Delikatna Smużka - koniec rozterek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 12:25 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Fajnie, że tak sie dziewczyna dobrze zaaklimatyzowała :D
I że apetyt ma, super :!:

Oj, tak, tak kocio musi mieć trochę tłuszczyku, chociaż warsteweczkę :|
Dropsik pozdrawia :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lis 08, 2010 12:37 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Tylko nie przesadzajcie z tym tłuszczykiem :wink:
bo ze Smużki zrobi się Simonek
to jest tłusta włochata kulka
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lis 08, 2010 12:39 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

ruru pisze:Tylko nie przesadzajcie z tym tłuszczykiem :wink:
bo ze Smużki zrobi się Simonek
to jest tłusta włochata kulka

mniam, uwielbiam takie kocie pulpeciki :1luvu: Oczywiście w granicach rozsądku :kotek:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lis 08, 2010 12:42 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

nie upaś kota! :twisted: :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lis 08, 2010 15:38 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Cudowne wieści! :1luvu: I śpiuchna na podusi :lol: nic milszego nie może się przydarzyć niż kociak wtulony w nocy :1luvu: Kochana Smużunia i Asia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 08, 2010 23:17 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Ano! Kaszmirek się podpasł na gotowanej kurce. :ok:
W głowę zachodzę, że jeszcze mu nie obrzydła. :roll:
Mnie za to obrzydzenie bierze na samą myśl o kolejnej zupce. Podobne odczucia mi towarzyszą przy rozdziabywaniu owego kuraka. A Kaszmir lubi drobniutko!!!!!
Swoją drogą, to on tyle już tych kuraków pożarł, że powinien ważyć z 10 kilo. :wink:
Buziaki, całuski, mizianki, drapanki, smyranki. :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto lis 09, 2010 22:56 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Co u Smużuni? Dzień bez wieści to dzień stracony 8) :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 10, 2010 10:01 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Catnaperka pisze:Co u Smużuni? Dzień bez wieści to dzień stracony 8) :ryk:

Kochana, już donoszę :wink:
U nas bardzo, bardzo dobrze :D Mam jakieś wielkie szczęście, trafiają do mnie naprawdę fantastyczne tymczasiki (oczywiście WSZYSTKIE koty są fantastyczne!!!). Smużka jest cudowna, dobra, rozczulająca :1luvu: :1luvu: :1luvu: Chodzi za mną jak piesek, zawsze jest przy mnie, choć już coraz rzadziej na mnie. Nie złości się na inne koty, piesy ma w nosie - ma piękny, delikatny charakter, dzięki czemu "weszła" w stadko naprawdę bezboleśnie :dance: Żałuję, że wczoraj w łóżku nie miałam aparatu - Smuzia spała wtulona w wielkie ucho szalonej Meli, a pod nosem miała wyciągniętą i leniwie rozczapierzoną łapkę Myszki. A ja miałam tę wzruszającą konfigurację na czubku nosa, no i troszkę na policzku :wink: :D
Cioteczki Kochane, bardzo liczę na patronat Drpopsika :1luvu: , bo ciałka Smużce naprawdę potrzeba! Jakoś średnio mi to pasienie wychodzi :twisted: Jak oszalała gotuję kuraka, którego Smużka wcina z wypiekami na pysiu :wink: Lubi też masełko, a nawet słodkie rogale marcińskie 8O Jednym słowem wszystko, tylko nie kocie jedzonko :roll:
Kochane, doradźcie mi proszę czy już sterylizować panieneczkę czy poczekać aż troszkę ciałka nabierze.
Akcję ogłoszeniową rozpoczniemy dopiero gdy koteńka wydobrzeje po zabiegu :wink:

Przesyłam serdeczne całuski od pięknookiej Smugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 10, 2010 10:02 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

radosne, cudowne wieści. Strasznie się cieszę :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 10, 2010 10:03 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

jerzykowka pisze: Smuzia spała wtulona w wielkie ucho szalonej Meli...

8O no to faktycznie bezboleśnie sie gwiazdeczka odnalazła u Ciebie :ok:
ja kcę psaaaaaa!!!!! tylko żeby był taki jak Mela :roll:

Georg-inia

Post » Śro lis 10, 2010 10:04 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Inga weź to małe z kociarni. Wychowazs po swojemu :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 10, 2010 10:07 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

magdaradek pisze:Inga weź to małe z kociarni. Wychowazs po swojemu :twisted:

taaaa, już mi wczoraj CC i Zmienniczka powiedziały, że mam wziąć i TZ przekonać, że to jest mieszaniec jamnika szorstkowłosego, a jak już urośnie do 70 kg to mam się popłakać, że mnie oszukali, biedną sierotkę :roll:

Georg-inia

Post » Śro lis 10, 2010 10:08 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

:ryk:
no i tak zrób. Tylko Twój TŻ mądry chłop jest, jakoś nie widzę by dał się przeknowac, że to jamnik :wink:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 10, 2010 10:09 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

magdaradek pisze:Inga weź to małe z kociarni. Wychowazs po swojemu :twisted:

Małe bierz koniecznie :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Dodam tylko, że Mela była i jest raczej "nieprzemakalna" jeśli chodzi o wychowanie - taki samorodek :twisted: :lol:

A Wiesiek kciałby jamnika? 8O
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 10, 2010 10:28 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

jerzykowka pisze:A Wiesiek kciałby jamnika? 8O

Nie kciałby. :twisted: W ogóle nie kciałby nic, a zwłaszcza jamnika. Ale chodziło o masę przyszłego pieseczka :roll: nie dam rady czasowo z wychowywaniem psiaka teraz :( a przecież nie mogę zostawić samopas kaukaza, bo wyrośnie potwór 8)

Georg-inia

[poprzednia][następna]