Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 20:02 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:coś ucichło w wątku, Kasiu... żyjesz? :roll:
ps. co z pracą?

Żyję ... ale padam na twarz ... :evil: W nocy zbierałam milion okruszków, na które rozprysło się szklane "cóś" ... w którym był piaseczek ozdobny ... :evil: :evil: Się samo rozprysło ... o 3 nad ranem ....WRRRRRR
Z pracą póki co to doopa blada ... to jest Polska wschodnia ... :( C albo i D ... Do 15 grudnia mam jeszcze odrobinę czasu... Dzięki za pamięć ....

Wiesz.. te naprężenia w szkle, zmęczenie materiału ... i takie tam ;)

tiiaaaa .... "materiał" to był zmęczony, jak to wszystko posprzątał... Miszczuniu oczywiście asystował przy sprzątaniu, współczując serdecznie z pyszczem :evil: :evil: "OOOOOO - KTOŚ coś zepsuł".... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro lis 03, 2010 8:23 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:Żyję ... ale padam na twarz ... :evil: W nocy zbierałam milion okruszków, na które rozprysło się szklane "cóś" ... w którym był piaseczek ozdobny ... :evil: :evil: Się samo rozprysło ... o 3 nad ranem ....WRRRRRR
Z pracą póki co to doopa blada ... to jest Polska wschodnia ... :( C albo i D ... Do 15 grudnia mam jeszcze odrobinę czasu... Dzięki za pamięć ....

Wiesz.. te naprężenia w szkle, zmęczenie materiału ... i takie tam ;)

tiiaaaa .... "materiał" to był zmęczony, jak to wszystko posprzątał... Miszczuniu oczywiście asystował przy sprzątaniu, współczując serdecznie z pyszczem :evil: :evil: "OOOOOO - KTOŚ coś zepsuł".... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no widzisz, jakiego masz współczującego kotka :!: :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob lis 06, 2010 10:47 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Goopek rano miał "odpał" ... :roll: W efekcie czego strup na nosie będzie potężny ... :x ... No, ale jak się ma kota "mądrego inaczej" :mrgreen: który sprawdza z jaką prędkością może walnąć nosem w metalowe drzwi (wejściowe) i przeżyć ... :evil: :evil: :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob lis 06, 2010 11:43 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Mieczysław też dziś miał napad kretynizmu. :roll: Efekt - podwójny plaskacz na ryło na podłogę ze stołu - na szczęście nie wysokiego więc nie ma obrażeń, plus jeden plaskacz ryłem w drzwi z pełnego rozbiegu :roll: Zewnętrznych obrażeń brak ale podejrzewam że ostatnie dwie szare komórki w mózgu zostały mocno poturbowane :|
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lis 11, 2010 12:18 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

jaaaa,jak mnie tu dawno nie było,ale mam tyły 8O 8O 8O 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lis 13, 2010 13:56 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze::crying: :crying: :crying: Nie mam już półeczki w szafce z butami ... tzn. półeczka jest ... ale oddzielnie od szafki ... :evil:

8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lis 13, 2010 13:57 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:
mar9 pisze:łomatkozcórkąrazemwzięte... co tu sie wyprawia 8O 8O 8O , a tak niewinnie na zdjęciach Gibutkowa wygląda, jak to pozory mogą zmylić :roll: :roll: :roll:

A kidyś Ty mnie na zdjęciach widziała? 8O

A tak w ogóle to ostatnio chyba bardziej mam ochotę zrobić futerko z kota 3,8 kg, bo Ciulski jest nawet grzeczny za to Gibutek jakiegoś kogla-mogla w mózgu dostała. Dziś się do pracy przez nią spóźniłam bo mi nie dała rajstop założyć (jedne podarła) :roll:

8O 8O No kochana ... toż to wiedza podstawowa: mając na stanie posiadania jakiekolwiek kociaste - rajstopy należy zakładać będąc dokładnie zabarykadowanym w kibelku bądź łazience... :mrgreen: :mrgreen: Wiedzę ową nabyłam już przy 3 parze rajstopek ... :ryk: :ryk:

katarzyna1207 pisze:A poza tym - "upaślim" Miszczunia ... 4 kg kota ... :mrgreen: i gdzie się to w nim mieści :roll:
....aczkolwiek urody jest nadal "nienachalnej"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lis 13, 2010 13:58 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:Miszczuniu dzisiaj udaje aniołka - rano zagroziłam, że "jakbyco" to mam chętnego na kocią skórkę ... :mrgreen:
Za to Bubencjusz w nocy razem ze Sznurówką dali mi nieźle w kość - urządzali sobie biegi z przeszkodami ... Jak łatwo się domyślić, przeszkodą byłam ja w łóżku ... :roll: chyba będę miała siniaki na brzuchu ... :evil:

a jesteś pewna, że to Bubu i Sznurówka? wiesz, w nocy ciemno jest :mrgreen: :mrgreen:
Kropencjusz nie musi udawać, przecież on JEST kocim aniołkiem :lol:

