Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 13:42 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Joachim i Tanitka wczoraj zjechały z "przeglądu", Tanitka jest całkiem zdrowa, Achim troszkę mniej... miał poważne życiowe przejścia, chociaż ma zaledwie 3-4 lata, mała trixinka (trikolorka) zdrowieje ładnie je, qpy mogły by się polepszyć ale ogólnie jest w dechę, taki mały miglanc :) a zapomniałem Nelly zadomowiła się już całkowicie i wszyscy są przeszczęśliwi :) w tym tygodniu z kotami zrobiłem już 753 km :)

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Czw lis 11, 2010 14:12 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

753km to sporo a byc moze ze bilans tygodniowy bedzie jeszcze wyzszy ;)

ciesze sie ze Tanitka jest zdrowa, slodzinka kochana
Joachim wszystko co zle ma za soba, teraz musi sie podreperowac i moze juz jakis domek na niego czeka :ok:

Trixinke wycalowac prosze, na pewno jest slodka :1luvu:

ps
u Anity i Tomka jest awaria internetu
cierpliwie czekamy na wiadomosci, co tam u nich nowego??
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Czw lis 11, 2010 14:16 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Jola_K pisze:u Anity i Tomka jest awaria internetu

To czekam cierpliwie na wieści i mam nadzieję, że będą tylko i wyłącznie dobre :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lis 14, 2010 6:48 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Czekam na dobre wieści...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lis 15, 2010 20:28 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

jakie wieści? Myśli ciepłe posyłam!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lis 17, 2010 18:00 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Nadrabiam zaległości.
Tydzień temu w poniedziałek Tomek zawiózł Joachima i Tanitkę do naszej pani wet na Śląsku ulubionej, celem przebadania. Wracając zabrał na dt tri ze schronu w Rudzie, z tego wątku:

viewtopic.php?f=1&t=119702

Strasznie się bałam i martwiłam, ale... Maleństwo przyjechało i od razu się zakochałam.

Następnego dnia pojechaliśmy odebrać Joachima i Tanitkę, z kompletem badań i zaleceń.Tani jest zdrowa na szczęście, no a Joaś :) wymaga jeszcze trochę pracy, ale o tym w jego wątku.

Mała tri Elwirka ładnie reagowała na antybiotyk, co nas ogromnie cieszyło.

W święto 11 listopada wybraliśmy się górami na wycieczkę do Joli K, która sprezentowała nam dwie małe koteczki wyrzucone nad rzeką.
Oto one:

Obrazek Obrazek Obrazek

No a dziś Tomek pojechał z Joachimem i Elwirką do naszej pani wet. Joaś ma kontrolę, bo miał usuniętego ząbka, a tri musi być osłuchana, bo dziś gorzej oddycha i katar jest jakby większy, no i ma mieć zrobiony test na białaczkę.
Tomek jechał sam, bo ja mam kupę roboty, a poza tym, szczerze mówiąc, nie dałabym rady, fizycznie. Jestem jakaś okropnie zmęczona i codziennie boli mnie głowa.
Staram się być zorganizowana na maksa, ale trochę tego wszystkiego za dużo.

Za ciepłe myśli dziękuję i za wsparcie też. Bardzo. :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lis 17, 2010 21:12 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Masz tyle tego wszystkiego na głowie, że nic dziwnego, że cię boli. :wink:
Posyłam kolejny pakiet ciepłych myśli :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Czw lis 18, 2010 7:39 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Bazyliszkowa pisze:Masz tyle tego wszystkiego na głowie, że nic dziwnego, że cię boli. :wink:
Posyłam kolejny pakiet ciepłych myśli :ok: :ok: :ok:

ode mnie drugi pakiecik :1luvu: :ok: :ok: :ok: :1luvu: ... a trzeci na zapas :mrgreen: :1luvu: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lis 18, 2010 7:46 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Mam nadzieję, że kociaste nie będą za dużo chorować.

Anitko, teraz taki czas - cały czas wieje ten głupi halny, ciśnienie skacze - można zwariować. Ja bez moich czarodziejskich proszków migrenowych z domu się nie ruszam :( J
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw lis 18, 2010 8:03 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

dziś nigdzie nie jadę po pracy, nic nie załatwiam, i nic nie muszę :) napalę w piecu i oddam się błogiemu nic nieróbstwu :) naszła mnie wielka ochota na konsumpcje placków ziemniaczanych :) może coś z tego bedzie :)

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Czw lis 18, 2010 8:11 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Bakeneko pisze:dziś nigdzie nie jadę po pracy, nic nie załatwiam, i nic nie muszę :) napalę w piecu i oddam się błogiemu nic nieróbstwu :) naszła mnie wielka ochota na konsumpcje placków ziemniaczanych :) może coś z tego bedzie :)

łojesooo, placki ziemniaczane? :D mniam, mniam :lol: to o której mogę wpaść na te placki? :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lis 18, 2010 8:32 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

:ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw lis 18, 2010 21:58 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

oo nowe tymczasiki :D
Mocne kciuki za dobre domki :ok:

I jak placki?
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pt lis 19, 2010 19:16 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Śliczne prezenciki dostaliście :1luvu: :D
Kciuków moc i ciepłych myśli :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie lis 21, 2010 10:14 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Ojej, jaka się tu cisza zrobiła...
Mam nadzieję, że nic złego?

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]