Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Może to trochę głupio zabrzmi, ale muszę się zapytać.
Czy Torina jest na 10000% wysterylizowana
magdaradek pisze:kurcze tak sobie myślę, może XAgaX by ją wzięła skoro ta kicia ze Zgierza zaginęła????
ruru masz zdjęcia?
casica pisze:Myszeńk@ pisze:Dajcie mi gdzieś czarno na białym, że to nie musi być pół roku, może chociaż to ...![]()
To co oficjalne, że tak się przyjmuje, że tak pisze Balcerak na stronie Asa, to jedno.
Ja bym, szczerze mówiąc nie ryzykowała przed upływem pół roku. Patrząc na to co się dzieje wokół (przypadki FIP u Dulencji, przypadki FIP u Kasia86) jakoś mi trudno uwierzyć, że to takie proste, że wystarczy 48 godzin. Niewiele o tym wiemy, o tej chorobie. Zaufałabym lekarzowi z tym półrocznym okresem.
Btw, który wet tak powiedział?
rybcie pisze:Teraz nie czas na to, ale potem, na spokojnie, można Dużym wyjaśnić. Mam nadzieję, że pocieszeniem dla nich będzie fakt, że maleństwo nie odeszło niczyje, bezimienne, w zimnej klatce. Że zaznało miłości i zobaczyło co to pełna miseczka, kolanka i czułe głaskanie. Oni podarowali mu kawałek szczęścia. Ratowanie od bezdomności poprzez adopcję niechcianych i niczyich, porzuconych futerek jest znacznie lepszym rozwiązaniem niż zakup kotka z (pseudo) hodowli czy popieranie bezmyślnego rozmnażania zwierząt (takich ogłoszeń na allegro jest całe mnóstwo). A te opcje i tak nie gwarantują bezpieczeństwa. A kitulek, niech biega szczęśliwy, beztroski w lepszym świecie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Google [Bot] i 238 gości