Franek i Lorek. Prosimy o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 19, 2010 12:28 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Oj uważajcie, bo wetka będzie musiała interes zwinąć, jak jej taka konkurencja pod samym nosem wyrośnie :mrgreen:

Jak Franciszek?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 19, 2010 12:48 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

kiche_wilczyca pisze:
Georg-inia pisze:
kiche_wilczyca pisze:Inga, masz super TŻa :ok:

:roll: już wiem, czemu dziewczyny z Centrum wczoraj na mój widok zaczęły chichotać. TŻ się przyznał, że było tak:
Wlazł do szpitalika, wepchnął transporterek z Franiem do klateczki, wygrzebał kuwetkę, nasypał do niej żwirku, ustawił, zamknął klatkę, podziękował Paniom i wyszedł. Doszedł do samochodu, włączyło mu się myślenie. Zawrócił. Wlazł z powrotem do Centrum, zdziwionym dziewczynom powiedział: "zapomniałem dać mu wody", przemaszerował przez sklep i gabinet do szpitala, wziął miseczkę, nalał wody, postawił w klatce i wyszedł.
Podobno jak wychodził obie dziewczyny jeszcze miały tak 8O 8O 8O

Poległam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kciuki nadal, żeby maluch wyzdrowiał :ok: :ok: :ok: :ok:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kciuki za Franusia :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 19, 2010 13:11 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Kurczę, może on miał jakieś obrażenia wewnętrzne od tego uderzenia o ścianę? :(
Trzymaj się, kociaku :ok: :ok:

^Lil^^

Od: Pon cze 02, 2008 18:59

Post » Pt lis 19, 2010 15:09 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Georg-inia, a Franuś też jest dziś w lecznicy?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 19, 2010 17:18 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Georg-inia pisze:
no co się z TZ-ta nabijacie? samoobsługa! niedługo będziemy sobie wchodzić do gabinetu, podawać leki, ewentualnie kastrować w zabiegowym i wychodzić. A Ania w tym czasie na obiadek. Bo że zapalić to już nie - mało poprawne politycznie teraz :roll: :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kciuki za Franciszka wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lis 19, 2010 18:06 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Georg-inia pisze:

:roll: już wiem, czemu dziewczyny z Centrum wczoraj na mój widok zaczęły chichotać. TŻ się przyznał, że było tak:
Wlazł do szpitalika, wepchnął transporterek z Franiem do klateczki, wygrzebał kuwetkę, nasypał do niej żwirku, ustawił, zamknął klatkę, podziękował Paniom i wyszedł. Doszedł do samochodu, włączyło mu się myślenie. Zawrócił. Wlazł z powrotem do Centrum, zdziwionym dziewczynom powiedział: "zapomniałem dać mu wody", przemaszerował przez sklep i gabinet do szpitala, wziął miseczkę, nalał wody, postawił w klatce i wyszedł.

gdzie takich rozdają?? :mrgreen: :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lis 19, 2010 18:07 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

tillibulek pisze:
Georg-inia pisze:

gdzie takich rozdają?? :mrgreen: :mrgreen:

towar limitowany, a zapasy się już wyczerpały :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 19, 2010 18:08 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

magdaradek pisze:towar limitowany, a zapasy się już wyczerpały :ryk:

wielka szkoda - trzeba sklonowac!!

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lis 19, 2010 22:20 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Jak się czuje Franuś ?
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob lis 20, 2010 0:46 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Zdrowiej Franeczku!! :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob lis 20, 2010 20:33 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Jak zdrówko u Franusia? Jakaś poprawa dzisiaj? Mam nadzieję, że wydobrzeje kruszynka szybciutko :ok:

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Sob lis 20, 2010 20:51 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Franio ma się lepiej, za to Inguś się rozchorowała :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie lis 21, 2010 12:28 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

:(
Co się dzieje?
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie lis 21, 2010 18:28 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Ingę coś ala grypowego złapało
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie lis 21, 2010 18:32 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Ingę złapał "zakaz palenia" :lol:
Za długo się wietrzyła...
Inguś - zdróweczka :ok: :ok: :ok:

Frania dziś widziałam przez chwilkę i... dzieciak radzi sobie naprawdę dobrze :ok: :ok: :ok:
Nawet się straszliwie stawiał przy podawaniu zastrzyku :mrgreen: Az żałowałam, że tego nie nakręciłam, bo widok był powalający :lol: Chłopak wygląda bardzo ładnie - tylko chyba grzybol się na uszach panoszy...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

[poprzednia][następna]