Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 18, 2010 23:33 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Kasia, połóż się do łóżeczka, przytul kota, albo dwa... pośpij, odpocznij... proszę
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lis 18, 2010 23:53 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

oj, dzieciaku :(
kładź się, noc jest najgorsza do rozmyślań
i pamiętaj, że reszta stada tez Cię potrzebuje, nawet możliwe że bardziej bo czują że kogoś brakuje, musisz mieć na to siłę

ściskam...
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw lis 18, 2010 23:55 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Kasiu, FIV nie jest tak bardzo zaraźliwy jak białaczka.

Trzymaj się jakoś.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw lis 18, 2010 23:58 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Wiem, ale Busiek jest taka delikatna :crying:

Spróbuję się przespać.
Chce mi się krzyczeć. Ale Ona i tak już tu nie wróci :cry:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 19, 2010 7:56 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Kasiu :(
Przytulamy mocno
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt lis 19, 2010 9:41 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Alusiu, Ty akurat doskonale wiesz, jak się czuję, od kilku miesięcy też masz w podpisie jedną tęczę :cry:
Twoja Kłopunia :cry: , Milusia Femki :cry: , Bolek Doroty :cry: , mój Biduś :cry: ... Dosyć, qrwa, dosyć, niech chociaż Meonikowi jeszcze się uda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i Tosi od AgiPap :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kula w gardle. Mokre oczy. Kretynki uśmiechają się pod nosem.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt lis 19, 2010 10:14 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Kasiu przytulam :(
Więcej z nas rozumie jak się czujesz bo kogoś straciło - ja Mruczusia[*] ale już minęło trochę więcej czasu... on wrócił po roku - w futerku Mikunia!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 19, 2010 11:28 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Wielbłądzio pisze: Dosyć, qrwa, dosyć, niech chociaż Meonikowi jeszcze się uda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i Tosi od AgiPap :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Coraz mniejsze są szanse, że mojej Tosi się uda :(
Jestem załamana, bo ona ma tylko 2 lata i 3 miesiące. Przyszła do mnie jako 3-4 tygodniowe kociątko, oczka były jeszcze niebieskie, nie umiała sama dobrze jeszcze jeść jeść, karmiłam ją po nocach. To takie nasze rodzinne "kocie dziećko" i "słodka blondyna" jest. Słodka koteczka, wyjątkowa, do niedawna z ADHD, awanturująca się wieczorami że pańcia książkę czyta i kicia nie ma jak się na biuście ułożyć.

To jest Tosia - skopiowałam z mojego wątku (na którym i tak nic nie piszę :oops: )- oczywiście nie wiem jak się z tego zdjęcie robi i pomniejsza .
http://upload.miau.pl/show.php?u=3/205598

Na 14 jedziemy do Dzierżoniowa na wyniki i RTG i test na białaczkę i po nadzieję ...
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt lis 19, 2010 11:42 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Piękna krowinka...
Oby jednak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Mam sentyment do krówek z powodu mojej Norci. Ona od 3,5 roku żyje swoim 'drugim życiem", tylko i wyłącznie dzięki naszemu byłemu Panu Doktorowi...
A po ostatnich krowiastych tymczasach, Malutku :1luvu: i jego mamie Tulci :1luvu: , ten sentyment jest jeszcze większy.

Wielbłądzio

Post » Pt lis 19, 2010 12:02 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

AgaPap pisze:
Wielbłądzio pisze: Dosyć, qrwa, dosyć, niech chociaż Meonikowi jeszcze się uda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i Tosi od AgiPap :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jestem załamana, bo ona ma tylko 2 lata i 3 miesiące. Przyszła do mnie jako 3-4 tygodniowe kociątko, oczka były jeszcze niebieskie, nie umiała sama dobrze jeszcze jeść jeść, karmiłam ją po nocach. To takie nasze rodzinne "kocie dziećko" i "słodka blondyna" jest. Słodka koteczka, wyjątkowa, do niedawna z ADHD, awanturująca się wieczorami że pańcia książkę czyta i kicia nie ma jak się na biuście ułożyć.

To jest Tosia - skopiowałam z mojego wątku (na którym i tak nic nie piszę :oops: )- oczywiście nie wiem jak się z tego zdjęcie robi i pomniejsza .

Na 14 jedziemy do Dzierżoniowa na wyniki i RTG i test na białaczkę i po nadzieję ...

Ja też posyłam dobre myśli!!!!! Tosia jest śliczna :1luvu: .
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pt lis 19, 2010 12:15 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Ryczę :cry:
Moje małe kulawe biedactwo :(
Zawsze, kiedy ktoś do mnie przychodził, razem ze mną kuśtykala do drzwi... Podnosiła łepek i miauczała-skrzeczała. Bo Ona nie umiała tak normalnie, 'zdrowo' miauczeć - lata nieleczonych infekcji załatwiły Jej struny glosowe :(
Podchodziła do mojego ojca i opierała lapki na nogawkch jego spodni... Głaskał Ją... A na koniec odmówił Jej kawałeczka miejsca w ogródku swojego majątku :twisted:
W takich chwilach przekonuję się, jak bardzo jest mi daleki. Utrzymuję z nim kontakt wyłącznie dlatego, że pomaga mi finansowo. Trochę jak k**wa ze swoim alfonsem :oops:

Dorciu, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. Bardzo :1luvu:

Mój mały koślawy Kwiatuszek... W nowym futerku ma już zdrowe i łapki i gardło...

Wielbłądzio

Post » Pt lis 19, 2010 12:48 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Wielbłądzio pisze:Ryczę :cry:
Moje małe kulawe biedactwo :(
Zawsze, kiedy ktoś do mnie przychodził, razem ze mną kuśtykala do drzwi... Podnosiła łepek i miauczała-skrzeczała. Bo Ona nie umiała tak normalnie, 'zdrowo' miauczeć - lata nieleczonych infekcji załatwiły Jej struny glosowe :(
Podchodziła do mojego ojca i opierała lapki na nogawkch jego spodni... Głaskał Ją... A na koniec odmówił Jej kawałeczka miejsca w ogródku swojego majątku :twisted:
W takich chwilach przekonuję się, jak bardzo jest mi daleki. Utrzymuję z nim kontakt wyłącznie dlatego, że pomaga mi finansowo. Trochę jak k**wa ze swoim alfonsem :oops:

Dorciu, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. Bardzo :1luvu:

Mój mały koślawy Kwiatuszek... W nowym futerku ma już zdrowe i łapki i gardło...

Ma Kasiu. Ma...

Marcelibu

Post » Pt lis 19, 2010 14:18 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Kasiu nie ma za co :cry: wszystko odbyło się po godzinie 23 ,poziomkowe miejsce ,gdzie się nie obrócę tam wspomnienia.
Tyle tam już jest moich futerek :cry: teraz wspólnie szaleją po Tęczowych Łąkach :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lis 19, 2010 15:55 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

:cry: :cry: :cry:
Trzeci dzień.
I pewnie cały weekend będzie taki sam :(

Wielbłądzio

Post » Pt lis 19, 2010 16:43 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Wielbłądzio pisze: ......

Obrazek :) :ok:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

[poprzednia][następna]