Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Jadę z synem na Ostry Dyżur laryngologiczny. Chyba znowu ma zapalenie ucha.
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Niestety. Zapalenie. Obustronne. A dopiero co było... i znów antybiotyk... eeeeh
![]()
![]()
jozefina1970 pisze:Niedobrzejak jedno ok, to drugie się wali
Petka-P1 pisze:Jak byłam dzieckiem to też bardzo często chorowałam. Anginy, zapalenie węzłów chłonnych. W wieku 7 lat miałam usunięte wszystkie migdałki i przeszło. Teraz 2 razy do roku mam zapalenie krtani. Jak się robi gorąco i klima zaczyna się wszędzie pojawiać i jesienią jak są pierwsze chłody i przemarznę.
Z migdałkami to jakaś ciekawa historia. Mój chrześniak mając 2 latka był już leczony na alergię. Dostawał leki wziewne. Dopiero mądrzejszy lekarz stwierdził, że usunąć migdałka. Przeszło. Żadnej alergii.
trawa11 pisze:Ja akurat nie mam żadnych doświadczeń z migdałkami. ale c tego co sie orientuję to rzeczywiscie po wycieciu tego trzeciego zwykle jest poprawa. Moze warto sie nad tym zastanowic.
maciejowa pisze:trawa11 pisze:Ja akurat nie mam żadnych doświadczeń z migdałkami. ale c tego co sie orientuję to rzeczywiscie po wycieciu tego trzeciego zwykle jest poprawa. Moze warto sie nad tym zastanowic.
U mojego starszego syna nie było żadnej poprawy. Jak chorował wcześniej tak i po wycięciu migdała. Nie będę się spieszyła. Zresztą lekarze też nie. Jeśli zajdzie potrzeba to najpierw próbują obkurczać farmakologicznie. Dopiero jak nic nie daje efektu, to usuwają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości