2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 21:58 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Lepiej, choc koteczka ciągle kicha z glutem, a kocurek pocharkuje i ma leczonego świerzbowca. Wypiękniały, myślę, ze jamajkasica zda dokladną relację i wstawi fotki. Dzięki Waszej pomocy uregulowany został dług w lecznicy na Ochocie, zostało jeszcze do zaplacenia za Zytnią (tzn. do oddania kolezance, ktora załozyla za mnie). Zylexis bardzo się przyda, tak więc po otrzymaniu wsparcia z Funduszu Immunologicznego zostanie zakupiony, jedna dawka kosztuje 50 zł, więc wychodzi 300 zł za kurację. Sprobuje poszukac troche taniej, jutro zajrzę jeszcze do jednej lecznicy, ktora czasami sprzedaje mi leki po cenie hurtowej.
Jeszcze muszę tez zakupic trochę karmy dla koteczki...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lis 17, 2010 22:01 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

To cieszę się, że lepiej :D Jak tylko będę mogła na pewno jeszcze cosik prześlę. Głaskuchy miętuchy dla Burasiątek :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 17, 2010 23:47 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Oj wypiękniały 8O ! Przypominają już koty :lol: Są cudowne :love:
Podzielę się oczywiście fotkami i wrażeniami ;) Wstawię także rozliczenie za leczenie... (tylko już nie dziś bo dopiero udało mi się dotrzeć do domu i padam :oops:)
Dzięki wszystkim za wsparcie! :1luvu:
(za "głaskuchy i miętuchy" także ;) )
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro lis 17, 2010 23:59 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

jamkasica pisze:(za "głaskuchy i miętuchy" także ;) )

Cała przyjemność po mojej stronie :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 18, 2010 15:30 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Grosik poszedł :kitty:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Czw lis 18, 2010 18:54 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

pozdrowiuenia od kotow dla wszytkich wspierajacych, nie wchodze tu czesto, nie wiedzialam, ze jest taka rozbudowana pomoc
dzieci dobrzeja powoli, ale systematycznie

dzis juz np kolo siebie razem SAME, co do potej pory zdarzalo sie tylko na moich kolanach;
wtedy chlopak myje dziewczyne i sie tula do siebie i obejmuja
a task to kazdy gna sam na kolana do ludzi; gdy juz siade przy nich, zaczynaja wiecje uwagi zwraca na siebie najwazej
a dzis.. no sami z wlasnej inicjawywt sobie legneli
mniej dzis harkania, swiezb leczymy;
nie znam wiekszych tulakow: jak tylko kogoz z nas widza od razu ida w objecia, patrza, chca chodzic na rece, na kolana
dzieczyna je sama suche tylko, chlop je wszytko i robie duze kupy :) to jesgo znak szczegolny :)
na razie nie bawi asie za duzo, ale poowli czaja ze pileczke czy korek mozna gonic

nie mialam czasu pisac przez 2 tyg, ale powwiem tylko ze postep jest OGROMNY zwlaszcza w przypadku dziewczyny,

oczywscie szukamy kotom domu, juz moge powiedziec, ze na 80% wpolnego

do nastepnego!
Pozdrawiamy,
Salice & Sampras i Rafter: http://www.kotmix.pl
Moja praktyka zoopsychologiczna: http://www.PetBonTon.pl

Salice

Od: Śro paź 13, 2004 21:54

Post » Pt lis 19, 2010 0:58 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

No to teraz proszę się cieszyć z postępów :) są kolosalne! :)
taki jestem piękny chłopak:
Obrazek

tu się prezentuję:
Obrazek

jestem bardzo ciekawski:
Obrazek

no i nie stresuje się żadnymi badaniami... ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pt lis 19, 2010 1:02 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Dziewczynka nieśmiało wychyla główkę:
Obrazek

taki mam już zadbany i zregenerowany pyszczek...jeszcze mi tylko włoski muszą odrosnąć :roll: :
Obrazek

nie bardzo lubię być badana :oops: :
Obrazek

ale juz przytyłam do rozmiarów prawie-normalnego kota :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pt lis 19, 2010 9:29 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

8O 8O 8O
Nie poznałam towarzystwa. Szczególnie pyszczki się im zmieniły. Teraz widać, że są to młode koty. Jak je zabierałyśmy ze schroniska, to wyglądały jak zaniedbane staruszki. Kociczka jeszcze chudzinka, ale kocurek nabrał trochę ciałka. :lol:

A jak wygląda ich leczenie? Tzn. do kiedy muszą przyjmować leki i jakie (jak aplikowane - zastrzyk czy doustnie)?

Ja tymczasem idę szukać amatorów burasków. :kotek:

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Pt lis 19, 2010 10:47 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

bardzo się zmieniły :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt lis 19, 2010 10:48 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Aż trudno uwierzyć, że to te same koty! 8O
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lis 19, 2010 12:04 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Prześliczne buraski! Bardzo się zmieniły :1luvu: Nieustanne głaskuchy miziuchy!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt lis 19, 2010 12:55 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Koniecznie wpisz je do wątku łabędzików. :D

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pt lis 19, 2010 13:09 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Zakocona pisze:Koniecznie wpisz je do wątku łabędzików. :D

:) poczekamy aż nabiorą jeszcze trochę ciałka... :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

[poprzednia][następna]