Szukam kotki dla szwagierki. Kobitka nie jest zła, nie jest wprawdzie zwariowaną kociarą ale zapewni kotce co trzeba, tylko że jest kilka ale:
Pierwsze to dom z ogródkiem, wprawdzie w głębi osiedla domków jednorodzinnych ale zawsze...więc kotka bylaby wypuszczana gdyby miała na to ochotę - szwagierka zarzeka się, ze pod kontrolą .... nie mam pojęcia jak sobie to wyobraża. Mieli jeszcze do lata kotkę - Pierdułka jej było na imię

Druga sprawa to dwa psy - kotka nie może sie bac psów. Jeden (przygarniety z tego samego miejsca, skad była ta zaginiona kotka) mieszka na podwórku, nie jest na łancuchu, drugi w domu. A w zasadzie to suki nie psy.
Trzecia sprawa: kotka powinna być zdrowa i juz "oporządzona" - nie dlatego, że szkoda im kasy na leczenie i sterylizację - to już raczej moja prośba, nie chcę wchodzić w szczegóły ale liczę, że uwierzycie mi na słowo, że nie jest to widzimisię. Oczywiście szwagierka zdaje sobie sprawę, że kot zawsze może zachorowac - wtedy to siła wyższa, no ale liczymy na to, że nie stanie się tak od razu

Czwarta sprawa - kotka nierozrabiajaca.... nie bijcie

Piąta sprawa: szwagierka przeglądała forum, spodobały sie jej trikolorki. Osobiście bym akurat tym życzeniem sie nie przejmowała aż tak bardzo

A co oferują:
Spanie kota w łóżku jest sprawą normalną. Kot ma do dyspozycji wszystkie pokoje (parter i pietro) i zadbaną, czystą piwnicę. Łazi gdzie chce. Jeśli kot byłby przyzwyczajony do jakiejś konkretnej karmy to oni sie dostosują, Nie muszę dodawać, że kot jest generalnie domownikiem i nie oczekuje sie od niego łowienia myszy, bedzie normalnie karmiony.
Na koniec: mała sunia ma juz swoje lata i kiedyś będzie drugi kot ale jeszcze nie teraz.
Przedstawiłam warunki, jeśli mimo wszystko stwierdzicie, że ten nieidealny dom dla jakiejś kotki sie nada, to proszę o propozycje.
Tylko to zapotrzebowanie jest dodatkowo na cito

Bardzo proszę o potraktowanie tego co napisałam na serio. Doskonale wiem ile kotów jest w potrzebie, mogłabym sama przekopać forum ale nie mam na to siły, mogłabym też oddać szwagrom swojego tymczasa Maksa ale tego nie zrobię, bo nie spełnia warunków - wariat jest a liczenie na to, ze z czasem wszystko sie ułoży jest mało odpowiedzialne. Liczę na zrozumienie