Fundacja PJD, Vegas ma swój dom! :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 16:34 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Foczko :kotek: . Oddawanie swoich pierwszych tymczasów jest naprawdę trudne :( , a z następnymi jest tylko trochę lżej :wink: . Na razie czekamy na telefony od potencjalnych Betkowych Wielbicieli... a w razie czego na osłodę dostaniesz bardzo szybko jakiegoś tymczasowego kocikia :mrgreen:
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Wto lis 16, 2010 17:29 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

A jak obecnie wyglądają relacje między Betką a Snejkiem?
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Wto lis 16, 2010 17:56 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Z tego co wiem, to bardzo dobrze, tylko Snake nie lubi, jak Becia korzysta z JEGO ulubionej kuwety, no i czasami przychodzi się pożalić Foczce, że Betka ciągle poluje na jego ogon, a on nie chce, bo go to denerwuje :wink: .

luelka

Post » Wto lis 16, 2010 17:58 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

luelka pisze:tylko Snake nie lubi, jak Becia korzysta z JEGO ulubionej kuwety

:ryk: Ci faceci...

Ciesze się, że jednak się zaczęli dogadywać. :D
Obrazek

grrr...

Post » Wto lis 16, 2010 19:33 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Snake ostatnio jakiś nastoletni bunt przechodzi, bo wszystko mu nie pasuje i ciągle muszę wysłuchiwać marudzenia. ;) Widać, że chłopak czuje się u nas pewnie, bardzo nas to cieszy. :) Ostatnio upatrzył sobie mojego laptopa jako idealne miejsce do spania i ostrzenia pazurków. :twisted: I jest strasznie oburzony, że go przeganiam, przecież on dba o to, żebym nie czytała na miau wstrętnych insynuacji, że ma za duży brzuszek i powinien mniej jeść. ;)

Obrazek
Obrazek
Ex-PaJDotki: Betka Obrazek i Snake ObrazekObrazek Obrazek

foczka.skoczka

Od: Sob lut 27, 2010 14:55

Post » Wto lis 16, 2010 22:21 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

No cóż, na tym drugim zdjęciu faktycznie wygląda szczuplej :piwa: :ok: :ok: :ok: . Trzymam kciuki za powodzenie akcji odchudzającej, to dla jego zdrowia bardzo ważne, choć domyślam się, że humoru mu to póki co nie poprawia 8) . Ale jak będzie lekki, silny i energiczny, to i humor się znajdzie, zobaczysz :).
Ostatnio edytowano Wto lis 16, 2010 22:30 przez luelka, łącznie edytowano 1 raz

luelka

Post » Wto lis 16, 2010 22:29 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Też od razu pomyślałam, że szczuplej wygląda, patrząc na to drugie zdjęcie. Super! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Post » Śro lis 17, 2010 10:53 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

8O ooo, rzeczywiście! Trzeba wysłać to zdjęcie Mecenasowi Snake'a - nie uwierzy :lol:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Śro lis 17, 2010 13:17 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

My naprawdę zawsze staraliśmy się go nie przekarmiać. :P Chłopak wziął się za siebie i oprócz biegania z Betką, codziennie się gimnastykuje.

Najpierw rozciąganie:

Obrazek

Potem ćwiczenia mięśni skośnych brzucha:

Obrazek

Skłony:

Obrazek

No i brzuszki:

Obrazek

Od czasu do czasu zastępuje gimnastykę sztukami walki:

Obrazek

I małe porównanie:

Obrazek Obrazek

Jeszcze sporo brzusia zostało, ale cały czas walczymy. Pierwsze zdjęcie zostało zrobione drugiego dnia pobytu u nas, drugie przed chwilą. Staraliśmy się zrobić w identycznej pozie, ale nie wyszło. Cały czas przeszkadzała nam pewna gwiazda, która nie potrafiła zrozumieć dlaczego robię zdjęcia Wężowi a nie Betce. Przecież ona, w przeciwieństwie do Snake'a, potrafi zrobić tak:

Obrazek
Ex-PaJDotki: Betka Obrazek i Snake ObrazekObrazek Obrazek

foczka.skoczka

Od: Sob lut 27, 2010 14:55

Post » Śro lis 17, 2010 13:20 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Ach, ta Becia! :lol:

A Snejk - po prostu REWELACJA! :piwa: Tak trzymać!!! :ok: :ok: :ok:

Fotorelacja jak zwykle zabójcza! :mrgreen: :ryk:
Obrazek

grrr...

Post » Czw lis 18, 2010 19:21 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Snake ma boską mordeczkę :)

Beatka rośnie jak na drożdżach i jest bardzo żywiołowym maleństwem :D Zdrowiutka, słodka - cukier w kotku! Muszę zrzucić jej fotki - mam nadzieję, że któraś będzie ostra, bo Beatka bryka jak pijany zając w kapuście.
A co u reszty maluszków? :)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt lis 19, 2010 12:45 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Rysia,mam wielką prośbę. Mogłabyś do mnie zadzwonić albo wysłać maila w sprawie
ewentualnej pomocy tym 2 kotom, o których pisałam.Może się uda coś zrobić, żeby
je wyciągnąc z tej piwnicy. Nie są pełnymi dzikusami, a łaciaty u weterynarza siedział
jak trusia, wszystko dał sobie robić.

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Pt lis 19, 2010 22:10 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Właśnie dokonałam praktycznie niemożliwego - zrobiłam manicure samej Królewnie Oleńce. Kicia była dziś mi tak przychylna, że nie przestała ani na chwilę mruczeć, choć w zamian za każdy pazurek chwytała mnie delikatnie ząbkami za palce :).

No bo stroi się panienka, a co - na odwiedziny w poniedziałek :). Prosimy o kciuki :ok: :ok: :ok:. Za Prawdziwą Perspektywę dla Olgi Bez Żadnego Innego Kota w Tle.

:kotek:

luelka

Post » Pt lis 19, 2010 22:31 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Oczywiście,że musi się ładnie zaprezentować podczas wizyty. :mrgreen: :ok:

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Pt lis 19, 2010 22:35 Re: Fundacja PJD, LEON ma Dom, Vegas i Spoks się wybierają! :)

Brawo, Luelko! :piwa: Moocne kciuki!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

[poprzednia][następna]