamin bo przecież i tak jest słaby samą chorobą i warunkami podwórkowymi nie mówiąc już o zabiegach (utrata krwi, narkoza), także koszt leczenia tego Pana (a piękny to osobnik!!!) na pewno będzie dużo wyższy niż napisałaś wyżej (jak znam życie, a znam niestety) i z tym się należy liczyć. My o Was nie zapomnimy (przynajmniej ja), dajcie znać jak stoicie z kasą a coś tam będziemy radzić, bo musimy dać radę. We wtorek od rana trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E.Sawicka

Od: Sob lis 20, 2010 23:16

Post » Sob lis 20, 2010 23:43 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

To super że są takie osoby :ok: :ok: :ok: dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie lis 21, 2010 9:21 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

ja też postaram się pomóc trzymam kciuki za Bolka
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Nie lis 21, 2010 9:50 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Martwię się tym, czy ta operacja "trzy w jednym" nie jest za bardzo obciążająca dla Bolusia + dodatkowo stres związany ze zmianą otoczenia, ludzi wokół itd. ... Myślę, że największe zadanie stoi przed dotychczasowymi Paniami-karmicielkami. To przy nich Boluś czuje się bezpieczny, przy nich je... Czy dziewczyny(karmicielki) w tych newralgicznych dla Bolusia dniach będą w stanie być przy nim w miarę często? Jak pojedzie na tymczas do ellzy1, chyba też przydałaby się ich obecność przy przeprowadzce. Nie obrażajcie się na mnie, że tak z daleka dyryguję co i kto ma robić... Wierzę, że zrobicie wszystko, co najlepsze dla kociaka. Już dokonałyście niemal cudu i oby on trwał dalej. Byleby operacja się powiodła i nie było jakiś komplikacji, potem już do przodu i.... mam nadzieję powitanie w moich progach. Trzymam kciuki za Bolka i za Was Luspa, ellza1 i Karmicielki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Nie lis 21, 2010 17:56 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

E.Sawicka pisze:Kochane dziewczyny, Boluś oprócz tych operacji o których piszecie będzie na pewno potrzebował następnych leków (antybiotyk, leki p/bólowe, p/zapalne), dobrej karmy, witamin bo przecież i tak jest słaby samą chorobą i warunkami podwórkowymi nie mówiąc już o zabiegach (utrata krwi, narkoza), także koszt leczenia tego Pana (a piękny to osobnik!!!) na pewno będzie dużo wyższy niż napisałaś wyżej (jak znam życie, a znam niestety) i z tym się należy liczyć. My o Was nie zapomnimy (przynajmniej ja), dajcie znać jak stoicie z kasą a coś tam będziemy radzić, bo musimy dać radę. We wtorek od rana trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Kochana :ok: Wszystko co piszesz to niestety prawda :( Ale z Waszą pomocą, wspólnymi siłami na pewno wszystko się uda :1luvu: MUSI!
pluskwa6 pisze:ja też postaram się pomóc trzymam kciuki za Bolka

Dzięki, dzięki, dzięki :1luvu:
anahit pisze:Martwię się tym, czy ta operacja "trzy w jednym" nie jest za bardzo obciążająca dla Bolusia + dodatkowo stres związany ze zmianą otoczenia, ludzi wokół itd. ... Myślę, że największe zadanie stoi przed dotychczasowymi Paniami-karmicielkami. To przy nich Boluś czuje się bezpieczny, przy nich je... Czy dziewczyny(karmicielki) w tych newralgicznych dla Bolusia dniach będą w stanie być przy nim w miarę często? Jak pojedzie na tymczas do ellzy1, chyba też przydałaby się ich obecność przy przeprowadzce. Nie obrażajcie się na mnie, że tak z daleka dyryguję co i kto ma robić... Wierzę, że zrobicie wszystko, co najlepsze dla kociaka. Już dokonałyście niemal cudu i oby on trwał dalej. Byleby operacja się powiodła i nie było jakiś komplikacji, potem już do przodu i.... mam nadzieję powitanie w moich progach. Trzymam kciuki za Bolka i za Was Luspa, ellza1 i Karmicielki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Spokojnie, dziewczyny trzymają rękę na pulsie i w razie potrzeby wezmą tydzień wolnego :ok: Bolek to ich oczko w głowie :)

Luspa

Post » Nie lis 21, 2010 18:51 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

No to jestem spokojna i czekam na wieści :D

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Nie lis 21, 2010 18:53 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Trzymam kciuki cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie lis 21, 2010 19:01 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Kciukam dla Bolusia :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lis 21, 2010 19:52 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Pozdrowienia od Bolka:
ObrazekObrazekObrazek

Luspa

Post » Nie lis 21, 2010 19:54 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Luspa pisze:Pozdrowienia od Bolka:
ObrazekObrazekObrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lis 21, 2010 19:54 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Jak na niego patrzę, to płakać mi się chce - ile on musiał wycierpieć.
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]