Kocie CUDA :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 14:19 Re: Kocie CUDA :)

Szalony Kot pisze:Jeju, nie znam Was wszystkich jeszcze :>
A mimo wszystko pojawienie się tak pięknych kociąt nagle, w idealnym do oddania wieku, w idealnym stanie, z jednego miotu i do tego jeszcze zignorowanie mojego pytania skąd to... no trochę wzbudziło moje podejrzenie. Ale pytam kulturalnie :>

Fakt...pytanie kulturalne, a kicięta niezwykle podobne...tak jak zgraja,którą miała razem z "moimi" podrzutkami...uratowanych ode mnie było cztery,a reszty- nawet już nie pamiętam ile! Kilka...kilkanaście,bo ktoś zabił matkę i maluchy zostawił, a BUDRYSEK na bezkociu koty wypatrzy i oczywiście maluchy,które bez matki zginęłyby,też wypatrzyła...akurat wtedy były same czarno/białe...taki żarcik losu!Jak widać uwielbia się on powtarzać.

I tak prawdę powiedziawszy...nie do końca wiem kto bardziej "szalony"- BUDRYSEK na potęgę ratująca każdego kota w potrzebie i wywalająca ogromne pieniądze nie tylko na ich leczenie,ale kastrująca wszystko co miauczy(to co szczeka także!) i mająca w lecznicy permamentnie GIGANTYCZNE DŁUGI, czy Szalony Kot.
Bardzo chciałabym,by "szaleństwo" Szalonego Kota osiągnęło ten sam wymiar jak u BUDRYSKA- następna rzesza kotów byłaby uratowana i wykastrowna.

Pozwolę sobie jedynie na zasugerowanie...nieco czujności przed napisaniem podobnych opinii- można zrobić ogromnie złą sprawę i dla kotów i człowieka! Takich nowych i nie znających wszystkich na miau jest dużo( i bardzo dobrze,że są ciągle nowe osoby :1luvu: )...one mogą oprzeć się na tym pytaniu i nie doczytać reszty! Oprzeć i odpuścić pomoc dla kogoś kto HURTOWO ratuje kociaki (i nie tylko!) i ogromnie potrzebuje wsparcia,by móc to robić max skutecznie...BO,ŻE I TAK NIE ODPUŚCI, to WIEM - od dawna proszę by nieco zwolniła...choć nieco! BEZSKUTECZNIE :cry:
Acha...i taka mała uwaga- jak jeździsz z kotami,psami...czy nawet małymi jeżykami po całej Polsce, trudno szybko odpowiedzieć...a jak dodasz do tego własne sprawy,zdrowie...rozlatujący się sprzęt i cyrki z netem- to już nawet dobre kilka dni mija nim odpowiedź nadejdzie. Warto wziąźć i ten aspekt pod uwagę,oczekując na odpowiedź.

A tak w ogóle...cudnie,że jesteście! :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon lis 15, 2010 15:16 przez zuzlikowa, łącznie edytowano 1 raz

zuzlikowa

Od: Pon wrz 22, 2008 16:09

Post » Pon lis 15, 2010 14:31 Re: Kocie CUDA :)

Zedytowałam, by czytający od początku nie mieli wątpliwości, że to podrzutki. Nie chciałam zrobić krzywdy Budryskowi, a kiciakom tym bardziej :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lis 15, 2010 14:35 Re: Kocie CUDA :)

Usłyszałam, że BUDRYSEK jest kocią reproduktorką i w te pędy tu przyleciałam ;) A ja jej bazarki robie! No wiecie co! :twisted:

A tak poważnie, to chciałam napisać to wszystko co właśnie zuzlikowa napisała :) Że BUDRYSEK hurtowo ratuje kocie i niekocie bidy, że ma permanentne długi w lecznicy, że potrafi przejechać całą Polskę, żeby zawieźć zwierzaka do adopcji :!: No i że ostatnio niestety ma problemy z netem i sprzętem, więc na forum jest z doskoku, ale przede wszystkim dlatego, że zwyczajnie nie ma czasu na siedzenie przed kompem, bo od świtu do później nocy, a nieraz i od świtu do świtu :!: niesie pomoc naszym malutkim bezbronnym braciom :ok:

W moim podpisie jest banerek do głównego wątku BUDRYSKA. Polecam lekturę tym, którzy jej jeszcze nie znają.

