Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 11:16 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Wrócę to Ci poszukam.Muszę wyjsć do sklepu. Nie mam tego w tym komputerze, wiec musze odnalezć na wątku z czerwca lub na Fotobuckecie. Nie widziałaś tych zdjeć, bo zamieszczałam je w czerwcu tego roku. Wtedy nie było Cie jeszcze z nami na wątku. Sprzęt pracujacy umieszczałam w watku lipcowym w 2008 roku. W czerwcu tego roku pokazywałam okrutny kolos do mielenia drzewa. Chałas, diabeł nie maszyna. Jak to zobaczylam, ciarki mnie przeszły po całym ciele. Mogłam tylko sie cieszyć ze kilka dni wcześniej zabrałam spod sterty tych desek Celinke.

Kosztowało mnie to wszystko.....bardzo wiele. :| Bardzo..... :|
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob lis 13, 2010 13:20 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Skarbonka tutaj link do wątku z listopada 2009r. Zobacz ta stronę. Poczytaj. Obejrzyj podlinkowane zdjęcia Tosi. Sama zrozumiesz. Maksiu wyglądał jeszcze gorzej.Był dosłownie obdarty ze skóry i zostały z niego tylko kosteczki.

viewtopic.php?f=1&t=102389&hilit=Tosi+Iza71koty&start=270

iza71koty

Post » Sob lis 13, 2010 13:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Bardzo Ci współczuję, Izo :( Nawet nie maam siły zajrzeć do linków, a Ty te koty znałaś... I wszystko musialaś widzieć :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lis 13, 2010 13:42 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Zajrzyj Taizu. Proszę. Zrozumiesz.

Tak znałam. Kochałam. Wysterylizowałam. Czekały, wybiegały na spotkanie. Były wdzięczne, bardzo wdzięczne ...za wszystko.....

iza71koty

Post » Sob lis 13, 2010 17:42 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Zajrzyj Taizu. Proszę. Zrozumiesz.

Tak znałam. Kochałam. Wysterylizowałam. Czekały, wybiegały na spotkanie. Były wdzięczne, bardzo wdzięczne ...za wszystko.....

Dobrze że są takie Anioły :aniolek: jak Ty Izo
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Sob lis 13, 2010 19:11 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Skarbonka tutaj link do wątku z listopada 2009r. Zobacz ta stronę. Poczytaj. Obejrzyj podlinkowane zdjęcia Tosi. Sama zrozumiesz. Maksiu wyglądał jeszcze gorzej.Był dosłownie obdarty ze skóry i zostały z niego tylko kosteczki.

viewtopic.php?f=1&t=102389&hilit=Tosi+Iza71koty&start=270

Doczytałam :cry: :evil:
to co się tam działo to koszmar :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jeszcze bardziej brak mi słów by wyrazić mój podziw i szacunek dla Ciebie Izo :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Nie lis 14, 2010 0:28 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Skarbonka znalazłam Ci w wątku czerwcowym.

iza71koty pisze:Szalone Maszyny na Tęczy....

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

To diabeł nie maszyna.W tej ogromnej stercie, pod deskami miała schronienie Celinka.Maszynę usłyszałam, zanim ją zobaczyłam. Wielki kolos z kadzią do mielenia drzewa i gałęzi. Z altanek i drzew pozostał pył i wióry.W tym czasie zaginął mi ostatni kocurek z parkingu.Misiaczek. Kilka dni wcześniej udało mi się zabrać stamtąd Celinkę.

iza71koty

Post » Nie lis 14, 2010 8:11 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Przepraszam za OT ale ważne,zajrzyjcie i jeszcze lepiej podpiszcie i nie zapomnijcie zweyfikować podpiś bo nie bedzie ważny viewtopic.php?f=1&t=119999

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie lis 14, 2010 12:16 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Asiu tutaj wątek na ten sam temat

viewtopic.php?f=1&t=119884&start=0

iza71koty

Post » Nie lis 14, 2010 12:21 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Skarbonka znalazłam Ci w wątku czerwcowym.

iza71koty pisze:Szalone Maszyny na Tęczy....

