tillibulek pisze:Kociara82 pisze:a nie umiesz odblokowac miau w pracy?
![]()
Kociarko, Ty łobuziaro, to admini mi Miau zablokowali
![]()
![]()
niestety musieli zauwazyc, ze codziennie calymi dniami czytam forum

Nam też dzisiaj Madziu zablokowali.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Wybacz Freyce.Poprzytulaj je!
![]()
Kociara82 pisze:bywa... znajoma mi mowila, ze kiedys w nowej pracy na samym poczatku zdarzylo sie, ze kazali jej zostac dluzej o godzine. Zajrzala tylko na rozklad jazdy, zeby sprawdzic, o ktorej potem ma autobus powrotny, trwalo to moze 2 - 3 minuty... na drugi dzien dostala opiernicz od szefa, ze sobie w pracy buszuje po internecie zalatwiajac prywatne sprawy. Kazali jej podpisac nagane czy cos... i jeszcze szef jej powiedzial, ze jak nadal bedzie tak postepowac to sie pozegnaja. Weszla tylko ten jeden jedyny raz na 2 minuty wcale nie zalatwiajac zadnych prywatnych spraw wlasciwie. Tylko sprawdzic rozklad jazdy... szef jej grozil za to nawet sadem, jesli nagany nie podpisze, a ona mu na to, ze do sadu to ona moze pojsc zaraz, teraz, natychmiast podac go o mobbing. To sie wtedy gosciu zamknal, pismo z nagana dal do niszczarki i tylko dostala "ustne upomnienie".
Kociara82 pisze:ja rozumiem jesli nie pozwalaja w pracy, ok, ale w takim przypadku?!
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 497 gości