Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:E tam,zaraz wielkie,w normie,raczej durne bo wrazliwe.
J.D. pisze:Chłopcy doszli już do siebie.Są zdezorientowani,lekko przestraszeni ale mimo to lgną do człowieka,pragną miziania i kochania.Mają mięciutką sierść niestety niezbyt pięknie pachnącą wilgocią.Na moje oko są w dobrej kondycji jak na takie warunki życia.Świadczy to o tym,że pani dba o swoje futra.
J.D. pisze:Mam zdjęcie jednej z młodych tricolorek-ok.8m-cy.pani przyniosła ją do mnie*
*
śliczna jest![]()
i nawet nie jest dzika tylko taka nieobyta w ludziach.Wzięłąm ją na ręce i od razu chciała się miziać!Dziewczyny RATUNKU!!! trzeba szybko ją zabierac póki jeszcze nie zdziczała.Jak posiedzi tam dłużej to będzie taka jak te starsze.Może póżniej zrobię zdjęcia jeszcze tej drugiej bo "bezłapki" pani mówi,że nie odda.Boi się,że kaleki ludzie nie będą dobrze traktować
Muszę jej przetłumaczyć,że jeśli znajdzie się dla niej dom to właśnie dlatego,że ktoś chce pomóc i dać miłość dla biduli.
ASK@ pisze:J.D. pisze:Mam do sprzedania transporter Cabrio.Czy mogę wstawić zdjęcie na wątku?Kto wie czy nie dostanę za to bana?Czy wogóle można jakieś zdjęcia rzeczy do sprzedania wstawiać na wątku?Byłoby łatwiej niż te bazarki
Chyba nie można.Jest regulamin na pchlim targu .
Foty cudne , bo koty cudne
J.D. pisze:Wiem,że całego świata nie uratuję, niestety, ale nie mogę,nie daję sobie rady z cierpieniem zwierząt.Przyznam się,że na cierpienie ludzi jestem mniej wrażliwa.
ASK@ pisze:Moje osobiste to nie miziaki i w 50% strachulce (mam 4). Danka twierdzi,ze my to najfajniejsze oddajemy ludziom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 89 gości