Celinka, Diego i Pyza - w swoich domach :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 9:41 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

Dziś Diego wyruszy w podróż życia :)
pożegnałam się z nim rano, bo wieczorem mój mąż zawiezie go na miejsce spotkania, skąd maluch pojedzie do swojego domu.
Wycałowałam tego wampirka diabołka kochanego. Kurcze był u nas tylko kilka dni, a ja już zdążyłam go pokochać. aniołeczek taki kochany :1luvu:

zaraz wstawię kilka fotek z dzisiejszego ranka :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 10, 2010 9:48 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

To trzymam kciuki za szczęśliwą podróż i szybką aklimatyzację :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 10, 2010 9:56 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

czyli jednak się udało :ok: super, że Mundek już jedzie na swoje :ok: Nie kcesz Lorka? może byś go wydała... ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 10, 2010 9:59 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

Georg-inia pisze:czyli jednak się udało :ok: super, że Mundek już jedzie na swoje :ok: Nie kcesz Lorka? może byś go wydała... ;)

Diego :twisted: Mundek niech se Piotrek nazwie świnkę jakąś :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :P

Inguś, ja do 21.11 MUSZĘ napisać I rozdział tej cholernej pracy licencjackiej. Gonię już własny ogon. Nie dam rady na razie..... :(
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 10, 2010 10:04 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

magdaradek pisze:
Georg-inia pisze:czyli jednak się udało :ok: super, że Mundek już jedzie na swoje :ok: Nie kcesz Lorka? może byś go wydała... ;)

Diego :twisted: Mundek niech se Piotrek nazwie świnkę jakąś :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :P

Inguś, ja do 21.11 MUSZĘ napisać I rozdział tej cholernej pracy licencjackiej. Gonię już własny ogon. Nie dam rady na razie..... :(

Madzia, żartuję przecież. U mnie też sraczka czasowa i jeszcze komputer mi umarł i nie wiem czy coś z niego będzie, a to oznacza, że nie mam na czym pisać prac :(

Mundek jest boskie imię dla kota :P
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 10, 2010 10:18 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

A ja w ramach sraczki czasowej przegapiłam pobyt Diega :roll:
Cudownie, że ma już fantastyczny domek :D :D :D Wielkie kciuki za szczęśliwą przeprowadzkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko dlaczego w sprawie Celinki nikt nie dzwoni 8O To jest dla mnie prawdziwa zagadka!!!
Celinka jest przecież i prześliczna i przefajna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 10, 2010 10:36 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

poranne mordowanie myszki :) :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 10, 2010 10:44 Re: Celinka szuka domu, a Diego dziś jedzie do Domku :)

Obrazek
:love: :1luvu: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 10, 2010 11:10 Re: Celinka szuka domu, a Diego dziś jedzie do Domku :)

Kurcze, chyba jakaś epidemia, bo ostatnio mnóstwo osób dopadła sraczka czasowa.

Inga, na temat kompa napisałam u Lorka.

gosiaa

Post » Śro lis 10, 2010 18:38 Re: Celinka szuka domu, a Diego dziś jedzie do Domku :)

Diego od pół godziny w drodze. Długa droga go czeka, pewnie będzie mu. smutno :-(
No ale najważniejsze że jedzie do swojego domu. Takiego na zawsze :)
ali_bey da mi znać gdy dojedzie z Diegusiem do domu.
A ja siedzę i myślę,czy on tam nie stresuje się podróżą zbytnio :oops: ech coraz starsza i coraz glupsza jestem...
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 10, 2010 19:03 Re: Celinka szuka domu, a Diego dziś jedzie do Domku :)

Magdo, coraz starsza i może, ale serce coraz większe, a nie rozum mniejszy :!:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro lis 10, 2010 22:17 Re: Celinka szuka domu, a Diego dziś jedzie do Domku :)

Diego jest już w domu :)
Jest strasznie mały (ja przyzwyczajona jestem do dorosłych kociuchów) i naprawdę śliczny, zdjęcia nie oddają w pełni jego uroku. Jeszcze nie słyszałam jego głosu. Osasuna ciągle gada, a tu taka odmiana 8O
Chodzi, zwiedza kąty i wprowadza w konsternację Osasunę. Chodzi za nim, obwąchuje go i chyba nie wie co ma myśleć o tym małym "ktosiu". Na szczęście nie wykazuje agresji tylko zainteresowanie. Natomiast Diego ma ją kompletnie w nosie :lol:
Nie ma co, noc zapowiada się ciekawie :mrgreen:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci
Osasuna Pampeluna i Alicja

ali_bey

Od: Wto lip 20, 2004 22:45

Post » Śro lis 10, 2010 22:20 Re: Celinka szuka domu, a Diego dziś jedzie do Domku :)

mały podbija wszystkie serca. Wkrótce i Osasuna go pokocha :)
Diego jest bardzo spokojnym i cichutkim kotkiem. Jak miauczy, to otwiera pyszczek ale "miau" nie słychać :) jest słodziutki

Lubi się bawić myszką grzechoczącą i ganiać za laserkiem.
Cieszę się, że już dotarł na miejsce :ok: :ok: :ok:
ali_bey wycałuj go ode mnie :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 10, 2010 23:12 Re: Celinka szuka domu, a Diego już na swoim :)

Wycałowałabym ale się boję...on jest taki delikatny,że strach mocniej chwycić co by krzywdy nie zrobić :lol:
Kota mi zatkało! Największa gaduła na świecie zapomniała z wrażenia języka w gębie :ryk: , a Diego jakby go ktoś "ściszył": pyszczkiem rusza a dźwięk się nie wydobywa.
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci
Osasuna Pampeluna i Alicja

ali_bey

Od: Wto lip 20, 2004 22:45

Post » Śro lis 10, 2010 23:20 Re: Celinka szuka domu, a Diego już na swoim :)

Super że Mały już na miejscu, z tego co czytam będzie super, i na wieści czekam :ok:

gosiaa

[poprzednia][następna]