Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Na fantomach oczywizdaA w centrum maja takie fantomy do symulacji które zachowują sie jak prawdziwi ludzie. No super. Profesor opowiadał nam jak to byli na sali i odwiedziła ich leciwa pani rektor. Stoi kobiecina a tu nagle zakrwawiona gumowa lala woła za jej plecami ochrypłym głosem : doctor help me please Włos się jej postawił na głowie i wycedziła przez zęby : mało śmieszne
majencja pisze:W grudniu mam Kraków i Katowice, najbliższa Warszawa kwiecień 2011
majencja pisze:Już Siostro Prezes zmieniam tematDzisiaj przeżyłam rano szok chcąc się dostać na dworzec w Katowicach
Ostatnio jak zwykle chciałam wejść od 4 peronu- to był zamknięty bo remont. Musiałam dymać na około do głównego wejścia. Dzisiaj polazłam z torbiszonem do głównego wejścia i się okazało ze zamknięte i musiałam szukać wejścia- okazało się, że można wejść tylko od 4 peronu. Jakby tak było mało czasu to człowiek by nie zdążył
![]()
Ale ta część dworca która jest wyremontowana to cacko- czysto, pachnąco no miodzioBrak zapachu uryny
No będzie mi tego brakowało
![]()
W związku z tym że wstałam dzisiaj o 4.00 to już przy końcu zajęć ledwo widziałam na oczy.Przyszłam do hotelu i padłam jak strucla , przespałam się w łóżeczku i teraz mogę góry przenosić![]()
A kurs fajny, Profesor przemiły , no klasa. I tak sobie poćwiczyłam wsadzanie świecącej rurki w dziurkia tak po ludzku ćwiczymy używanie bronchofiberoskopu- czyli takiej rurki ze światełkiem którą mozna oglądnąć oskrzela, wyciągnąc np ciało obce.
No miodzio ale w pracy nie dadzą nam takiej zabawki - bo za droga.
AYO pisze: Shira - doczytaj dziecko ze zrozumieniem
To się polecam znowuvillemo5 pisze:No toć ja mam... teściową!!
majencja pisze: Ale może jaka letnia szkoła medycyny ratunkowej będzie gdzie w tych łokolicach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 86 gości