Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 19:45 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

nie zawsze zaglądacze piszą

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Sob lis 13, 2010 19:48 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Z plytkami historia się obiła o szefa, bo znów.... ktoś komuś przekazać zapomniał :evil: Nie, naprawdę NIE ZROBIŁAM AWANTURY, tylko po prostu powiedziałam, że sprawy nie mogę załatwić już ponad 2 tygodnie, a obiecano płytki bez problemu i że dr....z....czeka na nie bo chce skonsultować koty u prof. Galantego i nie może tego zrobić. Szef lecznicy zadzwonił do mnie o 22.30 wyjaśniając sprawę. Mają być na 100% w poniedziałek.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 13, 2010 19:49 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

dite pisze:nie zawsze zaglądacze piszą

Też tak myślę :D i jestem przekonana, że Edisonek ma wiernych kibiców :1luvu: :1luvu: :1luvu: tylko co tu pisać... :?: :roll: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lis 13, 2010 21:09 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Marzenia11 pisze:
dite pisze:nie zawsze zaglądacze piszą

Też tak myślę :D i jestem przekonana, że Edisonek ma wiernych kibiców :1luvu: :1luvu: :1luvu: tylko co tu pisać... :?: :roll: :ok: :ok: :ok:

Wiernych kibiców Edisonka serdecznie pozdrawiam :1luvu: :1luvu: :1luvu: I wiem, że Edisonek ma wielu wiernych przyjaciół :ok: :ok: :ok:

To ja teraz relacje z kazdej wizyty będę zdawała - bo co prawda nie codziennie, ale tak co dwa - trzy dni u futerka bywam :kotek:

Jutro też będę to może fotki Edisonkowi zrobię, ale jakości zdjęć nie gwarantuję :oops:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob lis 13, 2010 21:16 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

rób fotki i wstawiaj, ten kot jest taki ładny - ładne fotki będą

smutne, że sam tam siedzi, wiem, wiem że go odwiedzacie, miziacie i ma nadzór i doskonałą opiekę, wierzę, że Edison to "rozumie" i że w pewien sposób się przyzwyczaił do tej sytuacji, ale bidulek jak wyjdzie już zdrowy to będzie się musiał wybiegać i wybawić za ten klatkowy czas

dite

Post » Sob lis 13, 2010 21:28 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

dite pisze:rób fotki i wstawiaj, ten kot jest taki ładny - ładne fotki będą

smutne, że sam tam siedzi, wiem, wiem że go odwiedzacie, miziacie i ma nadzór i doskonałą opiekę, wierzę, że Edison to "rozumie" i że w pewien sposób się przyzwyczaił do tej sytuacji, ale bidulek jak wyjdzie już zdrowy to będzie się musiał wybiegać i wybawić za ten klatkowy czas

Razem z Edisonkiem w lecznicy jest także Miłka z mojego podpisu i Totek, o którym piszę w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=117445&start=210

Lecznica jest niewielka - koty są dobrze zaopiekowane i z Barbą50 dodatkowo domiziamy koty :wink:

Aleksandra59

Post » Sob lis 13, 2010 22:35 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Aleksandra59 - tytuł Twojego wątku juz dawno mi się w oczy rzucił, ale nie zagklądałam, bo nie przyszło mi do głowy, że to twój wąt!!! Niedługo się tam zamelduję :wink:

Marzenia11

Post » Sob lis 13, 2010 23:22 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Marzenia11 pisze:Aleksandra59 - tytuł Twojego wątku juz dawno mi się w oczy rzucił, ale nie zagklądałam, bo nie przyszło mi do głowy, że to twój wąt!!! Niedługo się tam zamelduję :wink:

Marzenia - to nie mój wąt tylko Milenki :D Ja tam tylko o Totku piszę, bo Totek u mnie na DT lecznicowym od Milenki jest :wink:

Aleksandra59

Post » Nie lis 14, 2010 14:58 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Wizytowałam Edisonka :D :D Kicio bardzo lubi być miziany, ale tylko w klatce :? Nienawidzi być z klatki wyjmowany :oops: Ale udało się Edisonka jakoś wyjąć i zważyć - kicio waży 2,20 kg :wink: Nie jest to wynik powalający, ale źle też nie jest :mrgreen:

A oto nasz bohater :D :D :D

Takie piękne wąsy mam:

Obrazek

Tak ślicznie ziewam:

Obrazek

Taki duży kotecek jestem:

Obrazek

Baaaaaaaaaaardzo lubię być miziany :wink:

Obrazek

Obrazek

Aleksandra59

Post » Nie lis 14, 2010 15:04 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Edi szczęście ty nasze :love:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon lis 15, 2010 13:42 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Aleksandra59 pisze:

A oto nasz bohater :D :D :D

Takie piękne wąsy mam:

Obrazek

Tak ślicznie ziewam:

Obrazek

Taki duży kotecek jestem:

Obrazek

Baaaaaaaaaaardzo lubię być miziany :wink:

Obrazek

Obrazek

Śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kochany, piekny, sliczny pysk!!! Zdrowiej szybciutko! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon lis 15, 2010 18:33 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Ale jestem ślicznym kiciem,prawda...???

Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 15, 2010 18:37 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

fajna fotorelacja, Edisonie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia, miziaki-buziaki
oby się znalazł opiekuńczy DT dla naszego bohatera

dite

Post » Czw lis 18, 2010 12:03 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Słuchajcie, słuchajcie - wet. Małgosia podjęła decyzję o zdjęciu kołnierza ochronnego :D :D :D :D :D :D

Wszystkie ranki się zagoiły, no i Edisonek nie drapie się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Chyba szampana trzeba z tej okazji nabyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Post » Czw lis 18, 2010 13:26 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Aleksandra59 pisze:Słuchajcie, słuchajcie - wet. Małgosia podjęła decyzję o zdjęciu kołnierza ochronnego :D :D :D :D :D :D

Wszystkie ranki się zagoiły, no i Edisonek nie drapie się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Chyba szampana trzeba z tej okazji nabyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

W końcu dorwałam kawiarenke inetrnet w Nowym Sączu i tu taaaki9e wieści :piwa: :piwa: :piwa:

Super! Edi, tak trzymaj i zdrowiej dalej! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]