Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 19, 2010 10:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Ja mam śliczną Fibi do adopcji oczywiście tylko w najlepsze ręce (wiek 4,5m-c)

Obrazek Obrazek Obrazek

I Selena już wysterylizowana wiek ok 8 m-c

Obrazek
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt lis 19, 2010 11:12 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:a to mój dzisiejszy dół:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 70830.html

kto umie zamieść ogłoszenie na dogomanii? ja z menial zajmujemy się tą sprawą, juz pomogłysmy tamtym kotom, a sytuacja z pieskami jest po prostu tragiczna. potrzebane nam jest do tej akcji dosłownie wszytko: leki, kasa, żareło, koce, podkłady wiem ze to psy, ale skoro w tym domu pomagamy kotom to i wobec tego problemu ciezko przejśc obojetnie....

Jeny ile maluchów 8O
Sabina szkoda że w ogłoszeniu nie podałaś nr konta.
Ja mam konto na dogomanii mogę założyć wątek ale kto będzie go tam podbijał i codziennie pisał o losach psów ?
Niech Kasia na facebooka wstawi i tam każdy udostępni wiadomość znajomym.
Na miau też im załóżcie wątek.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Pt lis 19, 2010 12:13 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

nie no kinga przez nasze konto kocie nie będę zbierać kasy na psy, jeżeli ktoś będzie chciał pomóc to do mnie zadzwoni, napisze, już mam pierwszą ofertę adopcji jednego jasnego szczeniaczka. ja tak czy siak chcę tam pomóc wraz z moniką, ci ludzie obiecują nam zwrot kasy jak dostaną odszkodowanie za wypadek samochodowy, ale na to nie liczę, póki co założyłam dług na swoje nazwisko na te psy u weta :( napisze do kasi okonskiej. uwaga- piekne kotki oferujecie do adopcji, ale ci ludzi chcą kocurki, ja im zaproponowałam mojego sajlika, szukają szarego lub biało- rudego faceta.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt lis 19, 2010 12:16 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Kasiullka pisze:hej dziewczyny ! może możecie nam pomóc, doradzić, we wtorek łapałyśmy maluchy są 3 , jest masa ogłoszeń w internecie i na osiedlu oraz Elbląskiej ale na razie brak odzewu , dt jest tylko do 27 listopada, ja ich zabrać do siebie nie mogę ale oferuje ich utrzymanie. Czy ktoś w razie czego mógł by je wziąć na tymczas? A ten kotek z piekarni to już dużo lepiej wygląda widzi i bryka :D może ta maść była na odklejenie oczek....marea wie o co chodzi :D A i dziś jeszcze pojadę do centrum i tam porozklejam ogłoszenia. Mój banerek i adopcje doprowadza was do kociąt 8)

i u mnie ten sam problem, od 30 listopada mam rezerwacje w hotelu, do tego czasu mogę trzymać. a potem to już trochę się boje koty z ulicy łączyć z kotami prywatnymi. woliery ogrodowe mam już nieczynne. tak jak napisałam niech seja mi przywiezie koty tej pani ze schroniska, ile czasu były by u mnie?

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pt lis 19, 2010 12:37 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

w sobotę będę mieć fotki rudo-białego kawalera po szczepieniu wiek 3miesiące.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt lis 19, 2010 12:56 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:nie no kinga przez nasze konto kocie nie będę zbierać kasy na psy.

Ja rano rozesłałam po znajomych info o tych pieskach, jedna koleżanka mi odpisała, czy może wpłacić dla nich pieniążki na konto pkdt, ja jej odpisałam że może że ma podać w tytule przelewu "PKDT - kundelki-dalmatyńczyki", nie pomyślałam, że my w końcu kocia organizacja, ale chyba nie będzie problemu :roll: , chyb będziecie mogły wziąć zwrot za wet. lub leki dla tych piesków z konta Vivy do kwoty na jaką będzie ta celowana wpłata.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt lis 19, 2010 15:12 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

mpacz78 pisze:
sabina skaza pisze:nie no kinga przez nasze konto kocie nie będę zbierać kasy na psy.

Ja rano rozesłałam po znajomych info o tych pieskach, jedna koleżanka mi odpisała, czy może wpłacić dla nich pieniążki na konto pkdt, ja jej odpisałam że może że ma podać w tytule przelewu "PKDT - kundelki-dalmatyńczyki", nie pomyślałam, że my w końcu kocia organizacja, ale chyba nie będzie problemu :roll: , chyb będziecie mogły wziąć zwrot za wet. lub leki dla tych piesków z konta Vivy do kwoty na jaką będzie ta celowana wpłata.

Sabina a dlaczego nie :?: :?: :?: Pytałyście Vivy :?: Zabronili :?: kot czy pies co za różnica potrzebna jest pomoc i tyle.
Ja na facebooku na moim profilu wkleiłam info o psiakach.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Pt lis 19, 2010 15:16 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Pojadę dziś po te dwa koty... aż do Gdynii...
Może ktoś chce na " tymczas "? 10 letnią srebrną europejkę i 3 letnią syberyjkę?

Nie wiem jak można wystawić za drzwi kobietę z 10letnim dzieckiem...jej rzeczy i dziecka wystawić przy drzwiach(nawiasem mówiąc , większość tych rzeczy "zabrano" spod tych drzwi... ) ...szuka pokoju do wynajęcia...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt lis 19, 2010 16:48 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

fajnie że sie podoba.