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pon lis 15, 2010 14:48 Re: Kocie CUDA :)

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - przynajmniej temat budzi zainteresowanie i Budrysek cały czas na górze strony :)

Szalony Kot

Post » Pon lis 15, 2010 15:17 Re: Kocie CUDA :)

Szalony Kot pisze:Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - przynajmniej temat budzi zainteresowanie i Budrysek cały czas na górze strony :)

...i dobrze...i niech za tym pomoc idzie,bo BARDZO POTRZEBNA!

zuzlikowa

Od: Pon wrz 22, 2008 16:09

Post » Pon lis 15, 2010 15:33 Re: Kocie CUDA :)

Szalony Kot pisze:I jeszcze w ramach rehabilitacji dokleiłam banerka :oops:

bardzo ładny :D
oby Budryskowym tymczasikom jak najlepsze domy przyniósł :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lis 15, 2010 21:50 Re: Kocie CUDA :)

Wysłałem wiadomość do Budryska na priv. Na razie cisza :(
Podtrzymuję zainteresowanie maleństwami.

Kufel

Od: Nie lis 14, 2010 20:02

Post » Wto lis 16, 2010 1:27 Re: Kocie CUDA :)

Przepraszam, zdublowało się :oops:
Ostatnio edytowano Wto lis 16, 2010 1:37 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto lis 16, 2010 1:32 Re: Kocie CUDA :)

zuzlikowa pisze:Bardzo chciałabym,by "szaleństwo" Szalonego Kota osiągnęło ten sam wymiar jak u BUDRYSKA- następna rzesza kotów byłaby uratowana i wykastrowna.

To by było wspaniałe :piwa: Oby jak najwięcej luda ratującego i kastrującego koty!!! Fajnie, że wciąż pojawia się rzesza nowych osób, zaangażowanych w kocie sprawy.

vega013

Post » Wto lis 16, 2010 1:36 Re: Kocie CUDA :)

Kocie Szalony, zrobiłaś prześliczny banerek :lol: Zapunktowałaś na maksa :piwa:

vega013

Post » Wto lis 16, 2010 1:38 Re: Kocie CUDA :)

Kufel pisze:Wysłałem wiadomość do Budryska na priv. Na razie cisza :(
Podtrzymuję zainteresowanie maleństwami.

Przepraszam za pytanie, czy jesteś domkiem najlepszym na świecie? Takie maleństwa zasługują na wszystko, co najlepsze. :lol:

vega013

Post » Wto lis 16, 2010 1:45 Re: Kocie CUDA :)

vega013 pisze:

Och nie nie nie, aż tak na plus nie jestem, ja go tylko wykopałam z wątku Budryskowego i u siebie przykleiłam :oops:

Szalony Kot

Post » Wto lis 16, 2010 1:51 Re: Kocie CUDA :)

Szalony Kot pisze:
vega013 pisze:

Och nie nie nie, aż tak na plus nie jestem, ja go tylko wykopałam z wątku Budryskowego i u siebie przykleiłam :oops:

Tak, ale znalazłaś, wykopałaś, odświeżyłaś :lol: Znaczy - zrobiłaś dobrą robotę :lol:

vega013

Post » Wto lis 16, 2010 3:08 Re: Kocie CUDA :)

Hih, widzę że wątek nader żywy :D Kociaki przeboskie wręcz:) myślę, ze już jest ogonek po nie:)

Miscorpio

Od: Pon lis 01, 2010 18:11

[poprzednia][następna]