TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 10:48 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dziewczyny, może ktos z was
mógłby gdzies zareklamowac bazarek z kocimi brelokami?
na dwa nowe kociaki pod opieką Biafry?
viewtopic.php?f=20&t=119192

ja jestem tylko na watku Biafrowym i Dorcinym
i na tym sie moje ogarnianie miau kończy i nijek nie wiem gdzie bym mogła zareklamowac kocie breloki :oops:

a tak w oczekiwaniu na dorcię pomyślalam, ze może ktoś się skusi ;)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pon lis 08, 2010 10:58 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Marcelibu pisze:No tak, odkąd przestawiła się na Netię - wzięło i zdechło :( .
przemo. pisze:problem nie leży w netii tylko znów coś z kompem ... Mam nadzieje, że Gadzina dziś postawi system od nowa i będzie ok.

Dorota mówiła przez telefon, że sprawa Netii. Że od 3. listopada, odkąd zmieniła, to zdechło.

Ale masz rację, w sumie Dorcia się nie zna :twisted: .

i Ty Brutusie przeciwko mnie ? :P

byliśmy wczoraj u Dorotki i wywęszyłem sprawę. Połączenie z routerem netii jest jak najbardziej, ale przez problem kompa jeszcze sie nie udało jej aktywować i stąd problem.

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Pon lis 08, 2010 11:17 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

przemo. pisze:
Marcelibu pisze:No tak, odkąd przestawiła się na Netię - wzięło i zdechło :( .
przemo. pisze:problem nie leży w netii tylko znów coś z kompem ... Mam nadzieje, że Gadzina dziś postawi system od nowa i będzie ok.

Dorota mówiła przez telefon, że sprawa Netii. Że od 3. listopada, odkąd zmieniła, to zdechło.

Ale masz rację, w sumie Dorcia się nie zna :twisted: .

i Ty Brutusie przeciwko mnie ? :P

byliśmy wczoraj u Dorotki i wywęszyłem sprawę. Połączenie z routerem netii jest jak najbardziej, ale przez problem kompa jeszcze sie nie udało jej aktywować i stąd problem.

No przeca napisałam, że to Dorotka się nie zna 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 09, 2010 11:22 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dzień dobry po dłuższej nieobecności. Czekamy na wieści.

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Wto lis 09, 2010 11:25 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Chyba Gadzinie nie udało się postawić systemu w kompie... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto lis 09, 2010 12:46 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Biedna Dorcia.
I my biedni, bo bez Dorci za cicho tu.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 09, 2010 14:36 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

magdaradek pisze:Biedna Dorcia.
I my biedni, bo bez Dorci za cicho tu.

Nooo :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lis 09, 2010 14:50 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Witam kochani ,ale się stęskniłam :1luvu:

w końcu mam net :dance:

co u was ? wszystko ok?

Monia mocne kciuki za Meosia :ok:

tyle mam do napisania ,tak dużo że nie wiem co wpierw a co potem :wink:

zacznę od Ponci która ma już zdjęte szwy w paszczy i jest troszkę lepiej z jedzeniem .

Miska z przeszkodami firmy RC doprowadziła do tego ze troszkę koty schudły zwłaszcza Tytek i mam dużo mniej rzygów w domu ,właściwie prawie wcale :roll:
a ja jełopa wzięłam tylko jedną miskę :twisted:

W tym tygodniu będę musiała zabrać dwa maleńtasy z ulicy ,wypuszczają się zbyt daleko żeby mogły spokojnie tam zostać :cry: mają pewnie z 5 tyg.

Od soboty na tymczasie mam pieska ,wiem teraz że dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.
sunia jest ślicznym kundelkiem ,bardzo wycofana ,urodzona w leśnej jamie :cry:
niestety jest za duża jak na moje mini i ciągle drżę o te pierdoły co maja nie zarośnięte ciemiączka ,zwłaszcza Dżagę bo ta chce się z Nelą bawić .
Nela uczy sie od moich psów jak ufac człowiekowi ,jak się witac ,cieszyć ,merdac ogonkiem ,polizac po ręku ,bardzo ostrożnie podchodzi jak jej znikam z oczu wychodząc bodajże do kuchni to już wyje.
Dżaga siusia tylko na podkłady ,Nela zaczyna również siusiac na podkłady :wink:
Będzie z niej cudowny pies.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lis 09, 2010 15:13 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Ło matko, jakie cudo :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 09, 2010 15:57 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

toz to wielkolud w porównaniu z Dzaga ;)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro lis 10, 2010 6:49 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

nareszcie jesteś!! Psina cudna!Dokładnie taką suczkę adoptowała pani,która wzieła od Ciebie Maksa Chaszczaka Krzaklewskiego. Teraz spia na jednym fotelu :D
Jak uczysz yorki porządku??? Fifi olewa wszystkie sugestie co do sposobów załatwiania potrzeb fizjologicznych...Z upodobaniem podlewa i podkupkuje biały włochacz na podłodze w małym pokoju...i to na przykład zaraz po powrocie ze spacerkowo- ogrodowych szaleńst :D
Wczoraj zdiagnozowano w ogrodzie niezidentyfikowany obiekt latający-po dłuższej obserwacji zmaterializował się diabeł tasmański zwany przez pomyłkę Fifi. Mama mówi na nią ,że to jest new york. :ryk: Strasznie się kochają-Fifrak dostał ostatnio specjalne ubranko- skafanderek na polarze z kapturkiem, kolor zajeczerwony.Był jeszcze róż ale wtedy wygladałaby jak Doda-a tak wygląda w nim jak pomylona ciotka z Ameryki-dlatego mówimy na nia newyork.
Albo Pan Pikuś. :D Najukochańszy pies :1luvu: Jamnik się aktualnie obraził bo jego skafanderek jest z zeszłego roku.....wyszedł juz z mody-wzglednie jamnik z niego wyszedł wszerz..odkąd jest newyork pan Pikuś -Zuzia zjada dwie miski-na wszelki wypadek :twisted:
Serniczek

Post » Śro lis 10, 2010 7:16 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

to co się z kompem działo?
grunt, że już jest :)
psinki cudne, bo widziałam i głaskałam Maleństwo :love:
domek dla Nali potrzebny, jak tylko będą jakieś fotki jej to bym na FB dała i Was proszę o to samo :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro lis 10, 2010 8:00 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorciu jakie cudne te Pieski do schrupania :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lis 10, 2010 8:01 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

No, wreszcie jesteś... :D

Marcelibu

Post » Śro lis 10, 2010 10:36 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorciu fajnie że juz jesteś :D
Nela jest prześliczna :1luvu:
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

[poprzednia][następna]