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

To diabeł nie maszyna.W tej ogromnej stercie, pod deskami miała schronienie Celinka.Maszynę usłyszałam, zanim ją zobaczyłam. Wielki kolos z kadzią do mielenia drzewa i gałęzi. Z altanek i drzew pozostał pył i wióry.W tym czasie zaginął mi ostatni kocurek z parkingu.Misiaczek. Kilka dni wcześniej udało mi się zabrać stamtąd Celinkę.

Wiesz Iza faktycznie nie mogłam czegoś takie sobie wyobrazić.. I do tego tego te ciałka biednych kotków.. To było piekło na ziemi! Wczoraj cały dzień spędziłam na studiowaniu wątku który mi wczoraj wysłałaś i powiem, że jestem w szoku jak Ci wszyscy ludzie chcieli zrobić Ci pod górę.. Dobrze, że od początku masz za sobą ludzi którzy wierzą w Ciebie i stoją za Tobą murem :D i ja się do nich dołączam. Jesteś Izo wielka :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Nie lis 14, 2010 12:28 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Czytałam Iza i już dawno podpisałam.Myślałam,że telewizja i wizyta kontrolna w schronisku coś zmieni.Jak widać "Polska to nie jest kraj dla bezdomnych zwierząt" :cry: Moim zdaniem Polska to jeszcze baaaaaaaaaaaaardzo prymitywny kraj pod wzgędem traktowania naszych braci mniejszych.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie lis 14, 2010 14:14 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

A ja się normalnie wczoraj wystraszyłam Skarbonka. :| Widziałam ze jesteś na Forum, ale nic nie piszesz. Zaczęłam juz żałować, ze Ci to pokazałam. Ale chciałam zebyś wiedziała. Zeby Dziewczyny doczytały.Zobaczyły. Zrozumiały wszystko , mój ból i to dlaczego.....to dalej się tak, a nie inaczej potoczyło.Dziękuję Ci ze poświęciłaś Swój czas. :1luvu: Wierzę ze zrozumiałaś wszystko.

iza71koty

Post » Nie lis 14, 2010 14:17 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

J.D. pisze:Czytałam Iza i już dawno podpisałam.Myślałam,że telewizja i wizyta kontrolna w schronisku coś zmieni.Jak widać "Polska to nie jest kraj dla bezdomnych zwierząt" :cry: Moim zdaniem Polska to jeszcze baaaaaaaaaaaaardzo prymitywny kraj pod wzgędem traktowania naszych braci mniejszych.

Tak Asiu. Jest prymitywny. :| Ci którzy chcą Pomóc , często walczą przeciw tym wszystkim. Przeciw tym, którzy nigdy się nie pochylą.... Obawiam się że nasze pokolenie, nie doczeka się zmian na lepsze.... :|

iza71koty

Post » Nie lis 14, 2010 15:04 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:A ja się normalnie wczoraj wystraszyłam Skarbonka. :| Widziałam ze jesteś na Forum, ale nic nie piszesz. Zaczęłam juz żałować, ze Ci to pokazałam. Ale chciałam zebyś wiedziała. Zeby Dziewczyny doczytały.Zobaczyły. Zrozumiały wszystko , mój ból i to dlaczego.....to dalej się tak, a nie inaczej potoczyło.Dziękuję Ci ze poświęciłaś Swój czas. :1luvu: Wierzę ze zrozumiałaś wszystko.

:D
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pon lis 15, 2010 0:20 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Jestem Dziewczyny.Piszę dopiero teraz, bo niestety jak wracam, to muszę zająć się najpierw sprawami w domu. Jak zasiadam od razu przed kompem i zaczynam dla przykładu pisać i umieszczać zdjęcia, to potem jestem już tak padnięta, ze nie jestem w stanie nic więcej zrobić. A zrobić niestety muszę. Więc bardzo proszę o wyrozumiałość, na te moje nocne pisanie. Koty w domu nie dadzą odpoczać. Chyba sa w zbyt dobrej formie czy co...Zaczyna padać na głowę kotkom, które są juz naprawde wiekowe i zaczynaja swirować jak kociaki. Faza konkretna przychodzi około godziny 22.00.
Najgorsze jest to ze jak wracam, muszę sprzatać kuwety. Nie znoszę tego robic, kiedy wracam zmęczona. Chciałabym się napić gorącej herbaty, zjeść i poczytać co u Was.

iza71koty

[poprzednia][następna]