Tillibulkowo - proszę o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 12, 2010 18:32 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

tillibulek pisze:
Kociara82 pisze:a nie umiesz odblokowac miau w pracy?

:lol: :lol: Kociarko, Ty łobuziaro, to admini mi Miau zablokowali :lol: :lol:

niestety musieli zauwazyc, ze codziennie calymi dniami czytam forum :(

:lol: :lol:
Nam też dzisiaj Madziu zablokowali. :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 12, 2010 18:33 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

ADMINI?! 8O w pracy? ze jak niby?... cos mi tu nie pasuje...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 12, 2010 18:39 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

drogie moje - a to nie dzisiaj czasami były te "blokady adminów"? :wink: - bo ja dzisiaj w domu cały dzień Miau nie miałam - a admina tu raczej niet.... :twisted: - forum jakoś dzisiaj po prostu wariowało...

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lis 12, 2010 18:45 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

normalnie - kazda siecia w firmie zarzadzaja administratorzy - oni tez tą siec monitorują, patrzą co kto robi, nawet widza na jakie strony sie wchodzi

u nas jest tak, ze patrza kto nasciagal najwiecej danych z netu i wtedy wysylaja na tą osobe paszkwila do dyrektora i odcinają neta na pare miesięcy (za kare)

a na mnie nie wyslali paszkwila (jeszcze!! :roll: ), ale zablokowali serwisy, na ktore zagladalam, czyli Miau, FB - jak wchodze teraz na Miau, to wyswietla mi sie biala strona, z czarnymi napisami, ze dostep do tej strony zostal zablokowany, poniewaz nie ma ona nic wspolnego z wypelnianiem obowiazkow sluzbowych

mi sie nawet wydaje, choc tego jeszcze z zadnym informatykiem nie potwierdzilam, ze codziennie admini monitorują co sie robi na kompie - robią sobie zrzuty ekranu i patrza co kto ma otwarte - bo codziennie, w roznych porach dnia wyswietla sie nagle taka podejrzana ikonka :roll: :roll: :roll:

Wielki Brat patrzy :roll:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lis 12, 2010 18:49 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

moje myszki robia sie coraz bardziej przytulaśne i pomyslowe :wink:

dzisiaj udalo mi sie namówic Zorkę do tego, zeby na mnie weszla, wiec z pewna rezerwą na poczatku weszla mi na klatę, a potem sie ulozyla, wtulila glowke w moja reke i niuniałysmy sie :1luvu: :1luvu:

Freyi osiagnięcie, to zachlapanie monitora, biurka i koca śmietaną, kiedy w szale obzarstwa probowala mi wejsc do talerza z obiadem :lol:

tillibulek

Post » Pt lis 12, 2010 18:54 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

Wybacz Freyce. 8) Poprzytulaj je! :D :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 12, 2010 18:56 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

bywa... znajoma mi mowila, ze kiedys w nowej pracy na samym poczatku zdarzylo sie, ze kazali jej zostac dluzej o godzine. Zajrzala tylko na rozklad jazdy, zeby sprawdzic, o ktorej potem ma autobus powrotny, trwalo to moze 2 - 3 minuty... na drugi dzien dostala opiernicz od szefa, ze sobie w pracy buszuje po internecie zalatwiajac prywatne sprawy. Kazali jej podpisac nagane czy cos... i jeszcze szef jej powiedzial, ze jak nadal bedzie tak postepowac to sie pozegnaja. Weszla tylko ten jeden jedyny raz na 2 minuty wcale nie zalatwiajac zadnych prywatnych spraw wlasciwie. Tylko sprawdzic rozklad jazdy... szef jej grozil za to nawet sadem, jesli nagany nie podpisze, a ona mu na to, ze do sadu to ona moze pojsc zaraz, teraz, natychmiast podac go o mobbing. To sie wtedy gosciu zamknal, pismo z nagana dal do niszczarki i tylko dostala "ustne upomnienie".

Kociara82

Post » Pt lis 12, 2010 18:57 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

och, zamizialabym takie slodkie kicie :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pt lis 12, 2010 18:58 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

kalair pisze:Wybacz Freyce. 8) Poprzytulaj je! :D :1luvu:

ja nawet nie umiem sie na nie gniewac :roll: :wink:

tillibulek

Post » Pt lis 12, 2010 18:59 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

Kociara82 pisze:bywa... znajoma mi mowila, ze kiedys w nowej pracy na samym poczatku zdarzylo sie, ze kazali jej zostac dluzej o godzine. Zajrzala tylko na rozklad jazdy, zeby sprawdzic, o ktorej potem ma autobus powrotny, trwalo to moze 2 - 3 minuty... na drugi dzien dostala opiernicz od szefa, ze sobie w pracy buszuje po internecie zalatwiajac prywatne sprawy. Kazali jej podpisac nagane czy cos... i jeszcze szef jej powiedzial, ze jak nadal bedzie tak postepowac to sie pozegnaja. Weszla tylko ten jeden jedyny raz na 2 minuty wcale nie zalatwiajac zadnych prywatnych spraw wlasciwie. Tylko sprawdzic rozklad jazdy... szef jej grozil za to nawet sadem, jesli nagany nie podpisze, a ona mu na to, ze do sadu to ona moze pojsc zaraz, teraz, natychmiast podac go o mobbing. To sie wtedy gosciu zamknal, pismo z nagana dal do niszczarki i tylko dostala "ustne upomnienie".

ale chamstwo, to prostactwo - w koncu jesli sie wykonuje prace nalezycie i robi wszystko na czas, to co to komu szkodzi, ze ktos wejdzie sobie na neta... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

tillibulek

Post » Pt lis 12, 2010 19:02 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

ja rozumiem jesli nie pozwalaja w pracy, ok, ale w takim przypadku?! 8O

Kociara82

Post » Pt lis 12, 2010 19:08 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

Kociara82 pisze:ja rozumiem jesli nie pozwalaja w pracy, ok, ale w takim przypadku?! 8O

no szczegolnie w takim przypadku... to zle swiadczy o firmie

tillibulek

Post » Pt lis 12, 2010 20:56 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

wiesz, na szczescie kumpela szybko znalazla inna, lepsza :ok:

Kociara82

Post » Nie lis 14, 2010 23:02 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

Kociara82 pisze:miaudobry :)

:ryk: :ryk: :ryk: O, to dobre! Jeszcze tego nie słyszałam... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Nie lis 14, 2010 23:06 Re: Tillibulkowo zaprasza po raz czwarty ;-)

tillibulek pisze:
Kociara82 pisze:a nie umiesz odblokowac miau w pracy?

:lol: :lol: Kociarko, Ty łobuziaro, to admini mi Miau zablokowali :lol: :lol:

niestety musieli zauwazyc, ze codziennie calymi dniami czytam forum :(

To jakiś się zrobił "szał" z tymi blokadami. U nas też ze dwa miesiące temu cześć stron poblokowali i rozdali nam "indywidualne kody" do "indywidualnych kont", dzięki takim posunięciom szefostwo może śledzić każdy nasz ruch w necie. Paranoja! :evil:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

[poprzednia][następna]