Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 20:51 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Avian pisze:
maciejowa pisze:Smutne strasznie, ale 17 lat razem były. Wspomnień bez liku.
Od razu myślę o moim Mru...

Ja znów do mojego Rycha myślami wrociłam ... też ponad 17 lat ...
Czemu one tak krótko są z nami?

Mrubisek pewnie czekał na Bolka, przecież się znali. Na pewno raźniej razem.

Na pewno czekał... Mru był kocim aniołkiem i na pewno zaopiekuje się Bolkiem.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto lis 16, 2010 21:18 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Zostałam umyta. Przez Marcelka. Chyba powinnam iść spać już w takim razie :roll: ;)

maciejowa

Post » Wto lis 16, 2010 21:42 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

No to idę spać. Dobrej nocy :)

maciejowa

Post » Wto lis 16, 2010 21:46 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:No to idę spać. Dobrej nocy :)

dobranoc Kasiu :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro lis 17, 2010 7:48 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

ObrazekKasiu i koteczki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lis 17, 2010 9:12 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Dzień dobry. Marcelek zwiedził sobie kuchnię "od kuchni" czyli wlazł za szafki :roll: A tak gadziny pilnowałam, żeby tam nie właził :roll: Niestety kotek wykorzystał niecnie chwilę kiedy poszłam zaprowadzić dzieciaki do szkoły. No a później był skazany na pobyt za szafkami dopóki nie wróciłam, bo pozastawiałam wyjście rożnymi gratami, żeby tam nie właził :roll: Wlazł górą, ale z wyjściem miał problem, bo za mały jest jeszcze, żeby doskoczyć... A jaki zadowolony z siebie wylazł kiedy drogę mu utorowałam... I mruczał jak traktor :lol: Tyle szczęścia od rana się kotkowi przytrafiło ;)
Łatek za to chyba myśli, że jest malutkim kotkiem. Do tej pory grzecznie spał całą noc i nie robił siary, ale odkąd Marcelek jest z nami, Łatek wstaje o świcie i nie wie bidula co ma ze sobą robić, więc miauczy. A dzisiaj to przeszedł samego siebie. Nie dosyć, że darł się w niebogłosy w przedpokoju, kuchni, pokojach i w łazience, to jeszcze Marcelka śpiącego w najlepsze zaczepiać zaczął :roll: Wstałam więc o 4... Teraz oni śpią, a ja już nie mogę :( Ciekawe jak wytrwam dzisiaj na ćwiczeniach. I czy w ogóle do nich wytrzymam :lol:

maciejowa

Post » Śro lis 17, 2010 9:23 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Zawsze wlezą tam, gdzie najbardziej Ci zależy, żeby nie wlazły - przerabiam to z Mruchą ze dwa razy dziennie :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lis 17, 2010 9:31 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Witamy :)
Smutno z powodu Bolka, ale też trochę zazdroszczę Dorocie, bo moja Pigułka przeżyła 8 lat, nie 17, a Mruczka tylko 7 miesięcy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lis 17, 2010 9:47 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

jozefina1970 pisze:Zawsze wlezą tam, gdzie najbardziej Ci zależy, żeby nie wlazły - przerabiam to z Mruchą ze dwa razy dziennie :twisted:

No właśnie...

maciejowa

Post » Śro lis 17, 2010 9:48 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

MaryLux pisze:Witamy :)
Smutno z powodu Bolka, ale też trochę zazdroszczę Dorocie, bo moja Pigułka przeżyła 8 lat, nie 17, a Mruczka tylko 7 miesięcy

Smutno... Mój Mru żył tylko rok. A był z nami tylko 5 miesięcy.. :(

maciejowa

Post » Śro lis 17, 2010 10:27 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

dzień dobry :1luvu:
Jakoś nie potrafilam wczoraj juz pisać na forum :( . Nie wiem nie potrafie tak nagle wejsć do innego watka i turlać się ze śmiechu z byle czego. A szkoda , że tacy są :( . no ,ale to tylko o nich świadczy.
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lis 17, 2010 10:34 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:Dzień dobry. Marcelek zwiedził sobie kuchnię "od kuchni" czyli wlazł za szafki :roll: A tak gadziny pilnowałam, żeby tam nie właził :roll: Niestety kotek wykorzystał niecnie chwilę kiedy poszłam zaprowadzić dzieciaki do szkoły. No a później był skazany na pobyt za szafkami dopóki nie wróciłam, bo pozastawiałam wyjście rożnymi gratami, żeby tam nie właził :roll: Wlazł górą, ale z wyjściem miał problem, bo za mały jest jeszcze, żeby doskoczyć... A jaki zadowolony z siebie wylazł kiedy drogę mu utorowałam... I mruczał jak traktor :lol: Tyle szczęścia od rana się kotkowi przytrafiło ;)
Łatek za to chyba myśli, że jest malutkim kotkiem. Do tej pory grzecznie spał całą noc i nie robił siary, ale odkąd Marcelek jest z nami, Łatek wstaje o świcie i nie wie bidula co ma ze sobą robić, więc miauczy. A dzisiaj to przeszedł samego siebie. Nie dosyć, że darł się w niebogłosy w przedpokoju, kuchni, pokojach i w łazience, to jeszcze Marcelka śpiącego w najlepsze zaczepiać zaczął :roll: Wstałam więc o 4... Teraz oni śpią, a ja już nie mogę :( Ciekawe jak wytrwam dzisiaj na ćwiczeniach. I czy w ogóle do nich wytrzymam :lol:

uroki dziecinstwa :lol:
teraz pewnie Kasia odsypia :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lis 17, 2010 11:57 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Dzień dobry. Marcelek zwiedził sobie kuchnię "od kuchni" czyli wlazł za szafki :roll: A tak gadziny pilnowałam, żeby tam nie właził :roll: Niestety kotek wykorzystał niecnie chwilę kiedy poszłam zaprowadzić dzieciaki do szkoły. No a później był skazany na pobyt za szafkami dopóki nie wróciłam, bo pozastawiałam wyjście rożnymi gratami, żeby tam nie właził :roll: Wlazł górą, ale z wyjściem miał problem, bo za mały jest jeszcze, żeby doskoczyć... A jaki zadowolony z siebie wylazł kiedy drogę mu utorowałam... I mruczał jak traktor :lol: Tyle szczęścia od rana się kotkowi przytrafiło ;)

uroki dziecinstwa :lol:
teraz pewnie Kasia odsypia :ok:

Nieeee... Koleżanka była u mnie, a zaraz przyjdzie dziecko ze szkoły. Musimy odrobić lekcje, póxniej idę odebrać młodszego a później jadę ze starszym na zajęcia do poradni i jak wrócę to idę na ćwiczenia...

maciejowa

Post » Śro lis 17, 2010 13:16 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Czołem Ziomale !
Dzisiaj tak jakoś bezMysiowo na sucho się witamy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 17, 2010 13:18 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

trawa11 pisze:dzień dobry :1luvu:
Jakoś nie potrafilam wczoraj juz pisać na forum :( . Nie wiem nie potrafie tak nagle wejsć do innego watka i turlać się ze śmiechu z byle czego. A szkoda , że tacy są :( . no ,ale to tylko o nich świadczy.

To tak jak ja dzisiaj do niczego jestem,w nocy ciężko mi się spało,głupoty się śniły
Dzisiaj chyba prawie wcale mnie nie będzie na forumie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]