Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 12, 2010 23:01 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

kalair pisze:Ale oni by się w te futerka nie pomieścili, no!

Jak to nie :lol: Dopieroscie jak jeden maz pisaly ze male jestescie :twisted: :twisted: :twisted:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt lis 12, 2010 23:01 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

no wlasnie, jeszcze nie :cry: to ja je namowilam na to, przyznaje sie :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 12, 2010 23:02 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

kalair pisze:
Kociara82 pisze:dobra, niech wam bedzie! biore cala wine na siebie, tylko nie robcie nic kreciom :cry:

Olcia, uśmiechnij się, nikt jeszcze ich nie dopadł! :lol: :lol:

Jakich "ICH"?? 8O WAS! A nie ich :twisted: I dopadlam ja :mrgreen: :twisted:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt lis 12, 2010 23:02 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

Ojejojej!!! Przed chwilą Irisia podeszla do Safolka, i zaczęła ją lizać po łebku!!!!Nie zdążylam zrobić zdjęcia, Ale słodko! Safolek aż łepek przekrzywił z rozkoszy. :1luvu: :1luvu: :1luvu: No i jak ich tu nie kochać? Tłuką się a tu takie coś!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 12, 2010 23:03 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

Caragh pisze:
kalair pisze:Ale oni by się w te futerka nie pomieścili, no!

Jak to nie :lol: Dopieroscie jak jeden maz pisaly ze male jestescie :twisted: :twisted: :twisted:

Qrka, nie AŻ tak! 8O :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Kociara82 pisze:no wlasnie, jeszcze nie :cry: to ja je namowilam na to, przyznaje sie :oops:

Ola! Krecie Cię już kochają! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Wiadomość z ostatniej chwili.Mateusz C oszustem!!!Skruszony Mateusz C opowiedział przed chwilą naszej reporterce przebieg zdarzenia.Postanowił dziś zamiast do pracy udać się do agencji towarzyskiej.Tam poznał trzy urocze panie.Panie troszkę zapomniały się w zabawie z Mateuszem C i dość mocno podrapały mu widoczne części ciała.Najbardziej ucierpiała twarz i szyja pana Mateusza.Kurier bal się wrócić do domu ,gdzie czekała na niego żona.Chodził więc bez celu po mieście.Koło dworca spotkał kolegę z pracy Nikodema G.Nikodem miał do wysłania pilną przesyłkę.Był mocno niezadowolony.-Spieszę się ,a tu tyle roboty.Jeszcze to mi wlepili._ Co,to?-Nie wiem ,chyba koty.To ja je wyślę zaproponował koledze Mateusz C.Fajnie się składa,przecież mogę powiedzieć żonie,że to koty mnie podrapały-pomyślał.W drodze dopociągu koty niestety uciekły.Mateusz C starał się je złapać.I właśnie te wydarzenia obserwowali nasi świadkowie. :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt lis 12, 2010 23:04 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

kalair pisze:Ojejojej!!! Przed chwilą Irisia podeszla do Safolka, i zaczęła ją lizać po łebku!!!!Nie zdążylam zrobić zdjęcia, Ale słodko! Safolek aż łepek przekrzywił z rozkoszy. :1luvu: :1luvu: :1luvu: No i jak ich tu nie kochać? Tłuką się a tu takie coś!! :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt lis 12, 2010 23:04 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

Caragh pisze:
kalair pisze:
Kociara82 pisze:dobra, niech wam bedzie! biore cala wine na siebie, tylko nie robcie nic kreciom :cry:

Olcia, uśmiechnij się, nikt jeszcze ich nie dopadł! :lol: :lol:

Jakich "ICH"?? 8O WAS! A nie ich :twisted: I dopadlam ja :mrgreen: :twisted:

Jakich Was? Ja się do niczego nie zamierzam przyznawac :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lis 12, 2010 23:05 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

kocurzyca41 pisze:Wiadomość z ostatniej chwili.Mateusz C oszustem!!!Skruszony Mateusz C opowiedział przed chwilą naszej reporterce przebieg zdarzenia.Postanowił dziś zamiast do pracy udać się do agencji towarzyskiej.Tam poznał trzy urocze panie.Panie troszkę zapomniały się w zabawie z Mateuszem C i dość mocno podrapały mu widoczne części ciała.Najbardziej ucierpiała twarz i szyja pana Mateusza.Kurier bal się wrócić do domu ,gdzie czekała na niego żona.Chodził więc bez celu po mieście.Koło dworca spotkał kolegę z pracy Nikodema G.Nikodem miał do wysłania pilną przesyłkę.Był mocno niezadowolony.-Spieszę się ,a tu tyle roboty.Jeszcze to mi wlepili._ Co,to?-Nie wiem ,chyba koty.To ja je wyślę zaproponował koledze Mateusz C.Fajnie się składa,przecież mogę powiedzieć żonie,że to koty mnie podrapały-pomyślał.W drodze dopociągu koty niestety uciekły.Mateusz C starał się je złapać.I właśnie te wydarzenia obserwowali nasi świadkowie. :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Reniu, kochanie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Uratowalaś nas! :ok: :ok: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lis 12, 2010 23:06 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

Caragh pisze:
kalair pisze:Ojejojej!!! Przed chwilą Irisia podeszla do Safolka, i zaczęła ją lizać po łebku!!!!Nie zdążylam zrobić zdjęcia, Ale słodko! Safolek aż łepek przekrzywił z rozkoszy. :1luvu: :1luvu: :1luvu: No i jak ich tu nie kochać? Tłuką się a tu takie coś!! :1luvu:

Nioo..Moje słodkości. :P :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lis 12, 2010 23:07 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

kalair pisze: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Reniu, kochanie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Uratowalaś nas! :ok: :ok: :mrgreen:

Oooo i jeszcze w agencji pracujecie :lol: No prosze, pewnie chcialyscie mu pomoc, dlatego dostal fotki Kretek od Was :twisted:
Wrabiac Kretki i pomagac oszustowi - ojjj nie ladnie, nie ladnie :twisted: :ryk: :ryk: :ryk:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt lis 12, 2010 23:09 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

Obrazek

Oto prawdziwe sprawczynie ran Mateusza C.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pt lis 12, 2010 23:10 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

kocurzyca41 pisze:Wiadomość z ostatniej chwili.Mateusz C oszustem!!!Skruszony Mateusz C opowiedział przed chwilą naszej reporterce przebieg zdarzenia.Postanowił dziś zamiast do pracy udać się do agencji towarzyskiej.Tam poznał trzy urocze panie.Panie troszkę zapomniały się w zabawie z Mateuszem C i dość mocno podrapały mu widoczne części ciała.Najbardziej ucierpiała twarz i szyja pana Mateusza.Kurier bal się wrócić do domu ,gdzie czekała na niego żona.Chodził więc bez celu po mieście.Koło dworca spotkał kolegę z pracy Nikodema G.Nikodem miał do wysłania pilną przesyłkę.Był mocno niezadowolony.-Spieszę się ,a tu tyle roboty.Jeszcze to mi wlepili._ Co,to?-Nie wiem ,chyba koty.To ja je wyślę zaproponował koledze Mateusz C.Fajnie się składa,przecież mogę powiedzieć żonie,że to koty mnie podrapały-pomyślał.W drodze dopociągu koty niestety uciekły.Mateusz C starał się je złapać.I właśnie te wydarzenia obserwowali nasi świadkowie. :ryk:

co zaaaaaaaaaa!!!!.... :evil: :evil: :evil: ale madre kicie, ze nawialy :1luvu: :1luvu:

kalair pisze:
Caragh pisze:

Nioo..Moje słodkości. :P :P

ech... was sie, kicie nie kochac nie da i tyle :1luvu: :1luvu:

kalair pisze:
Kociara82 pisze:no wlasnie, jeszcze nie :cry: to ja je namowilam na to, przyznaje sie :oops:

Ola! Krecie Cię już kochają! :1luvu:

wiem, ja tez je koffam bardzo, bardzo, bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu: moje sloneczka najdrozsze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt lis 12, 2010 23:41 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 12, 2010 23:12 Re: Szylkretki są piękne-wąt właściwy-98 :)

Rozumiem,że Kretki bezpieczne w domu.Obiecuję,że nie będę już nigdy chciała pomocy w sprzątaniu.To mogło się kiepsko skończyć :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

[poprzednia][następna]