Wawa: 1 nocleg dla mnie i ośmiu kotów pilnie poszukiwany :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 10:40 Re: Wawa: 1 nocleg dla mnie i ośmiu kotów pilnie poszukiwany :-)

Maryla pisze:
PcimOlki pisze:Myślę, że lepsze efekty dało by rozdzielenie stada.

o ile jest wykonalne

Ano. Niestety.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Czw lis 18, 2010 10:45 Re: Wawa: 1 nocleg dla mnie i ośmiu kotów pilnie poszukiwany :-)

To ja odpowiem: nie jest.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Czw lis 18, 2010 11:20 Re: Wawa: 1 nocleg dla mnie i ośmiu kotów pilnie poszukiwany :-)

PcimOlki pisze:Myślę, że lepsze efekty dało by rozdzielenie stada.

Oczywiście, że tak, myślisz, że o tym nie wiem? Tylko co niby mam z nimi zrobić? Weźmiesz jakieś ode mnie? Dam Ci te zdrowsze.
Niestety, nikt nie chce adoptować chorych kociaków, zresztą sama nie chciałabym takich oddawać (chyba, że w bardzo pewne ręce), a wszyscy moi dobrzy znajomi mają kotów po kokardkę. Dlatego próbuję wszystkiego, co choć trochę wpłynie na poprawę sytuację. Odkażanie jak najbardziej ma sens, choćby ze względu na grzybicę którą miało całe stado, Marycy nadal z nią walczy, a ona jest na pewno nie tylko na kotach.
A tak w ogóle to wątek można traktować za nieaktualny, bo jedna dobra duszyczka właśnie zaoferowała mi konstruktywną pomoc, z której niebawem skorzystam :D
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Sob lis 20, 2010 9:36 Re: Wawa: 1 nocleg dla mnie i ośmiu kotów pilnie poszukiwany :-)

Myślę, że nie wiem czy wiesz. Pewnie, że lepiej zrobić coś, co może pomóc, niż nie robić nic. Nawet jeśłi prawdopodobieństwo jest niewielkie.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

[poprzednia]