Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kicia582 pisze:Blue pisze:Amika6 pisze:Okrucieństwo życia w stadzie
Słodko wyglądają dwa koty.
Problem w tym że poza kadrem jest ponad 40 innych kotów i dzielą między siebie dostępną sobie przestrzeń.
Kotu w klatce też można słodkie zdjęcie zrobić.
Ale to jest tylko jedno zdjęcie. Ważniejsza jest rzeczywistość.
Tak mi się wydaje.
Rzeczywistosci nie znasz,tak mysle.Szkoda.Zaloze sie,ze bylabys zaskoczona.
pixie65 pisze:Amika6 pisze:Zacytuję, bo pewnie MariaD przeoczyła
Nie przeoczyła![]()
Za to wysnuła wniosek, że Mirka popsuła Miszy nerki...
pixie65 pisze:Mirka popsuła Miszy nerki...
MariaD pisze:pixie65 pisze:Amika6 pisze:Zacytuję, bo pewnie MariaD przeoczyła
Nie przeoczyła![]()
Za to wysnuła wniosek, że Mirka popsuła Miszy nerki...
pixie65, często w swojej manipulacji przekraczasz granice...
Ja nic takiego nie napisałam, ale za to Ty - tak.
Mnie coś takiego na myśl nie przyszło - Tobie - tak.
andrzej780 pisze:ciekawe ile osób atakujących mirka_t było u niej w domu, że są w stanie tak dokładnie określic warunki życia Miszy i stan jego ucha i nerek i tych codziennych tortur, którym jest stale poddawany?
mrr pisze:Czekam na informacje o sposobie bycia i potrzebach tego kota. Do tych nieszczęsnych ogłoszeń/wątku (dla innego dt raczej, zdaję sobie sprawę, niż dla ds) i przede wszystkim, żeby popytać wśród znajomych.
Jutro jeszcze na internet będę miała czas, w weekend gorzej.
andrzej780 pisze:ciekawe ile osób atakujących mirka_t było u niej w domu, że są w stanie tak dokładnie określic warunki życia Miszy i stan jego ucha i nerek i tych codziennych tortur, którym jest stale poddawany?
genowefa pisze:andrzej780 pisze:ciekawe ile osób atakujących mirka_t było u niej w domu, że są w stanie tak dokładnie określic warunki życia Miszy i stan jego ucha i nerek i tych codziennych tortur, którym jest stale poddawany?
Po co mam być u niej w domu? W tej chwili mam siedem dorosłych kotów w mieszkaniu. Od trzech lat zajmuję się tymczasowaniem kotów. Jak policzyłam przez mój dom przewinęło się ponad 30 kotów. Z tego pięć kotów nie nadawało się do współżycia z innymi kotami. Policzmy ile kotów ma mirka_t...
pixie65 pisze:mrr pisze:Czekam na informacje o sposobie bycia i potrzebach tego kota. Do tych nieszczęsnych ogłoszeń/wątku (dla innego dt raczej, zdaję sobie sprawę, niż dla ds) i przede wszystkim, żeby popytać wśród znajomych.
Jutro jeszcze na internet będę miała czas, w weekend gorzej.
Wszystkie informacje, łącznie z piękną dokumentacją fotograficzną, można znaleźć tutaj:
viewtopic.php?p=5466405#p5466405
Wystarczy odrobina wysiłku
andrzej780 pisze:genowefa pisze:andrzej780 pisze:ciekawe ile osób atakujących mirka_t było u niej w domu, że są w stanie tak dokładnie określic warunki życia Miszy i stan jego ucha i nerek i tych codziennych tortur, którym jest stale poddawany?
Po co mam być u niej w domu? W tej chwili mam siedem dorosłych kotów w mieszkaniu. Od trzech lat zajmuję się tymczasowaniem kotów. Jak policzyłam przez mój dom przewinęło się ponad 30 kotów. Z tego pięć kotów nie nadawało się do współżycia z innymi kotami. Policzmy ile kotów ma mirka_t...
chociażby po to żeby móc oceniać.
andrzej780 pisze:dla ułatwienia mrr zawsze możesz skorzystać z opcji szukaj w prawym górnym rogu monitora
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 469 gości