Franek i Lorek. Prosimy o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 23:36 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Co to za franca siedzi w brzuszku Frania? :|
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lis 19, 2010 7:57 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Franulku :(
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt lis 19, 2010 7:58 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Jak Franio?
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lis 19, 2010 8:50 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Franio zdecydowanie lepiej, sądząc z odgłosów, które wydawał dziś rano, zamknięty w transporterku z podłączoną do łapki kroplówką. Metronidazol podany, przy czym Franek z lekka przyduszony został przez wielkie łapska TŻ-ta :roll:

Ewaw, to nie jest tak, że on jest młody i głupi i dlatego zachowuje się nieprzyzwoicie. Naprawdę. On na co dzień nie gryzie i nie drapie. Natomiast próby przymuszenia go do czegokolwiek kończą się taką histerią, że głowa mała. Do tego wije się jak ryba. Musiałyśmy wczoraj ze Zmienniczką zastosować nowatorskie sposoby unieruchamiania gnojka, sama Ania mówi, że on jest dobry zawodnik.

Zapomniałam napisać, że Franek waży 860 gram. Mało :(

kiche_wilczyca pisze:Inga, masz super TŻa :ok:

:roll: już wiem, czemu dziewczyny z Centrum wczoraj na mój widok zaczęły chichotać. TŻ się przyznał, że było tak:
Wlazł do szpitalika, wepchnął transporterek z Franiem do klateczki, wygrzebał kuwetkę, nasypał do niej żwirku, ustawił, zamknął klatkę, podziękował Paniom i wyszedł. Doszedł do samochodu, włączyło mu się myślenie. Zawrócił. Wlazł z powrotem do Centrum, zdziwionym dziewczynom powiedział: "zapomniałem dać mu wody", przemaszerował przez sklep i gabinet do szpitala, wziął miseczkę, nalał wody, postawił w klatce i wyszedł.
Podobno jak wychodził obie dziewczyny jeszcze miały tak 8O 8O 8O
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lis 19, 2010 8:53 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Buhahahaha takich numerów po twoim TŻ bym się nie spodziewał. Kciuki za Frania :ok:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt lis 19, 2010 8:55 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

O cie florek, TŻ też dobry zawodnik :mrgreen: :ok:
Za Frania nieustające :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pt lis 19, 2010 10:11 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 19, 2010 8:56 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Się Inga tak dziwisz, jak byś Wieśka nie znała :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 19, 2010 9:23 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Georg-inia pisze:
kiche_wilczyca pisze:Inga, masz super TŻa :ok:

:roll: już wiem, czemu dziewczyny z Centrum wczoraj na mój widok zaczęły chichotać. TŻ się przyznał, że było tak:
Wlazł do szpitalika, wepchnął transporterek z Franiem do klateczki, wygrzebał kuwetkę, nasypał do niej żwirku, ustawił, zamknął klatkę, podziękował Paniom i wyszedł. Doszedł do samochodu, włączyło mu się myślenie. Zawrócił. Wlazł z powrotem do Centrum, zdziwionym dziewczynom powiedział: "zapomniałem dać mu wody", przemaszerował przez sklep i gabinet do szpitala, wziął miseczkę, nalał wody, postawił w klatce i wyszedł.
Podobno jak wychodził obie dziewczyny jeszcze miały tak 8O 8O 8O

Poległam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kciuki nadal, żeby maluch wyzdrowiał :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lis 19, 2010 9:30 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

oj cieszę się, że Franio lepiej trochę, małe uffffffff :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 19, 2010 9:57 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Czyli Wieśka masz dobrze "wychowanego" :1luvu: :ryk: . Swoją drogą, z tego co czytam, to naprawdę niezły z niego kociarzo-facet. Naprawdę :) .
Kciuki za malucha. Czy rzeczywiście nie rośnie? :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lis 19, 2010 10:06 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Kciuki dla Franka :ok:
Duże!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt lis 19, 2010 10:10 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Jak nie rośnie to może ma tą karłowatość co jeden z kotków Ani Rylskiej :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 19, 2010 10:24 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Inguś, nieustająco kciukuję za Frania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiesiek... :smokin:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 19, 2010 10:46 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Marcelibu pisze:Kciuki za malucha. Czy rzeczywiście nie rośnie? :(

nie wiem już sama... może tylko mi się zdaje. Bo że cienki jest jak sznurek to pewne i raczej niezaprzeczalne.

no co się z TZ-ta nabijacie? samoobsługa! niedługo będziemy sobie wchodzić do gabinetu, podawać leki, ewentualnie kastrować w zabiegowym i wychodzić. A Ania w tym czasie na obiadek. Bo że zapalić to już nie - mało poprawne politycznie teraz :roll: :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lis 19, 2010 12:21 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Georg-inia pisze:no co się z TZ-ta nabijacie? samoobsługa! niedługo będziemy sobie wchodzić do gabinetu, podawać leki, ewentualnie kastrować w zabiegowym i wychodzić. A Ania w tym czasie na obiadek. Bo że zapalić to już nie - mało poprawne politycznie teraz :roll: :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]