Jana pisze:pixie65 pisze:Dziewczyny, które robią ogłoszenia za pieniądze robią to same.
Same piszą treść i wyszukują zdjęcia?![]()
Chyba jednak nie...
Nie wszystkie. Widziałam jednak taką opcję. Nieco droższa była

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:pixie65 pisze:Dziewczyny, które robią ogłoszenia za pieniądze robią to same.
Same piszą treść i wyszukują zdjęcia?![]()
Chyba jednak nie...
Fredziolina pisze:mrr czy Ty kiedykolwiek opiekowałaś się chorym i półdzikim kotem?
kitkowa pisze:Czemu przejmujecie się kotami, którymi opiekunka i jejsię nie przejmują?
pixie65 pisze:Mokkunia, Tobie też ktoś zabrania próbować?
dalia pisze:kitkowa pisze:Czemu przejmujecie się kotami, którymi opiekunka i jejsię nie przejmują?
a dlaczego "opiekunka" i jejnie przejmują się Miszą?
przeciez jest chory i wymaga opieki
pixie65 pisze:dalia pisze:kitkowa pisze:Czemu przejmujecie się kotami, którymi opiekunka i jejsię nie przejmują?
A skąd wiesz, że się nie przejmują![]()
Wróżka jakaś czy cuś
mokkunia pisze:... Potem Mirka się obraziła, bo przestałam się zgadzać z jej jedynie słusznym punktem widzenia i nakazała mi wszystkie ogłoszenia usunąć. Oczywiście na pewno chodziło jej o dobro kotów...
dalia pisze:kitkowa pisze:Czemu przejmujecie się kotami, którymi opiekunka i jejsię nie przejmują?
pixie65 pisze:mrr pisze:(...)
Wierzyć mi się nie chce w to, co czytam.
Już dawno sama mogłaś założyć mu konkretny, rzeczowy wątek.(...)
A gdyby Ci się zechciało pofatygować i poczytać podlinkowany wątek , to sama znalazłabyś tam mnóstwo interesujących informacji "z pierwszej ręki". Konkretnych i rzeczowych. Czasem aż za bardzo.
Mokkunia, Tobie też ktoś zabrania próbować?
Mrr zaoferowała pomoc.
Teraz się okazuje, że w zasadzie to Mirka ma wszystko zrobić.
Dziewczyny, które robią ogłoszenia za pieniądze robią to same.
Mrr jako pośrednik nie jest potrzebna.
Chyba, że chce zaistnieć i dołączyć do Grona Odrzuconych...
mirka_t pisze: Poprosiłam Cię więc o zdjęcie wystawionych przez Ciebie ogłoszeń, bo w razie potrzeby i tak nie miałybyśmy ze sobą kontaktu.
kitkowa pisze:EOT
mirka_t pisze:Mokkunia nie kłam. Zerwanie kontaktów to zerwanie a ja się do tego dostosowałam. Napisałam Ci abyś wycofała ogłoszenie wystawione przez Ciebie. Jakie jeszcze wycofałaś nie wiem.
mirka_t pisze:Standardowo z dostosowaniem zabiegów do możliwości obsługi kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 418 gości