Jestem pewna :twisted: :twisted: Bubuś rozpoznawalny "po ciężarze", a Sznurówka po tym swoim indiańskim okrzyku "IIIOOOOOUUU".... :mrgreen:

o kurdee :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lis 13, 2010 14:01 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

kciuki za pracę Kaśś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lis 13, 2010 14:04 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

kociczka39 pisze:kciuki za pracę Kaśś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

właśnie, co z pracą :?: czy coś się rysuje na horyzoncie :?:
trzymamy ogromne :ok: :ok: :ok: za dobrą pracę
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw lis 25, 2010 13:44 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:evil: :evil: :evil: Mam zapawiowane pół chałupy ...... śledziem w sosie koperkowym :roll: Kropencjusz razem z Młodym ... :mrgreen: :mrgreen: I żeby padalce jedne zeżarły jeszcze w kuchni ...to nie ... trzeba było zawlec na kanapę w pokoju, zostawiając gustowny szlaczek po drodze ... w tym na obiciu ... :twisted: (chyba czekali, aż zdejmę narzuty do prania)... No i jaka mądrość w przysłowiu, że kradzione nie tuczy ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lis 25, 2010 14:09 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze::evil: :evil: :evil: Mam zapawiowane pół chałupy ...... śledziem w sosie koperkowym :roll: Kropencjusz razem z Młodym ... :mrgreen: :mrgreen: I żeby padalce jedne zeżarły jeszcze w kuchni ...to nie ... trzeba było zawlec na kanapę w pokoju, zostawiając gustowny szlaczek po drodze ... w tym na obiciu ... :twisted: (chyba czekali, aż zdejmę narzuty do prania)... No i jaka mądrość w przysłowiu, że kradzione nie tuczy ... :mrgreen:

O matulu 8O
Mojemu chłopu Mieczysław kotleta z talerza ukradł a jak zwiewał szybciutko :lol: A mówiłam "pilnuj, bo idę po picie, a Mietek się czai" - nie upilnował to jadł same ziemniaki z surówką :twisted: dobrze mu tak, na następny raz będzie pamiętał albo znów bez mięsa jadł obiad :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lis 25, 2010 14:26 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze::evil: :evil: :evil: Mam zapawiowane pół chałupy ...... śledziem w sosie koperkowym :roll: Kropencjusz razem z Młodym ... :mrgreen: :mrgreen: I żeby padalce jedne zeżarły jeszcze w kuchni ...to nie ... trzeba było zawlec na kanapę w pokoju, zostawiając gustowny szlaczek po drodze ... w tym na obiciu ... :twisted: (chyba czekali, aż zdejmę narzuty do prania)... No i jaka mądrość w przysłowiu, że kradzione nie tuczy ... :mrgreen:

O matulu 8O
Mojemu chłopu Mieczysław kotleta z talerza ukradł a jak zwiewał szybciutko :lol: A mówiłam "pilnuj, bo idę po picie, a Mietek się czai" - nie upilnował to jadł same ziemniaki z surówką :twisted: dobrze mu tak, na następny raz będzie pamiętał albo znów bez mięsa jadł obiad :twisted:

tiaaa, człowiek to nawet kanapek musi pilnować o ile oczywiście chce zjeść kanapki Z wędlinką :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lis 25, 2010 18:25 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
Gibutkowa pisze:

O matulu 8O

tiaaa, człowiek to nawet kanapek musi pilnować o ile oczywiście chce zjeść kanapki Z wędlinką :mrgreen:

8O Z jaką wędlinką... :ryk: Dobrze, jak coś tam masełka zostanie ... :mrgreen: :mrgreen: Miszczuniu w tym zakresie działa jak ta błyskawica ..."ooooo masełko ...." ... no i po ptokach ... :twisted: znaczy ...po masełku ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lis 25, 2010 21:48 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

tu zawsze czlowiek sie poplacze ze smiechu :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek
za zdrowko dzisiejszej solenizantki :) jakby ktos zapomnial, dzis imieniny Katarzyny :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]