Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 11, 2010 13:05 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Dzień dobry! Wstaliśmy :mrgreen:

o tej porze 8O
przebiłaś mnie :ryk:

Wstaliśmy z łóżka, co nie znaczy że się obudziliśmy :mrgreen: Obudziłam się tradycyjnie o 6 :roll: Poleżałam sobie dłużej troszkę :lol:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw lis 11, 2010 13:08 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

A koteczki? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 11, 2010 13:10 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

kalair pisze:A koteczki? :mrgreen:

A też wstały :mrgreen: Trochę się pobarowały i odpoczywają. Mały znowu nieładną kupę robi. Ale przylapałam drania jak je Łatkowe suche :evil: I popija z naszych szklanek :evil: W sobotę do wetki jedziemy.

maciejowa

Post » Czw lis 11, 2010 13:16 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:
trawa11 pisze:

o tej porze 8O

Wstaliśmy z łóżka, co nie znaczy że się obudziliśmy :mrgreen: Obudziłam się tradycyjnie o 6 :roll: Poleżałam sobie dłużej troszkę :lol:

a ja wstałam przed 10.00 razem z kotami, one zreszta nigdy przede mną nie wstają :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lis 11, 2010 13:21 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

trawa11 pisze:
a ja wstałam przed 10.00 razem z kotami, one zreszta nigdy przede mną nie wstają :mrgreen:

Ale masz fajnie. Moje wstają o 6. Tzn Marcelek, bo Łatek lubi pospać. No ale jak mały wylezie i zaczyna po nim skakać to i on wstaje. A później razem skaczą po mnie :roll:

maciejowa

Post » Czw lis 11, 2010 13:26 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

dzien dobry bardzo wszystkim milo :D
witaj Kasiu i futerka dwa :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw lis 11, 2010 13:40 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:
trawa11 pisze:

Ale masz fajnie. Moje wstają o 6. Tzn Marcelek, bo Łatek lubi pospać. No ale jak mały wylezie i zaczyna po nim skakać to i on wstaje. A później razem skaczą po mnie :roll:

moje jak były małe to też po nocy brykały, ale jakos tak szybko wzięły z nas pzrykład z nas ,żeby nam dorównać :lol: . Nie pozwalam im przed połnocą iśc spac ,nawet sie nie sprzeciwiają :mrgreen: . za to długo rano sie wylegują i mamy świety spokój , bo nikt nas nie budzi :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lis 11, 2010 13:42 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:
kalair pisze:A koteczki? :mrgreen:

A też wstały :mrgreen: Trochę się pobarowały i odpoczywają. Mały znowu nieładną kupę robi. Ale przylapałam drania jak je Łatkowe suche :evil: I popija z naszych szklanek :evil: W sobotę do wetki jedziemy.

Już przy dwójce trudno upilnować. :kotek:

Słoneczko podsyłam!

Obrazek
Chyba za dużo, bo nam jakby zniknęło. :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 11, 2010 14:42 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

trawa11 pisze:

o tej porze 8O

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lis 11, 2010 14:43 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:
trawa11 pisze:

to u nas żołądek jegomościa dał cynk,że pusty przed 8.00 i tak ładnie,bo w tygodniu to kole 6.00 tam juz są pustki
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lis 11, 2010 16:38 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Wiecie co... zmogło mnie znowu :roll: A już wczoraj czułam się taka wypoczęta i wyspana. Dzisiaj nie :placz: Ledwo oko przymknęłam, mąż mnie kocykiem nakrył, a tu dziecko młodsze do ucha co 5 minut woła: mama obudź się już i zrób mi popcorn! A dziecko starsze nawala w spore i woła: mama zobacz deszcz meteorytów! A na koniec zaczął telefon dzwonić i tyle było z mojej drzemki :evil: A teraz to już za późno na drzemkę, bo nocka będzie zarwana :roll:

maciejowa

Post » Czw lis 11, 2010 16:44 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:Wiecie co... zmogło mnie znowu :roll: A już wczoraj czułam się taka wypoczęta i wyspana. Dzisiaj nie :placz: Ledwo oko przymknęłam, mąż mnie kocykiem nakrył, a tu dziecko młodsze do ucha co 5 minut woła: mama obudź się już i zrób mi popcorn! A dziecko starsze nawala w spore i woła: mama zobacz deszcz meteorytów! A na koniec zaczął telefon dzwonić i tyle było z mojej drzemki :evil: A teraz to już za późno na drzemkę, bo nocka będzie zarwana :roll:

Kasia bo to wina pogody jest..
do poludnia tez czulam sie swietnie,pozniej porazka..
mam jutro jechac do Lodzi i byle by nie padalo..
nie wiem jak to bedzie..wczoraj caly dzien dzwonilam do weta na rtg i nikt nie odbieral..
pojade z ranca moze cos zalatwie jak nie zrobimy zabieg na zeszlomiesiecznym rtg..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw lis 11, 2010 16:55 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:Wiecie co... zmogło mnie znowu :roll: A już wczoraj czułam się taka wypoczęta i wyspana. Dzisiaj nie :placz: Ledwo oko przymknęłam, mąż mnie kocykiem nakrył, a tu dziecko młodsze do ucha co 5 minut woła: mama obudź się już i zrób mi popcorn! A dziecko starsze nawala w spore i woła: mama zobacz deszcz meteorytów! A na koniec zaczął telefon dzwonić i tyle było z mojej drzemki :evil: A teraz to już za późno na drzemkę, bo nocka będzie zarwana :roll:

Oj , pamietam te czasy , kiedy moje dziecię małe było. Nie było szans na drzemki :lol:
a dzisiaj Maniek był moją przeszkoda, zreszta do tej pory se leży na mojej kanapie i ja nie moglam sie tam zmieścic :twisted:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lis 11, 2010 17:00 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

No ja ledwo tyłek podnioslam, to już Łatek się ułożył na moim miejscu. A teraz dziecko starsze zmusiłam :twisted: do czytania lektury. A Marcelek jak zwykle padł. A później do pierwszej będzie rozrabiał jak pijany zając :roll: No ale on maluśki, Musi pospać kiedy mu się chce. A nieprzytomny taki jest jak go obudzę... :lol: :lol: :lol: W sobotę jedziemy do wetki. Będą kłujki Obrazek :mrgreen:

maciejowa

[poprzednia][następna]