elu pisze::P
zacałowałabym ten piękny różowy nosek

Moderator: Estraven
elu pisze::P
zacałowałabym ten piękny różowy nosek

Kręgosłup lepiej. Pozwala mi już siedzieć i normalnie chodzić, tylko schylać się jeszcze za bardzo nie mogę. Tak mi się wydaje, że jednak te zabiegi coś dały, że ten atak nie był tak mocny jak to zwykle bywało, że pierwsze 2-3 dni miałam problem z obróceniem się na drugi bok czy wstaniem z łóżka. Teraz najgorszy był pierwszy dzień, a wczoraj już bez problemu wstałam i poszłam do lekarza, a potem na te zabiegi. Jedynie zapomniałam poprosić męża przed jego wyjściem z pracy, żeby mi ubrał skarpetki i nieźle się nagimnastykowałam zanim je ubrałam
Ja tak kiedyś ambitnie chciałam rajstopy założyć 
sunshine pisze:Już pisałam, ale powtórzę- kotu potrzebny towarzysz zabaw. Wybierz odpowiednio chwytającego za serce szkraba i pokaż TŻ.
shalom pisze:Elu kochana! ślicznie Ci dziękuję za paczuszkę, nie sądziłam, że przyślesz tych chrupek az tylemam nadzieję, że sie nie wykosztowałaś. Moje koty narazie sprawdzają co to za nowe chrupki, trochę z rezerwą, ale nie zbojkotowały od razu jak Acany. Parę chrupek zjadły. Nie są też chyba jakoś specjalnie głodne po dzisiejszych udkach. Będę jeszcze sprawdzać czy jedzą. A powiedz mi, to jest Orijen ten rybny?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości