Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marlon pisze:W Wejherowie są 2 koty do zabrania, starsze małżeństwo je zaniosło chyba do straży miejskiej bo nie stać ich na utrzymanie, koty w poniedziałek mają jechać do Małoszyc, musimy coś zrobić!!!
Marlon pisze:
Cały dzień spędziłyśmy z Agnieszką L. i Małgosią z gda w Gdańsku ustawiając budki. Byłyśmy w kilku miejscach, najpierw po palety do Moniki, potem po budy w gdańsku.jechałyśmy tak załadowane kocimi budkami jak nigdy! cały pickup zapakowany i przyczepa. Ustawiłyśmy trzy budy na politechnice przy OiO, potem byłyśmy ustawić budkę przy uniwerku pielęgniarskim, potem pojechałyśmy na Elbląską i tam musiałyśmy ustawić 5 bud w 3 różnych miejscach a że nie dało się dojechać autem, musiałyśmy dźwigać budy. Tam w Gdańsku jest tragiczna sytuacja! Pełno kotów żyjących na na takim odludziu, jakieś stare opuszczone budynki z powybijanymi oknami, ogromne tereny porośnięte krzakami przez które się przedzierałyśmy a kotów chyba z 60... Macie jakieś pomysły jak załatwić kasę na sterylki i kto mógłby tam koty łapać? Każdy pomysł cenny!
maria_z pisze:Szukam łagodnego kotka/koteczki dla osoby niewidomej. Czy ktoś miałby odpowiednie kocię do zaoferowania? Ja takie miałam (łagodna koteczka, zero stresu w nowym miejscu), ale dwa dni temu pojechało do nowego domu. Kontakt podam na pw.
sabina skaza pisze:na dzień dzisiejszy lista kotów z PKDT to 64 szt nie licząc kotów eli.
ssb pisze:zorganizowałem sobie auto, mogę po południu do Ciebie po nią podjechać.
ssb pisze:zorganizowałem sobie auto, mogę po południu do Ciebie po nią podjechać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości