Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:na ciepło udka z piekarnika w majonezie i chrupkach kukurydzianych i frytki. Tak mi przyszło do głowy, pewnie dlatego, że jestem na diecie
becia_73 pisze:Drogie siostry ....gorąca prośba. Poszukujemy osoby doświadczonej w przeprowadzaniu wizyt przedadopcyjnych . Nasza Karolinka ma szansę na dom.Pani wydaje się bardzo spoko jednak zanim się tam wybierzemy wolaybyśmy się upewnić .
Może ktoś zaprawiony w bojach mógłby pomóc.
Warszawa -Sadyba .
jozefina1970 pisze:babajaga pisze:na ciepło udka z piekarnika w majonezie i chrupkach kukurydzianych i frytki. Tak mi przyszło do głowy, pewnie dlatego, że jestem na diecie
A jak robisz te udka?
ola19 pisze:Dzięki dziewczyny. O parowkach w ciescie francuskim myslałam i będą,ale leczo odpada bo to juz moj standart imprezowy.Wymyslcie cos bo zaczynam panikowac.Gotowac i mrozic zacnę chyba w pierwszym tygodniu grudnia,żeby ze swiętami zdążyc.
Nemi pisze:Prośba gorąca do sióstr sprawnych na FB - czy moje wydarzenie jest w ogóle widoczne http://www.facebook.com/?ref=home#!/eve ... 2749741489
Co mogę zrobić, żeby wydarzenie zatoczyło szersze kręgiZakochałam się w tej suni ... taka kocia jest
I tak bardzo potrzebuje mądrego domku ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 99 gości