trawa11 pisze:maciejowa pisze:Dzień dobry! Wstaliśmy
o tej porze![]()
przebiłaś mnie
Wstaliśmy z łóżka, co nie znaczy że się obudziliśmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Dzień dobry! Wstaliśmy
o tej porze![]()
przebiłaś mnie
kalair pisze:A koteczki?
maciejowa pisze:trawa11 pisze:maciejowa pisze:Dzień dobry! Wstaliśmy
o tej porze![]()
przebiłaś mnie
Wstaliśmy z łóżka, co nie znaczy że się obudziliśmyObudziłam się tradycyjnie o 6
Poleżałam sobie dłużej troszkę
trawa11 pisze:
a ja wstałam przed 10.00 razem z kotami, one zreszta nigdy przede mną nie wstają
maciejowa pisze:trawa11 pisze:
a ja wstałam przed 10.00 razem z kotami, one zreszta nigdy przede mną nie wstają
Ale masz fajnie. Moje wstają o 6. Tzn Marcelek, bo Łatek lubi pospać. No ale jak mały wylezie i zaczyna po nim skakać to i on wstaje. A później razem skaczą po mnie
maciejowa pisze:kalair pisze:A koteczki?
A też wstałyTrochę się pobarowały i odpoczywają. Mały znowu nieładną kupę robi. Ale przylapałam drania jak je Łatkowe suche
I popija z naszych szklanek
W sobotę do wetki jedziemy.
maciejowa pisze:trawa11 pisze:
Ale masz fajnie. Moje wstają o 6. Tzn Marcelek, bo Łatek lubi pospać. No ale jak mały wylezie i zaczyna po nim skakać to i on wstaje. A później razem skaczą po mnie
maciejowa pisze:Wiecie co... zmogło mnie znowuA już wczoraj czułam się taka wypoczęta i wyspana. Dzisiaj nie
Ledwo oko przymknęłam, mąż mnie kocykiem nakrył, a tu dziecko młodsze do ucha co 5 minut woła: mama obudź się już i zrób mi popcorn! A dziecko starsze nawala w spore i woła: mama zobacz deszcz meteorytów! A na koniec zaczął telefon dzwonić i tyle było z mojej drzemki
A teraz to już za późno na drzemkę, bo nocka będzie zarwana
maciejowa pisze:Wiecie co... zmogło mnie znowuA już wczoraj czułam się taka wypoczęta i wyspana. Dzisiaj nie
Ledwo oko przymknęłam, mąż mnie kocykiem nakrył, a tu dziecko młodsze do ucha co 5 minut woła: mama obudź się już i zrób mi popcorn! A dziecko starsze nawala w spore i woła: mama zobacz deszcz meteorytów! A na koniec zaczął telefon dzwonić i tyle było z mojej drzemki
A teraz to już za późno na drzemkę, bo nocka będzie zarwana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 39 gości