K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 11:35 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

mahob pisze:
Tweety pisze:czy Flip i Flap jest oglaszany gdzieś poza gumtree?

Ja je ogłaszam.

To ja jeszcze spytam o takie kotki: Bąbelek, Kicia - bo nie wiem czy one znalazły dom czy nie?

masz moze gdzies zdjecia Flipa i Flapa inne niz te w pierwszym poscie?
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro lis 17, 2010 13:15 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

j3nny pisze:
mahob pisze:

Ja je ogłaszam.

To ja jeszcze spytam o takie kotki: Bąbelek, Kicia - bo nie wiem czy one znalazły dom czy nie?

wydaje mi się, że Barbann miała umówić się z p. Moniką na sesję chłopaków, bo ja chyba nie mam innych.
Fuks pojechał do Dobrego Weta, tak dla bhp aby go mieli na oku przez te kilka dni, póki potrzebne kroplówki. Na kociarnię przyjechała mamusia szczylków od Cammi, nie wróciła na swoje śmieci, bo ... bo tak będzie lepiej dla niej. Jest miziakiem i zasługuje na porządny dom

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 17, 2010 13:16 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

j3nny pisze:
mahob pisze:

Ja je ogłaszam.

Mam jakies inne. Wyslę na mail. One tez nie sa najlepsze. Ale na razie moga być :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lis 17, 2010 13:22 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Do obsadzenia pozostają nadal środowe poranki w kociarni, na wtorki zgłosiła się Vanja :1luvu:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 17, 2010 13:27 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:Na kociarnię przyjechała mamusia szczylków od Cammi, nie wróciła na swoje śmieci, bo ... bo tak będzie lepiej dla niej. Jest miziakiem i zasługuje na porządny dom

szkoda, ze od razu nie było takiej decyzji.
Dexter ssie Wasylową łapkę, Wasyl swoją zresztą też.
Rodzeństwu D&D bardzo brakuje Mamy. Z tego, co mówiła lutra, pozostałej dwójce u Zosi Bronowickiej też trochę tak.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro lis 17, 2010 13:43 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

noemik pisze:
Tweety pisze:Na kociarnię przyjechała mamusia szczylków od Cammi, nie wróciła na swoje śmieci, bo ... bo tak będzie lepiej dla niej. Jest miziakiem i zasługuje na porządny dom

Rodzeństwu D&D bardzo brakuje Mamy. Z tego, co mówiła lutra, pozostałej dwójce u Zosi Bronowickiej też trochę tak.

No szkoda ... bo ludzie są jacyś tacy ...
Będziecie jeszcze łączyć rodzinkę?

A czy ten 19 latek ma imię?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro lis 17, 2010 13:44 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Cammi pisze:A czy ten 19 latek ma imię?

Fuks, nazywa się Fuks :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 17, 2010 13:49 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Ja na chwilę i w przelocie:
Cammi, b. dziękujemy za karmę dla maluchów, została podzielona między rodzeństwo dexterowe i trochę dla trójki maluchów bez mamy, które są u zowisi. Mam nadzieję, że nie miałabyś nic na przeciwko. Tymczasem pozdrowienia z portu.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lis 17, 2010 13:53 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

lutra pisze:Ja na chwilę i w przelocie:
Cammi, b. dziękujemy za karmę dla maluchów, została podzielona między rodzeństwo dexterowe i trochę dla trójki maluchów bez mamy, które są u zowisi. Mam nadzieję, że nie miałabyś nic na przeciwko. Tymczasem pozdrowienia z portu.

Nic a nic przeciwko nie mam - na zdrowie maluchom.
Tak mi po głowie chodzi ten Fuks - kto ma Fuksa? Ja mam Fuksa? Ty masz Fuksa? Jedzie ktoś w moją stronę?

Cammi

Post » Śro lis 17, 2010 13:55 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Wszystko w tej Polsce jest na odwrót.
To JA dziękuję za zaopiekowanie się maluchami.
Ich mama miała być do ciaachnięcia i miała wracać tam skąd się wzięła.
Nie dość, że nie zniknęła tak jak się pojawiła to jeszcze maluchy są - a miało ich nie być.
DZIĘKUJĘ

Cammi

Post » Śro lis 17, 2010 13:58 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Z kocimi maluchami tak jest, większości miało nie być... A obcowanie z nimi to sama radość, prawda Noemiku? :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lis 17, 2010 14:44 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

jeszcze raz o Flipie i Flapie
mam tylko mail jako kontakt, czyj nr podawac?
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro lis 17, 2010 14:55 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Cammi pisze:

Nic a nic przeciwko nie mam - na zdrowie maluchom.
Tak mi po głowie chodzi ten Fuks - kto ma Fuksa? Ja mam Fuksa? Ty masz Fuksa? Jedzie ktoś w moją stronę?

Jak będzie trzeba to się pojedzie :1luvu: , assistance działa nadal w razie czego chociaż to strach jeździć tym złomem w dość daleką podróż

Tweety

Post » Śro lis 17, 2010 14:57 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

noemik pisze:

ciotko Kaśko, a co z angielskim tekstem małej Tinki? to dla tej kobitki co chce Fuksa ;)

Tweety

Post » Śro lis 17, 2010 15:02 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:
noemik pisze:

ciotko Kaśko, a co z angielskim tekstem małej Tinki? to dla tej kobitki co chce Fuksa ;)

zaraz ślę.:-)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

[poprzednia][następna]