smarti pisze:ale pewnego wykluczającego pp testu nie ma -o to mi chodziło
chyba nie ma ale ważne są objawy ( choć nie zawsze są charakterystyczne, PP ma rózny przebieg) oraz badania krwii i poziom leukocytów.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:tak przejrzałam-o Ernim pierwsza wzmianka jest 14-go,czyli przyszedł do schronu 13-go lub 14-go, dziś 17-ty.
dziś dostal kroplowkę czyli jeśli to depresja to jeszcze jest dla niego szansa że z tego wyjdzie i będzie szczęśliwy jak teraz piękna Julia.
Alex405 pisze:czekam niecierpliwie na wyniki krwi. Faktycznie test na pp może być fałszywy - była tu na Forum kotka, która miała ujemny, a jednak zachorowała. Szkoda, ze nie wiemy dokładnie jakie testy miał Erni...
Gibutkowa, czy Ty podawałaś już kotom srebro> Jestem fanką tzw. naturalnych metod i nawet kiedyś chciałam zastosować srebro lub złoto u bardzo ciężko chorego kota, ale w rezultacie bałam się i nie zrobiłam tego.
Czy srebro nie zaszkodzi kotu i na jakie schorzenia go podajesz?
smarti pisze:ale co to jest to spożywcze? gdzie się je kupuje?
to chodzi o azotan srebra?
77renifer pisze:dziewczyny, ja mam cale pudlo tego srebra bo dostalam do testowania - ale nie zuzyje wiec moge sprezentowac. sobie zostawie mala buteleke.
tylko prosilabym w razie czego o zwrot kosztow przesylki
ruru pisze:jestem,
Ernest miał pobraną krew na morfologię, z profilem watrobowym
mam nadzieję, że wystarczy tej krewki, bo kapać nie chciała..
zrobione zostały tez wszelkie mozliwe test
FeLV/FiV, parwo wszystko ujemne
jakos myślę, ze to stres+ niejedzenie i wątroba siadła
szczepiony był zaraz przy wejściu do schroniska
przy pp to jest bolesnośc brzuszka i inaczej kot wyglada
tak "wisi" ..jakoś myślę, ze to nie to
on jak go zaczęłam przytulać to się ozywił, jak wychodziłam to juz nie leżał w kuwecie,
ale normalnie siedział na poduszaczce i się przyglądał
musi się udać, ale musi jeść
srebro jest super
smarti pisze:gówno!!!!
ruru dzwoniła- Erni ma podejrzenie pp.- WISI KARTKA-OSOWIAŁY,NIE JE WYMIOTUJE ZÓLCIĄ
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 661 gości