PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 20:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ja mam konferencję w stolicy dopiero w grudniu, szkoda żeśmy się minęły Majencjo.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon lis 15, 2010 20:22 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

No dawali ostatnio w telewizorni o tym szkoleniu na fantomach i tak se domniemywam, że majencja na to się właśnie załapała :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lis 15, 2010 20:23 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

I jeszcze to masło...ono jest na słodko czy na słono?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lis 15, 2010 20:23 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Na fantomach oczywizda :mrgreen: A w centrum maja takie fantomy do symulacji które zachowują sie jak prawdziwi ludzie. No super. Profesor opowiadał nam jak to byli na sali i odwiedziła ich leciwa pani rektor. Stoi kobiecina a tu nagle zakrwawiona gumowa lala woła za jej plecami ochrypłym głosem : doctor help me please Włos się jej postawił na głowie i wycedziła przez zęby : mało śmieszne
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon lis 15, 2010 20:25 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze:Na fantomach oczywizda :mrgreen: A w centrum maja takie fantomy do symulacji które zachowują sie jak prawdziwi ludzie. No super. Profesor opowiadał nam jak to byli na sali i odwiedziła ich leciwa pani rektor. Stoi kobiecina a tu nagle zakrwawiona gumowa lala woła za jej plecami ochrypłym głosem : doctor help me please Włos się jej postawił na głowie i wycedziła przez zęby : mało śmieszne

8O 8O 8O Dobrze, że na zawał nie zeszła :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

W grudniu mam Kraków i Katowice, najbliższa Warszawa kwiecień 2011
Obrazek

majencja

majencja - tak właśnie sądziłam, że można Ciebie tam znaleźć :ok: :ryk:

Shira - doczytaj dziecko ze zrozumieniem :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lis 15, 2010 20:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

A nie ma która czego w Szczecinie? :roll: :roll: :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 15, 2010 20:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze:W grudniu mam Kraków i Katowice, najbliższa Warszawa kwiecień 2011

Katowice powiadasz 8)
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon lis 15, 2010 20:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

No toć ja mam... teściową!! :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lis 15, 2010 20:29 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze:Już Siostro Prezes zmieniam temat :mrgreen: Dzisiaj przeżyłam rano szok chcąc się dostać na dworzec w Katowicach :evil: Ostatnio jak zwykle chciałam wejść od 4 peronu- to był zamknięty bo remont. Musiałam dymać na około do głównego wejścia. Dzisiaj polazłam z torbiszonem do głównego wejścia i się okazało ze zamknięte i musiałam szukać wejścia- okazało się, że można wejść tylko od 4 peronu. Jakby tak było mało czasu to człowiek by nie zdążył :evil:
Ale ta część dworca która jest wyremontowana to cacko- czysto, pachnąco no miodzio :1luvu: Brak zapachu uryny :twisted: No będzie mi tego brakowało :twisted:
W związku z tym że wstałam dzisiaj o 4.00 to już przy końcu zajęć ledwo widziałam na oczy.Przyszłam do hotelu i padłam jak strucla , przespałam się w łóżeczku i teraz mogę góry przenosić :mrgreen:
A kurs fajny, Profesor przemiły , no klasa. I tak sobie poćwiczyłam wsadzanie świecącej rurki w dziurki :mrgreen: a tak po ludzku ćwiczymy używanie bronchofiberoskopu- czyli takiej rurki ze światełkiem którą mozna oglądnąć oskrzela, wyciągnąc np ciało obce.
No miodzio ale w pracy nie dadzą nam takiej zabawki - bo za droga.

O tak, czwarty peron w Katowicach jest the best! Od strony Placu Andrzeja mozna wejsc i natknac sie na AE Coffee, dobrze zaopatrzony kiosk ruchu i moje ulubione kanapki tez przeniesli na dol... Pierwszy peron w rozwalce, mam zdjecia na telefonie jak wracalam ze szkolenia poszlam specjalnie cyknac fote. Ale pozostale perony dopiero teraz widac, jaki to syf... jak sie ma porownanie z tym nowym i czystym. Kurde, jak my jestesmy do tego przyzwyczajeni ze tego na codzien nie widzimy....

KRAKOW MASZ!!! KATOWICE!!! OOOOOOO :) :) :) PRZYWIEZIESZ RURKI???? :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 15, 2010 20:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ratunkową czy paliatywną zajmują się tylko niektóre ośrodki- Szczecin niestety nie , leniwy cóś :evil:
Ale może jaka letnia szkoła medycyny ratunkowej będzie gdzie w tych łokolicach
Obrazek

majencja

Post » Pon lis 15, 2010 20:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

AYO pisze: Shira - doczytaj dziecko ze zrozumieniem :mrgreen:

Eeeee chyba spać pójdę :oops: Nie łączą mi neurony, mikrony, protony ( wybrać właściwe lub dopisać) czy cuś innego :ryk: :ryk:
villemo5 pisze:No toć ja mam... teściową!! :mrgreen:
To się polecam znowu :) Bo na pogadanie czasu było za mało :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 15, 2010 20:32 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Synapsy Siostro , synapsy :mrgreen:
A taka rurka która miałam dzisiaj w rency z monitorem kosztuje tylko 1000 000 8O to raczej nie dadzom mi na pamiątkę :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Pon lis 15, 2010 20:33 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze: Ale może jaka letnia szkoła medycyny ratunkowej będzie gdzie w tych łokolicach

A ty byś nie mogła naszym niedoukom czegoś zorganizować na miejscu? Bo im się wyraźnie nie chce nigdzie doopy ruszyć a potem są takie kwiatki - jak są :evil: Pytałam - ze znanych mi 2 ( słownie dwoje) się czasem dokształca :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]