Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Casica Twoja perspektywa widzenia problemu "kolekcjonerstwa" jest zaiste rozbrajająca. Uważasz się za osobę inteligentną?
mirka_t pisze:Być może tak czy tak by zmarła, jednak dom kotek72 na pewno nie był domem dla niej.
casica pisze:..Być może. Tylko nie rozumiem sensu tego ataku. Dokopanie? Tak jak było w wątku dalia? Spinka i Loczek u Ciebie być może w innych domach też by umarły, a może Twój dom nie był domem dla nich, może w innych domach by żyły?...
mirka_t pisze:Kotek72 ponownie pytam, ile masz rezydentów, ile tymczasów. Skąd masz koty , kiedy do Ciebie trafiły.
Kupiłaś na Allegro białego kociaka. Jeśli tak to jest on tymczasem czy rezydentem.
anna57 pisze:Może Fundacja "Kot" wypowie się na ten temat
anna57 pisze:Ale mi nie chodzi o przepychanki, tylko o warunki przebywania tymczasów u kotek72![]()
Zresztą, okej.
Myślałam, że chodzi o koty.
Już się nie wtrącam w nie swoje sprawy.
Agn pisze:anna57 pisze:Ale mi nie chodzi o przepychanki, tylko o warunki przebywania tymczasów u kotek72![]()
Zresztą, okej.
Myślałam, że chodzi o koty.
Już się nie wtrącam w nie swoje sprawy.
anna57, tu nie chodzi o nie wtrącanie się - na tym forum to przecież rzadkość.![]()
Tak, jak napisałam wcześniej - mnie w sumie ryba, jak kotek72 organizuje sobie życie. Te kocięta, które są tematem tego wątku i tak mają u niej większe szanse niż na ulicy. Zadałam pytanie o zabezpieczenie ich przed zarażeniem - dostałam odpowiedź. Mogłabym z tą odpowiedzią polemizować - ale po co. Jakie jest moje zdanie na temat trybu postępowania z nowymi kociętami w takich sytuacjach kotek 72 doskonale wie, bo zarówno czyta mój wątek regularnie, jak też potrafi w konkretnej sytuacji zadać mi pytanie na PW i dostaje odpowiedź.
Agn pisze:casica, Twoich wpisów w tym wątku będę używać za każdym razem w formie cytatów, gdy odezwiesz się w wątku Mirki. To jest dopiero kuriozum.
Twoją sprawą jest kogo lubisz, a kogo nie [i za co]. Ale ubieranie swoich opinii w pozory obiektywizmu wali Ci się na główkę w takiej sytuacji. Gdzie Twoje radykalne stwierdzenie, że będziesz potępiać każdy dom wielozakocony?
casica pisze:...Natomiast powtarzam, nie wiem ile kotów ma kotek72. Wiem ile masz Ty, i ile ma mirka_t.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 94 gości