Pan Janeczek wdrapał sie za mna na stryszek , pokazał ze posprzatał,

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Udało mi sie zdobyć 50 kilo ryby.Rybka juz sie gotuje, reszta w porcjach w zamrażalniku. Cieszę sie Ogromnie
, bo rybka pierwsza klasa! Chociaż smuci mnie inny fakt. To taka...znajoma mi rybka.
Kupuję ja juz trzeci raz i niestety ma nieodparte wrazenie, że tylko zmienił się sprzedajacy.
Wcześniej musiałabym zapłacic 50 zł. Teraz płace 75 zł.
Smutne to....Szkoda, ale nie mamy wyboru.
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Udało mi sie zdobyć 50 kilo ryby.Rybka juz sie gotuje, reszta w porcjach w zamrażalniku. Cieszę sie Ogromnie
, bo rybka pierwsza klasa! Chociaż smuci mnie inny fakt. To taka...znajoma mi rybka.
Kupuję ja juz trzeci raz i niestety ma nieodparte wrazenie, że tylko zmienił się sprzedajacy.
niestety ludzie sa pazerni..
iza71koty pisze:skarbonka pisze:iza71koty pisze:Udało mi sie zdobyć 50 kilo ryby.Rybka juz sie gotuje, reszta w porcjach w zamrażalniku. Cieszę sie Ogromnie
niestety ludzie sa pazerni..
Wiesz z jednej strony trudno sie dziwić. Każdy chce żyć.Dzisiaj próbowałam trochę negocjować. Wspomniałam jaka sytuacja. Że to ryba dla bezdomniaczków.Ale to nowi Ludzie. Mają inne zasady.![]()
skarbonka pisze:Izo czy gotowalas juz w nowym garnku? bo tzreba sprawdzic czy dobrze dziala
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Luiza411 i 81 gości