Ponawiam pytanie Kaleido Star (i moje) tzn. ile orientacyjnie będzie trwać impreza wegan ?

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Pt lis 19, 2010 20:46 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

SSB - zaznacz proszę, że Kaszmirek ma już nowy domek (bardzo sympatyczny zresztą :) ) :ok:

Safirka natomiast bidula ma pecha, nie dość, ze sama jest bardzo płochliwym i nieśmiałym kotkiem (choć piękny z niej cudasek :1luvu: ), to jeszcze adopcją jej zainteresowani są sami degeneraci. Gdybyście słyszeli o jakimś normalnym dobrym domku, który chce szylkretkę, dajcie prosze znać. Jedna kobieta mi dziś oznajmiła, że ona kastrowac jej nie zamierza, bo przeciez takie śliczne kociaczki będą :]
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pt lis 19, 2010 21:07 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Jeden z dwóch kotów jest u Sabiny :)
Kilometraż ostatniego tygodnia u mnie już chyba sięga 500km...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt lis 19, 2010 21:48 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

soso pisze: Jedna kobieta mi dziś oznajmiła, że ona kastrowac jej nie zamierza, bo przeciez takie śliczne kociaczki będą :]

Mogłaś powiedzieć: "Lubi pani małe śliczne kociaczki? Mogę pani przywieźć. Ile? 10-15 starczy? O tylu wiem conajmniej, które są teraz na ulicy a nie ma dla nich domów. Mogą być szylkrety i trikolorki"
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt lis 19, 2010 22:32 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

szymon nie mamy pojęcia ile potrwa imprezka u wegan, my nie jestesmy organizatorami tylko gośćmi, nie wiem ale pewnie nie krócej niż 2 godz, bo sam film troche potrwa, nasza prezentacja, a także wege smakołyki trzeba będzie kupić , oraz sprzedac nasze pierdołki:D

no w sumie macie rację że jak zwierzak w potrzebie to czemu nie pozbierac pieniązków przez nasze konto. jakos tam mi było głupio was prosic o zgodę czy nawet vivę o upozyczenie kociego konta na psy. dziś panie które zabrały z tego domu dwa psioki przyniosły jedzonko,naprawde kupe ludzi odezwało się na ten apel. a tu mi ta rozmnażaczka przy adopcji wyjeżdża z tekstem- "pani, daj pani pare złotych za tego psa, żeby się lepiej chował" myślałam że umrę ze wstydu, a te 2 kobiety z pełną świadomością brały psy które trzeba leczyć z grzyba. dałam 2 zł na piwo żeby więcej się nie odzywała. jutro kradniemy sunie na sterylkę :twisted: kurcze, mam to wszytko w swoim osobnym zeszycie na długu u kasprzyka. cienko widze spłatę :? niby obiecują że zwrócą ale i za poprzednich 5 zbiegów nawet złamanego grosza nie dostałam a to było w czerwcu.

kicia od pani ze "schroniska" u mnie- cud podobno ma 6 lat. jak kota przyjmowałam to bi diabelna myśl chodziła po głowie- a może nie odbiorą? :wink: po prostu anioł w postaci kota mnie nawiedził :kotek: :ok: pani ma takie samo nazwisko panieńskie jak ja, bardzo chciałabym jej pomóc, może to i jakaś dalsza rodzina. kobieta miała rózne złe przejscia w życiu, dziecka szkoda jak diabli, wszędzie wydzwaniam żeby jej wynając jakis pokój. kobieta może zapłacić 500 zł. każdego z nas mógłby dotknać taki los, mieszkamy w kraju gdzie rządzi wilczy kapitalizm, nie ma sumienia człowiek który wystawia dziecko na ulicę :? , kobiete, koty.... asia dzięki za dowóz, ja naprawdę nie miałabym jak tej kotki zabrać, byłam w domu sama do wieczora z dziewczynkami, a potem miałam 2 adopcje.

currara też kicha, sajlik ją poczęstował, następny kot dostanie antybiotyk :( a sam cwaniak juz się dobrze czuje :wink:

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Pt lis 19, 2010 22:33 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

mpacz78 pisze:
soso pisze: Jedna kobieta mi dziś oznajmiła, że ona kastrowac jej nie zamierza, bo przeciez takie śliczne kociaczki będą :]

Mogłaś powiedzieć: "Lubi pani małe śliczne kociaczki? Mogę pani przywieźć. Ile? 10-15 starczy? O tylu wiem conajmniej, które są teraz na ulicy a nie ma dla nich domów. Mogą być szylkrety i trikolorki"

a ja dam gratis 8 dalmatyńczyków- kundelków

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Pt lis 19, 2010 22:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

A ja jutro idę z Agą te fotki i filmy "majstrować" w Gda :? Mam nadzieję że Adze nic nie wypali i że pogoda dopisze :ok:

Kocia mamusia z mojej interwencji pójdzie do Agi :) jutro zabieramy ją z lecznicy. Miała niespełna 2u miesięczne kociaki i była w kolejnej ciąży a Panie "opiekunki przyklaskiwały i chciały kicię wykończyć kolejnym porodem :evil:
Ostatnio edytowano Pt lis 19, 2010 22:41 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

[poprzednia][następna]