I Selena już wysterylizowana wiek ok 8 m-c

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:a to mój dzisiejszy dół:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 70830.html
kto umie zamieść ogłoszenie na dogomanii? ja z menial zajmujemy się tą sprawą, juz pomogłysmy tamtym kotom, a sytuacja z pieskami jest po prostu tragiczna. potrzebane nam jest do tej akcji dosłownie wszytko: leki, kasa, żareło, koce, podkłady wiem ze to psy, ale skoro w tym domu pomagamy kotom to i wobec tego problemu ciezko przejśc obojetnie....
Kasiullka pisze:hej dziewczyny ! może możecie nam pomóc, doradzić, we wtorek łapałyśmy maluchy są 3 , jest masa ogłoszeń w internecie i na osiedlu oraz Elbląskiej ale na razie brak odzewu , dt jest tylko do 27 listopada, ja ich zabrać do siebie nie mogę ale oferuje ich utrzymanie. Czy ktoś w razie czego mógł by je wziąć na tymczas? A ten kotek z piekarni to już dużo lepiej wygląda widzi i brykamoże ta maść była na odklejenie oczek....marea wie o co chodzi
A i dziś jeszcze pojadę do centrum i tam porozklejam ogłoszenia. Mój banerek i adopcje doprowadza was do kociąt
sabina skaza pisze:nie no kinga przez nasze konto kocie nie będę zbierać kasy na psy.
mpacz78 pisze:sabina skaza pisze:nie no kinga przez nasze konto kocie nie będę zbierać kasy na psy.
Ja rano rozesłałam po znajomych info o tych pieskach, jedna koleżanka mi odpisała, czy może wpłacić dla nich pieniążki na konto pkdt, ja jej odpisałam że może że ma podać w tytule przelewu "PKDT - kundelki-dalmatyńczyki", nie pomyślałam, że my w końcu kocia organizacja, ale chyba nie będzie problemu, chyb będziecie mogły wziąć zwrot za wet. lub leki dla tych piesków z konta Vivy do kwoty na jaką będzie ta celowana wpłata.
soso pisze: Jedna kobieta mi dziś oznajmiła, że ona kastrowac jej nie zamierza, bo przeciez takie śliczne kociaczki będą :]
mpacz78 pisze:soso pisze: Jedna kobieta mi dziś oznajmiła, że ona kastrowac jej nie zamierza, bo przeciez takie śliczne kociaczki będą :]
Mogłaś powiedzieć: "Lubi pani małe śliczne kociaczki? Mogę pani przywieźć. Ile? 10-15 starczy? O tylu wiem conajmniej, które są teraz na ulicy a nie ma dla nich domów. Mogą być szylkrety i trikolorki"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości