mirka_t pisze:Mokkunia, bo ja nie kłamię. Jeśli piszę, że tak jest to jest.
To przekaż Miszę gdzieś, komuś, kto temu kotu pomoże.
Dlaczego nie chcesz, żeby w ten sposób Wam pomóc?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Mokkunia, bo ja nie kłamię. Jeśli piszę, że tak jest to jest.
mirka_t pisze:Znaczy się mam przekazać Miszę Tobie? Jakoś chętnych nie widzę a jeśli ma to być ratunkiem dla kota to przekazanie musi nastąpić już teraz. Nie za tydzień czy dwa. Najlepiej już jutro.
mirka_t pisze:Wiesz co, daję Ci wolną rękę. Masz zacięcie do pisania i lubisz się udzielać to załóż wątek. Zdjęcia Miszy na pewno łatwo znajdziesz w moich wątkach. Twój pomysł to niech i chwała będzie Twoja.
pixie65 pisze:Świetny pomysł![]()
Po takiego medialnego kota tłumy będą walić drzwiami i oknami.
mrr pisze:To przekaż Miszę gdzieś, komuś, kto temu kotu pomoże.
Dlaczego nie chcesz, żeby w ten sposób Wam pomóc?
pixie65 pisze:Świetny pomysł![]()
mrr pisze:pixie65 pisze:Świetny pomysł![]()
wystarczy jedna osoba, ktora bedzie chciala przewlekle choremu kotu pomoc i bedzie miala do tego warunki
zabers pisze:pixie65 pisze:Świetny pomysł![]()
No właśnie. I to jest Miszy nieszczęście - JUŻ nie jest medialny. Nie zarabia na siebie.
mrr pisze:wystarczy jedna osoba, ktora bedzie chciala przewlekle choremu kotu pomoc i bedzie miala do tego warunki
vega013 pisze:Przepraszam Cię, mrr, nie chciałabym być posądzona o jakiekolwiek chamstwo (używanie tego słowa jakoś wyjątkowo łatwo Ci przychodzi, więc wolę się zabezpieczyć), ale czy naprawdę wyobrażasz sobie, że łatwo by było znaleźć dom dla starego, schorowanego kota, który potrzebuje opieki weta, specjalnej karmy i lekarstw?
vega013 pisze:Łatwo się pisze - "przekaż", "oddaj", "wyadoptuj". Może więc zrobimy inaczej - znajdziesz dobry i kompetentny dom dla Miszy, następnie przedstawisz mirce_t konkretną propozycję do zaakceptowania. Jeżeli dom znajdzie Jej uznanie, wtedy pogratuluję Ci dobrego wyboru, a Misza będzie leczony... No właśnie - jak? Tak, jak życzą sobie osoby z forum?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 104 gości