Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A więc tak. Doba pobytu 10zł. Powieki + kastracja to 200zł. Sama przepuklina 150zł. Co daje łącznie 350 zł ale oni ze zniżką wezmą 300 zł za te 3 operacje. Tak mi powiedział doktor. Ile do tej pory kosztowały leki to on nie wie, bo na ten temat trzeba rozmawiac z dr Kalinowską. Wcześniej dr Kalinowska mówiła, że ile będzie kosztowała doba pobytu Bolka to jeszcze nie wie dokładnie - musi się zastanowić bo takiego przypadku jeszcze nie mieli, więc myśle, że ta cena może się jeszcze zmienić bo 10zł to bardzo mało moim zdaniem, ale oby tak było. Pozdrawiam
E.Sawicka pisze:Kochane dziewczyny, Boluś oprócz tych operacji o których piszecie będzie na pewno potrzebował następnych leków (antybiotyk, leki p/bólowe, p/zapalne), dobrej karmy, witamin bo przecież i tak jest słaby samą chorobą i warunkami podwórkowymi nie mówiąc już o zabiegach (utrata krwi, narkoza), także koszt leczenia tego Pana (a piękny to osobnik!!!) na pewno będzie dużo wyższy niż napisałaś wyżej (jak znam życie, a znam niestety) i z tym się należy liczyć. My o Was nie zapomnimy (przynajmniej ja), dajcie znać jak stoicie z kasą a coś tam będziemy radzić, bo musimy dać radę. We wtorek od rana trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pluskwa6 pisze:ja też postaram się pomóc trzymam kciuki za Bolka
anahit pisze:Martwię się tym, czy ta operacja "trzy w jednym" nie jest za bardzo obciążająca dla Bolusia + dodatkowo stres związany ze zmianą otoczenia, ludzi wokół itd. ... Myślę, że największe zadanie stoi przed dotychczasowymi Paniami-karmicielkami. To przy nich Boluś czuje się bezpieczny, przy nich je... Czy dziewczyny(karmicielki) w tych newralgicznych dla Bolusia dniach będą w stanie być przy nim w miarę często? Jak pojedzie na tymczas do ellzy1, chyba też przydałaby się ich obecność przy przeprowadzce. Nie obrażajcie się na mnie, że tak z daleka dyryguję co i kto ma robić... Wierzę, że zrobicie wszystko, co najlepsze dla kociaka. Już dokonałyście niemal cudu i oby on trwał dalej. Byleby operacja się powiodła i nie było jakiś komplikacji, potem już do przodu i.... mam nadzieję powitanie w moich progach. Trzymam kciuki za Bolka i za Was Luspa, ellza1 i Karmicielki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 98 gości