zgierz kotka perska- bida

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 21:11 Re: zgierz kotka perska- bida

Mysle, ze tak bardzo rano to tez nie ma co sie wybierac, bo ci ludzie pewnie beda w pracy/szkole, a jak ona siedzi tylko u nich na podworku to bedzie lipa jak ona nie bedzie reagowala na kicianie i nie bedzie nikogo kto na podworko moglby mnie wpuscic. Pies jest jakis dużawy bo slyszalam jak szczekal, ale go nie widzialam,(musial byc albo zamkniety albo na lancuchu w drugiej czesci podworka) no i tabliczka zly pies wiec wlamu na podworko robila nie bede :ryk: .Pojade miedzy 15 a 16.

keisha1702

Od: Nie lis 14, 2010 20:40

Post » Pon lis 15, 2010 21:12 Re: zgierz kotka perska- bida

I to zdjęcie :( Ona na nim całą sobą prosi o pomoc.
Weż latarkę na wszelki wypadek, jakby cię ciemno zastało. Kocie oczy od latarki zaświecą

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 16, 2010 6:22 Re: zgierz kotka perska- bida

rozmawiałam z mamą i jesteśmy chętne zaopiekować się kicią na stałe (jak uda się ją złapać, za co mocno 3mamy kciuki!). Mamy już persa- prawie 9-letniego Ozyrysa (kastrata), potrafimy więc zajmować się puchatkami. Jedyną niewiadomą jest alergia mamy- jakby się okazało, że kicia za mocno ją uczula, będziemy szukać jej DS od nas, na spokojnie. Mamy wrażenie, że Ozypers czuje się u nas samotny, a że mama ma silną alergię- boimy się wziąć kota innej rasy niż pers bądź dachowca, ale chętnie zaopiekujemy się kocią w potrzebie i zrobimy wszystko, by miała u nas jak najlepiej :) co mam nadzieję wynika z tego postu- mieszkamy razem.

jesteśmy z Warszawy, nie jesteśmy zmotoryzowane, za transport oczywiście zapłacimy albo przyjadę po nią komunikacją zbiorową (choć uważam, że chora kicia powinna przyjechać samochodem).

Mój telefon 605 083 591 , będę wdzięczna za SMSa, jak uda się pannę złapać :) Jeśli z Warszawy mogę w czymś pomóc- proszę o kontakt.

jesteśmy świadome, że zwierzak to obowiązek, także finansowy, i jesteśmy w stanie podołać temu zadaniu - jeśli adopcja dojdzie do skutku, będę wdzięczna za przekazanie wsparcia finansowego deklarowanego na ten cel na Koterię bądź Operację Zabieg, jeśli ktoś ma taką potrzebę. Z góry dziękuję :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lis 16, 2010 9:22 Re: zgierz kotka perska- bida

Oby się dzisiaj znalazła, już nie jest tak milutko i cieplutko jak w weekend i wczoraj :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 16, 2010 9:23 Re: zgierz kotka perska- bida

też mam nadzieję :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto lis 16, 2010 9:24 Re: zgierz kotka perska- bida

XagaX to chyba rekomendacji nie potzrebuje!!!!!! Kurczę mała znajdź się!!!! Dom czeka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 16, 2010 9:29 Re: zgierz kotka perska- bida

magdaradek pisze:XagaX to chyba rekomendacji nie potzrebuje!!!!!! Kurczę mała znajdź się!!!! Dom czeka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dziękuję :oops: :oops: :1luvu: :1luvu:

dodam dla porządku, że okna są zabezpieczone, a nasza persjoza niewychodząca. Ogólnie skoro juz 9. rok z nami wytrzymuje, to chyba źle mu nie jest ;) i też chciałby poznać nową koleżankę, która umili mu czas jak śpimy albo pracujemy :kotek:

kocia znajdź się- XAgaX chce mieć prezent na urodziny (i cóż, że od samej siebie), no! :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lis 16, 2010 10:34 Re: zgierz kotka perska- bida

Oj rzadko się zdarza, żeby domek czekał na jeszcze nie zlokalizowaną kicię.
Kiciu, żebyś wiedziała, jaki los ci pisany :1luvu: tylko się pokarz, znajdź, wyjdź, jak po ciebie przyjadą :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Wto lis 16, 2010 10:41 Re: zgierz kotka perska- bida

jasdor pisze:Oj rzadko się zdarza, żeby domek czekał na jeszcze nie zlokalizowaną kicię.
Kiciu, żebyś wiedziała, jaki los ci pisany :1luvu: tylko się pokarz, znajdź, wyjdź, jak po ciebie przyjadą :ok: :ok: :ok:

My już od jakiegoś czasu rozważamy adopcję drugiego persika (dowolnej płci), ale albo są młode (a nasz już 9-latek), albo daleko, albo mają szansę na inny dom... a takiej bidy raczej szybko się nie wyda, co przyspieszyło decyzję, że ją weźmiemy. Niech się tylko pokaże :ok:

gdyby nie to, że muszę iść spać (niech żyje nocna zmiana i zaburzenia rytmu dobowego), a na wieczór do roboty, sama bym pojechała pomóc jej szukać :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lis 16, 2010 10:55 Re: zgierz kotka perska- bida

Ja dokociłam moją persicę po 5 latach i to był strzał w dziesiątkę. Kocica odżyła :1luvu: tylko do nas dołączył koci bobasek, co zupełnie Kosi nie przeszkadzało. Sprawowała nawet chwilowo obowiązki zastępczej mamusi.
Miejmy nadzieję, że kicia sie odnajdzie i nie ma innej opcji :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Wto lis 16, 2010 11:13 Re: zgierz kotka perska- bida

z powodu alergii mama nie chce brać młodego zwierzaka, nawet się ucieszyła, że kota może być starsza od naszego Rudego, jak jej pokazałam zdjęcie to w zasadzie była już zdecydowana :) oczywiście jak się okaże, że panna ma 2 lata- bierzemy! :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lis 16, 2010 11:14 Re: zgierz kotka perska- bida

żeby tylko tam była, żeby tylko tam była, żeby tylko tam była............
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 16, 2010 11:15 Re: zgierz kotka perska- bida

magdaradek pisze:żeby tylko tam była, żeby tylko tam była, żeby tylko tam była............

będę spała z zaciśniętymi kciukami :ok: :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lis 16, 2010 13:53 Re: zgierz kotka perska- bida

XAgaX - kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kicia , błagam , znajdź się , taaaki domek czeka ,a Ciebie nie ma :evil: :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Wto lis 16, 2010 17:27 Re: zgierz kotka perska- bida

Czy ktoś był tam dzisiaj i sprawdzał czy kicia jest ?
Wspaniale byłoby gdyby się znalazła i zamieszkała u Agi...

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

[poprzednia][następna]