kalair pisze:Ale oni by się w te futerka nie pomieścili, no!
Jak to nie

Moderator: Estraven
kalair pisze:Ale oni by się w te futerka nie pomieścili, no!
kalair pisze:Kociara82 pisze:dobra, niech wam bedzie! biore cala wine na siebie, tylko nie robcie nic kreciom
Olcia, uśmiechnij się, nikt jeszcze ich nie dopadł!![]()
Caragh pisze:kalair pisze:Ale oni by się w te futerka nie pomieścili, no!
Jak to nieDopieroscie jak jeden maz pisaly ze male jestescie
![]()
![]()
Kociara82 pisze:no wlasnie, jeszcze nieto ja je namowilam na to, przyznaje sie
kalair pisze:Ojejojej!!! Przed chwilą Irisia podeszla do Safolka, i zaczęła ją lizać po łebku!!!!Nie zdążylam zrobić zdjęcia, Ale słodko! Safolek aż łepek przekrzywił z rozkoszy.![]()
![]()
No i jak ich tu nie kochać? Tłuką się a tu takie coś!!
Caragh pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:dobra, niech wam bedzie! biore cala wine na siebie, tylko nie robcie nic kreciom
Olcia, uśmiechnij się, nikt jeszcze ich nie dopadł!![]()
Jakich "ICH"??WAS! A nie ich
I dopadlam ja
![]()
kocurzyca41 pisze:Wiadomość z ostatniej chwili.Mateusz C oszustem!!!Skruszony Mateusz C opowiedział przed chwilą naszej reporterce przebieg zdarzenia.Postanowił dziś zamiast do pracy udać się do agencji towarzyskiej.Tam poznał trzy urocze panie.Panie troszkę zapomniały się w zabawie z Mateuszem C i dość mocno podrapały mu widoczne części ciała.Najbardziej ucierpiała twarz i szyja pana Mateusza.Kurier bal się wrócić do domu ,gdzie czekała na niego żona.Chodził więc bez celu po mieście.Koło dworca spotkał kolegę z pracy Nikodema G.Nikodem miał do wysłania pilną przesyłkę.Był mocno niezadowolony.-Spieszę się ,a tu tyle roboty.Jeszcze to mi wlepili._ Co,to?-Nie wiem ,chyba koty.To ja je wyślę zaproponował koledze Mateusz C.Fajnie się składa,przecież mogę powiedzieć żonie,że to koty mnie podrapały-pomyślał.W drodze dopociągu koty niestety uciekły.Mateusz C starał się je złapać.I właśnie te wydarzenia obserwowali nasi świadkowie.![]()
Caragh pisze:kalair pisze:Ojejojej!!! Przed chwilą Irisia podeszla do Safolka, i zaczęła ją lizać po łebku!!!!Nie zdążylam zrobić zdjęcia, Ale słodko! Safolek aż łepek przekrzywił z rozkoszy.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reniu, kochanie!
![]()
![]()
![]()
Uratowalaś nas!![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Wiadomość z ostatniej chwili.Mateusz C oszustem!!!Skruszony Mateusz C opowiedział przed chwilą naszej reporterce przebieg zdarzenia.Postanowił dziś zamiast do pracy udać się do agencji towarzyskiej.Tam poznał trzy urocze panie.Panie troszkę zapomniały się w zabawie z Mateuszem C i dość mocno podrapały mu widoczne części ciała.Najbardziej ucierpiała twarz i szyja pana Mateusza.Kurier bal się wrócić do domu ,gdzie czekała na niego żona.Chodził więc bez celu po mieście.Koło dworca spotkał kolegę z pracy Nikodema G.Nikodem miał do wysłania pilną przesyłkę.Był mocno niezadowolony.-Spieszę się ,a tu tyle roboty.Jeszcze to mi wlepili._ Co,to?-Nie wiem ,chyba koty.To ja je wyślę zaproponował koledze Mateusz C.Fajnie się składa,przecież mogę powiedzieć żonie,że to koty mnie podrapały-pomyślał.W drodze dopociągu koty niestety uciekły.Mateusz C starał się je złapać.I właśnie te wydarzenia obserwowali nasi świadkowie.![]()
kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Ojejojej!!! Przed chwilą Irisia podeszla do Safolka, i zaczęła ją lizać po łebku!!!!Nie zdążylam zrobić zdjęcia, Ale słodko! Safolek aż łepek przekrzywił z rozkoszy.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nioo..Moje słodkości.![]()
kalair pisze:Kociara82 pisze:no wlasnie, jeszcze nieto ja je namowilam na to, przyznaje sie
Ola! Krecie Cię już kochają!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Blue i 214 gości