Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mrr pisze:(...)
Robicie wszystko, żeby wydrwić jakąkolwiek chęć pomocy.
Co za ludzie.
pixie65 pisze:Amika6 pisze:Zacytuję, bo pewnie MariaD przeoczyła
Nie przeoczyła![]()
Za to wysnuła wniosek, że Mirka popsuła Miszy nerki...
mrr pisze:andrzej780 pisze:dla ułatwienia mrr zawsze możesz skorzystać z opcji szukaj w prawym górnym rogu monitora
Andrzej780, przeczytaj to, co piszę, ze zrozumieniem. Nie będę szukać i kontaminować informacji z niewiadomokiedy i niewiadomodokogo.
A jeśli uważasz, że tak się da odpowiedzialnie puścić w ludzi informacje o zwierzęciu o specyficznych potrzebach, to skorzystaj z "szukaj" i zredaguj info o moim chorym rezydencie. Ciekawe, ile w tym będzie rzeczowej informacji dla innych.
Robicie wszystko, żeby wydrwić jakąkolwiek chęć pomocy.
Co za ludzie.
mirka_t pisze:Mrr to Twój pomysł a ja dałam Ci wolną rękę. Nie zwalaj teraz roboty na mnie.
mrr pisze:mirka_t pisze:Mrr to Twój pomysł a ja dałam Ci wolną rękę. Nie zwalaj teraz roboty na mnie.
Ok, teraz widzę, jak Ci zależy na poprawie bytu tego kota.
Jakby Ci się chciało jednak parę zdań w punktach napisać, czekam na pw, ok? CZEKAM NA KONKRETNE INFO Z PIERWSZEJ RĘKI - Jakie dokładnie kot ma zwyczaje, potrzeby, zalecone leczenie, dieta itd., i dlaczego decydujesz się go przekazać do innego domu.
Kilka konkretnych zdań od opiekunki kota.
Wierzyć mi się nie chce w to, co czytam.
Już dawno sama mogłaś założyć mu konkretny, rzeczowy wątek.
Ale Ty, mirka_t, zdaje się nie chcesz temu kotu pomóc (sama piszesz, że nie masz na to warunków, na poważne podejście do niego, a kilku dań napisać Ci się nie chce).
To niech zdycha ku Twojej chwale. Aureolkę i następne koty i tak dostaniesz, więc niech żyje bal.
mokkunia pisze:mrr ja myślę, że szkoda czasu. Nie da się komuś pomóc na siłę
mrr pisze:(...)
Wierzyć mi się nie chce w to, co czytam.
Już dawno sama mogłaś założyć mu konkretny, rzeczowy wątek.(...)
pixie65 pisze:Dziewczyny, które robią ogłoszenia za pieniądze robią to same.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Magda_lena i 414 gości